![]() |
חיטוב
אני כרגע כ 16 אחוזי שומן ותאמת אין לי כוח להכנס לחיטוב.....
מה אתם אומרים חיטוב או מסה עד הקיץ הבא???:sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע אין לי ממש בעיה עם זה פשוט שמעתי כשבאחוזי שומן גבוהים בחיטוב מאבדים יותר מסה ולא ממש בא לי שזה יקרה אבל מצד שני חשבתי להמשיך מסה עד לקיץ הבא ואז לחטב עם יותר מסה.... |
1.אתה בטוח שאתה על 16 אחוז שומן? אם עשית אם איזשהו משקל או משהו כזה, אז תדע שהרבה פעמים הם טועים.
2.יש לך מסת שריר מכובדת? אם לא, גם אין סיבה לחטב. ככל שתעלה בשריר האחוזי שומן ירדו כי האחוז שלהם בגוף יקטן. אם ענית על שתי השאלות בחיוב, אז תשקול איזה חיטובון קצרצר, ואז תחסור להפציץ :boxing: |
ציטוט:
|
תעה תמונה ניראה אי אפדשר להגיד ככה
|
ציטוט:
גובה 173 משקל 78 אחוז שומן כנראה 16:sweatdrop: |
לפי המשקל שלך אמור להיות לך מאסת שריר גדולה מאוד
כנראהש האחוז שומן הוא לא 16 אלה 24 |
זה קיץ אחי.. ו-16 אחוז זה כרס קטנה.
תחטב לדעתי ותתחיל אחרי זה מסה טובה ורגועה. ו-the one שתוק פשוט שתוק לא ראית אפילו תמונה שלו.. כמה שטויות אתה מדבר ? |
ציטוט:
|
מצד אחד חיטוב כי אם תתחיל מסה סביר להניח שתעלה עוד שומן נוזלים ותייה מבואס מהמראה , כמו כן קיץ מי לא רוצה להיראות חטוב
מצד שני מסת הששריר כניראה לא גדולה אז ם תחתב תיהיה קטן יחסית תחשוב לבד מה אתה מעדיף |
ציטוט:
|
78 על מטר 73 זה מסה מכובדת עם 16 אחוזי שומן ..? מה נסגר אתכם אנשים ..
|
ציטוט:
|
אין שום בעיה עם ההערכה שלי.....16 אחוז בדוק!!!! אפילו נוטה לפחות אם כבר.... ואני מעדיף להמשיך מסה כי אין לי כוח לכל החארטה של החיטוב אין לי גם בעיה להסתובב עם כרס בקיץ השאלה העיקרית זה אם זה יפריע לי משמעותית בחיטוב של הקיץ הבא??
וthe one???מאיפה השרצת שאני 24 אחוז שומן???הכל טוב איתך?? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ