![]() |
פגישת ייעוץ עם גיל גרנות התותח!!
היום הייתי אצל גיל(השפיץ) לפגישת עדכון.(חיטוב)
שינויים: התחלה-93 קג' סוף חנוכה-התחלתי חיטוב לבד. לאחר כמה שבועות אצל גיל- 3.1 - משקל-89.8 היקף טבור-93 5.2- משקל-85.1 היקף טבור -85 ירדתי בכמה מידות בג'ינס וב-8 סמ' בבטן!!! |
כל הכבוד אחי!:jockey:
|
ציטוט:
|
כל הכבוד, שיהיה בהצלחה בהמשך.
תעדכן |
תודה רבה חב'רה מחזק מאוד!!:jockey:
|
אחלה התקדמות תמשיך ככה
|
:wiggle:
|
חזק אחי ! בהצלחה בהמשך
|
תותח אחי! בהצלחה בהמשך החיטוב!
ושים קצת תמונות של לפני ואחרי... |
ציטוט:
|
8 ס"מ בחודש!!
בואנה אחי אתה צריך להיות מאושר שהחיטוב יוצא לך ממש טוב תמשיך ככה!! |
ראיתי תמונות שלך מלפני החיטוב ואני לא מבין מאיפה הורדת את ה8 ס"מ האלה
|
בהצלחה בהמשך אחי
|
יוצאות כבר הקוביות :)?
יפה אחלה תוצאות 8 סנטים בחודש זה מטורף אחי אבל ה5 קילו בחודש האלה קצת מוזרים לי אולי יש פה חלק נוזלים בכל מקרה תמשיך :) |
מה עם ההיקף של הידיים אחי ירדתה??
|
ציטוט:
|
כל הכבוד לך אחי.
תמשיך ותמשיך עד שתגיע ל10% שומן |
ציטוט:
מה גיל אמר , שאיבדת מסה? מזה אני הכי מפחד אם אני האלץ לאבד מה גם איבדתי כבר מלא אני אתחיל לבכות גם ככה אני בוכה כבר אני לא מסוגל יותר תגיד איך מתחלק האירובי שלך כמה פעמים בשבוע כמה דקות ומה אתה עושה? וכמה אנאירובי בשבוע הוא הביא לך נראה לי רק בי הוא אוהב להתעלל עם 6 אנאירובי בשבוע ו5 אירובי אימון רגליים + אירובי זה שילוב קטלני אני מקלל תיום הזה :\ |
אין ברירה בחיטוב מאבדים מעט שריר,לא הרבה,אם אתה אוכל נכון,נח טוב ולוקח תוסף אנטי קטבולי הירידה בשריר לא תהיה הרסנית אלא קטנה תסתכל על זה בתור ירידה למען עליה תרתי משמע-והאירובי שלי הוא ככה 32 וחצי דקות4x(גם לי יוצא אחרי אימון רגליים-b)ואני עושה יום אחד כדורגל שזה קריעה(במגרש דשא בשמש)ויום כדורסל,אז יוצא בערך שכלול של הכל 40 דקות6x+ריצה קלה(5 דקות) הביתה לשחרור מהמכון לבית.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ