![]() |
חימום
הייתי רוצה לדעת מהי דרך החימום הכי טובה לפני תחילת אימון משקולות? כזה שיקל על התנועה וימנע פציעות.
|
15 דקות על אופניים?(האלו שבמכון), 15 דקות הליכון, 15 דקות סוג של אירובי( אתה יכול קצת פחות , משהו כמו ה-10 דקות גם על עצימות בינונית מינוס)
|
15 דקות של אירובי כלשהוא, באיזה עצימות? ומה עם מתיחות ו/או סט או שניים במשקל נמוך?
|
ציטוט:
מצויין ! , לגבי מתיחות יש כמה דעות, חלק חושבים שזה גורם לפציעות, חלק אומרים שזה טוב לשריר, אז לגבי מתיחות אני לא יודע מה להגיד, אני אישית לא עושה, אבל אני כן עושה כמו שרשמת סט או שניים על מישקל יחסית קל לחימום |
אחלה, חיזקת את מה שחשבתי. תודה.
|
ציטוט:
|
מתיחות בסוף גבר, ו10 דקות אירובי יספיקו לא צריך יותר.
|
אני היחידי שעושה מתיחות לפני האימון?
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אז להפסיק איתם ולעשות פשוט סטים של חימום עם התרגיל שאני הולך לעבוד? |
אבישב קרא את מה שהבאתי
|
ואי אני לא ממש יודע את השם אבל יש סוג של מתיחות שאתה כאילו עושה מסאג' לשריר שזה אמור להיות מאוד אפקטיבי
|
אישית אני עושה שני סטים של חימום בצורה הזאת:
סט ראשון 50% יכולת [חצי משקל שיא 3 חזרות לפני כשל] סט שני 75% יכולת [מעלה קצת משקל אותו מס' חזרות כמו הסט הקודם] עושה רק לתרגילים ממש בסיסיים-חתירה,בנץ,סקוואט יותר מזה לא צריך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סיבובי מפרקים קצת
בעיקר עבודה של התרגיל שאתה הולך לבצע המטרה לחמם את השרירים שהולכים לעבוד + ליצור עומס הדרגתי על המפרקים/גידים שהולכים לעבוד למשל אם אתה הולך ללחוץ 120 ק"ג בנצ' ל5 חזרות אז תעשה מוט ריק ל 5 60 ל 5 80-90 ל 3 100-110 ל 1-2 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ