![]() |
התקדמות בלחיצה דאמבל/מוט חזה
האם האפשר להיתקדם מלחיצת חזה בדאמבל כמו בבנצ' פרס?
ההתקדמות תיהיה איטית יותר עם דאמבל? ואם כן למה? והאם אתם מחליפים את הבנצ' פרס שלכם או שתמיד אתם נישארים איתו כתרגיל ראשון? תודה למגיבים :) |
בדאמבלים לא תוכל להוסיף פלטות קטנות בדרך כלל הפלטה הכי קטנה היא 1.25 ואתה לא תוסיף רק בצד אחד ואז הוספת כבר 2.5
|
אם אני עושה לחיצת חזה במוט רק כתרגיל שלישי רביעי אני תמיד מתחיל מדאבלים עליון או דאמבלים מישור לא יודע למה אבל אני מרים יותר בעליון מאשר ברגיל ובתחתון :d
|
ציטוט:
|
אז אפשר להתקדם מאימון לאימון גם מדאמבלים ולא רק מבנצ' פרס?
כי פעם כתבו פה שבבנצ' אפשר להוסיף יותר מישקל אני רוצה קצת לשנות את התכנית שלי לחזה חשבתי להתחיל מפרפר לראות אולי אני יתקדם יותר מהר ואז לחיצה בדאמבלים אבל כתבו כאן שרק בבנצ' פרס אפשר לעלות מאימון לאימון :/ |
ציטוט:
לא |
ציטוט:
תודה. |
ציטוט:
אם יש לך אפשרות לעשות לחיצה במוט, עדיף שתעשה במוט כתרגיל מרכזי. |
כל הזמן התרגיל הזה צריך להיות תרגיל הבסיס?
אתה ממליץ לי שכל האימונים שלי יתחילו בבנצ' פרס? כי אני כבר 3 חודש ואני חושב להחליף כמה מהתרגילים |
ציטוט:
כל מה שאתה צריך זה להמשיך לעשות בנץ, ושאתה נתקע פשוט לעשות דילואוד אם זה לא עוזר תוריד סטים בתרגילי חזה/יד אחורית/כתפיים אחרים זה כנראה כל מה שתצטרך עד שאתה מתקדם |
ציטוט:
לפותח האשכול, כל תרגיל שתעשה עם דאמבלים יקדם אותך פחות מתרגיל במוט כי ככה הידיים עובדות בצורה שווה וכשאתה עובד במוט יד אחת תעבוד יותר מהשניה ובגלל זה הכוח המקסימאלי שתפעיל על המוט יהיה גדול יותר. חוץ מזה יש גם את האלמנטים של היציבות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין על לחיצה בשיפוע חיובי על ההתחלה אתה מקבל פאמפ מוריד חולצה כל הגוף שלך מזיע ועם תאורת המכון אתה כבר נהיה על במה ומתחיל להתאמן השותף שלך מסיים סט אתם שומעים פצצה נפלה על האדמה :D איך אני אוהב לספר ספורים רוצה שאני אספר לך בלילה אבא ?:wub1::wub1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ