![]() |
Fbw
התוכנית בסדר?
גב תרגיל 1 3x15 תרגיל 2 2x15 חזה 4x15 כתפיים תרגיל 1 3x15 תרגיל שני 1x15 בטן תרגיל 1 2x15 תרגיל 2 1x15 אחורית 2x15 קדמית 2x15 רגליים אין לי אפשרות לעבוד זה בסדר הכמות סטים(20 סטים סה"כ)?לשנות תרגילים כל אימון? |
תביא את השמות של התרגילים לא עוזר לנו מה שהבאת פה
|
גם בלי לראות את התוכנית היא לא טובה . לא יודע מה המטרה שלך אז אני לא יגיב לגבי החזרות אבל אתה חייב למצוא דרך לעבוד על הרגליים .
|
תרגיל 1 זה אחלה תרגיל אבל אני אוהב יותר את תרגיל מספר 3.5664371
נו מה אתה עושה צחוק? תביא את השמות של התרגילים ותוריד בתכפיים ל2-3 סטים גג ותוסיף רגליים לפחות במשקל הגוף או עם משקולות |
אח שלי מזה תרגיל 1 תרגיל 2 ? מה אתה רציני ?? תן שמות !!
ולמה אין לך אפשרות לעבוד רגליים ? |
ציטוט:
ציטוט:
אין לי מצב לתרגילים כמו סקוואט דד ליפט וכאלה...אז כרגע אי אפשר מה שנשאר זה לראות איך המסה ברגליים מתפוררת לה :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תעשה סקוואט ודדליפט רגליים ישרות אם המשקל שיש לך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יותר פשוט תגיד אני כוסית שלא מסוגלת לעבוד על רגליים וחושבת שרגליי גפרורים עם סקיני ג'ינס זה הכי יפה |
ציטוט:
לא בכיין ולא כלום אז אל תזיין תשכל אני לא עושה תרגילים שאני מרגיש שאני לא מוכן אליהם פיזית זה הקטע שאני לא יתאמן סתם להגיד עבדתי רגליים שבתכלס אני עובד על עצמי ושוב אני חושב שרגליים הכי חשוב לפרופורציה וזה דפוק לא להתאמן ואני רוצה לפתח אותם אבל שאין ברירה אז אין ברירה |
אתה כן בכיין.
במקום לקרוא ולשאוב מידע על התרגיל, ולראות סרטונים שמסבירים עליו, אתה פשוט בוחר באפשרות הקלה. "אני לא מספיק גמיש", "כואב לי הגב בתרגיל הזה" עם הגישה הזאת אתה לא תגיע לשום מקום בספורט הזה. |
זה הטווח חזרות שלך בחיטוב??
תגיד אחרי : ביי ביי מאסת שריר...היה נעים להכיר |
ציטוט:
לגבי לאן אגיע בספורט הזה..אני יכול לשאוף אבל לא אני ולא אתה יודעים |
ציטוט:
אתה מבין שהודעה כזאת לא נותנת כלום |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ