![]() |
התפריט שלי לעלייה במאסה !
8 בבוקר -
יוגורט פירות 2 גביעים עם כערה 100 גרם קרונפלקס 10 בבוקר - חלב פרה 0 % 400 גר' whey protetion הכשר 2 וחצי כפות הגשה 11:00 - טונה במים :sbb4: 12:00 - 2 פיטות עם 4 שניצילים של מאמעוף מרוכים עם 30 גר' חמאת בוטנים 6:00 - כוס אורז BMR 1843 ערכים : סה"כ קלוריות : 2443 סה"כ שומנים : 55 סה"כ חלבונים : 156 סה"כ פחמימות : 317 |
חסרים לך עוד כמה מאות קלוריות אם אתה רוצה שמשהו יזוז במחלקת השרירים
וחסר לך שומנים ולמה טונה במיים מה אתה בעונש |
2 פיטות עם 4 שניצילים של מאמעוף מרוכים עם 30 גר' חמאת בוטנים וואט דה פאק?
התפריט שלך דל מאוד,תגוון במקורות הפחמימה שלך,ואתה יודע ש100 גרם קורנפלקס זה 3 קערות כן? |
מה פתאום תלוי בגודל הקערה..
100 גרם זה קערה אחת תלוי גם בקורנפלקס |
:):):):) כאילו אתה אוכל מלא ארוחות מהבוקר עד 12
וב6 אתה אוכל ארוחה קטנה וזהו אין ארוחת ערב אין ארוחת לפני שינה אין ארוחה לפני אימון אחרי אימון אןי כלום |
ציטוט:
לא בעייה לי לדחוף את כל האוכל הזה עד 12 .. עם הייתי נגיד סם לחם קל 8 פרוסות אז באמת היה קשה לי לאגר את זה בגוף סים לב שאני דוחף בכל פיטה 2 שניצילים עם 15 גר' חמאה בוטנים .. זה יותר קומפטי לדעתי יותר היגיוני .. ולגבי החלב של ה 0 % הוא לא רך כמו ה 3 % מה שגורם לו להיות יותר מהיר . תטונה במים אני אוכל עם 3 טיפות לימון קצת מציק :cry: אבל יש לי מסטיקים חח .. תקרונפלקס אני מנשנש לעט וזהו סה"כ חח .. עולה במאסה נקייה חח .. :mad: |
התפריט די מוזר אתה צריך לסדר ארוחות יותר מסודרות .
לדוגמא בוקר כף חלבון +חלב +פחמימה 10 את הקרונפלקס עם היוגרט +אגוזים 13 אורז +חזה עוף ירקות וכף שמן זית 17 טונה במים +פיתה /לחם אחרי אימון כף חלבון +סוכר ענבים או כול פחמימה שעה אחרי עוד ארוחה ולפני השינה קוטג או ביצה +חלבונים +שומן איכותי את הכמיות תסדר אתה לפי המטרה והנטונים שלך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ