![]() |
פתוח לשמוע הצעות נוספות
היי כולם,
אני בן 28 גובה 1.77 משקל 54 . מאוגוסט 2008 ועד לפני חודש הייתי חולה במחלת הנשיקה ונאלצתי להפסיק להתאמן. ירדתי במשקל קרוב ל 11 קילו (מ- 65 ) , עכשיו אחרי שהבראתי אני חוזר להתאמן , אני מרגיש מבועס בגלל שאני שוב מתחיל מאפס , ושוב נמצא בתוכנית של המתחילים , הבעיה היא שבחלק מהמכשירים או שהמשקל קל לי מידי (18קילו בערך) או כבד מידי (22קילו בערך) ככה שאני לא מצליח למצוא את ה 60 אחוז שלי. אני ישמע לקרוא כל מיני הצעות מעניינות ( לכל המודאגים אני נמצא במעקב של דיאטנית ואני רחוק מהיות עור ועצמות :cool: ) |
תעבוד על הקל יותר בטווח חזרות יותר גבוה , במקום 8 תעשה 10-15 עד שתתחזק וכך תעלה משקלים, או שתחליף את המכונה במשקולות ובהצלחה.
|
זה מה שאני עושה , אני עושה 4 סטים של 15 חזרות , ואני ממש לא מרגיש את המשקל.
במשקל הכבד יותר אחרי 8 אני מרגיש כבר שאין לי כוח ואז אחרי מנוחה של דקה אני יכול לעשות עוד 8 וככה להמשיך 3 חזרות . |
אתה רציני שאתה גובה 77 משקל 54 ואתה עושה דיאטה ?
|
אני עושה דיאטה לעלות במשקל אני אוכל 7 ארוחות ביום
|
ציטוט:
|
לרוב אפשר לשים על הפלטות משקולות של 2 ק"ג,תכניס לבפנים ויהיה טוב
|
על מה אתה מתאמן ? כח מרבי/היפרטרופיה/סיבולת ?
אם היפרטורפיה תבצע 8 חזרות, אין בעיה |
ציטוט:
|
מה אתם מופתעים ?
דיאטה - Diet - תזונה . זה אומר להקפיד על תזונה , זה לא אומר דיאטת הרזיה |
ציטוט:
|
ציטוט:
בין אם זה מאסה או בין אם זה חיטוב |
אהבתי תfail.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
של ספורט קל (הליכה , ריצה , רכיבה על אופניים בשכונה) אז התחלתי לעלות במשקל, אבל , ניראה לי שבזמן הקרוב גם הדיאטנית תבין שאני צריך תוסף Serious Mass לפחות אחרי אימונים. GnR - כן אני עובד על היפרטרופיה . DanielML - צודק , באמת שחכתי מזה שאפשר , יש להם גם פלטות של 1K |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ