![]() |
שאלה - חיטוב אזור מסויים ברגליים.
שלום לכולם אני חדש כאן,
אני רץ 4 פעמים בשבוע - 5 ק"מ כל פעם, ומתאמן בחד"כ (רק פלג גוף עליון). השריר הארבע ראשי שלי חזק מאוד ומחוטב אך החלק הפנימי של ירך לא מחוטב ולא פרפציונלי יחסית לגוף. תמונה, סימנתי את האזור בצבע חום: http://img7.imageshack.us/img7/3004/bodymap2.gif איך אני יכול "להוריד" ולחטב את האזור? ללא המכשיר של הקירוב ירכיים בחד"כ. תודה מראש:) |
אי אפשר לחטב אזורים מסויימים בגוף, אפשר לחטב את הגוף כולו בעזרת מאזן קלורי שלילי.
|
יש לי מאזן קלורי שלילי.. אני רץ + חד"כ (אני עובד על סיבולת שרירים), אחוז השומן שלי נמוך 10% בערך אולי טיפה יותר.
יש לציין שזה המבנה גוף שלי,תמיד האזור היה יחסית לא פרפציונלי. |
אז בעיקרון אחי "נדפקת" - זה המבנה רגל שלך .. (:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי ריצה לאחור יכולה לעזור? ד"א אני בן 16 וחצי |
אם תאמן את המקום עם השומן ההרגשה שתרגיש תגיע מהשרירים ולא מהשומן שנישרף זה כמו שאני יגיד שאני מאמן את הבטן הרבה וחזק כדי שהשומן שם ירד
|
ציטוט:
לא גבר ריצה לאחור לא תסדר אותך. |
לא הבנתי..
אין שום דרך לחטב בעזרת תרגילים\ריצה מסויימת? אני לא יכול לעשות דיאטה אני לא סובל בעודף משקל ואני אוכל בריא. נתונים : גובה : 1.75 משקל: 68 תודה לכולם:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הבעיה היא שהגוף מתחטב לי רק בפלג גוף עליון (בעיקר חזה) ולא ברגליים. |
ציטוט:
והגוף מתחטב בכל הגוף. לא רק בפלג גוף העליון, אתה רק מדמיין את זה. |
ציטוט:
ואני לא מדמיין בעבר היה לי חזה עם מסה מכובדת וכעת שנה אחרי שנה וחצי של ריצה אין לי כמעט מסת חזה. מה שאי אפשר להגיד על הרגליים.(רק השריר הארבע ראשי התחטב) |
ציטוט:
אירובי יכול לתרום לניוד שומן עיקש. אני מציע אינטרוולים, שילוב של מקטעים מהירים ואיטיים\מנוחה מוחלטת |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תעלה במסה של הרגליים והכל יסתדר...
מה שאתה מרגיש זה היחס בין השריר לבין השומן, כנראה שיש לך שם פחות מסת שריר באיזור הזה של הרגליים. |
וואו אחי...
אתה ממש בור. בור ועם הארץ. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ