![]() |
כדורים נגד הקאה
היום באימון רגליים שלי, אחרי סקוואט ודדליפט עצבניים, ששברתי שיא אישי, חטפתי בחילות מטורפות, הרגשתי כאילו כל שנייה אני הולך להקיא עמדתי ליד השירותים במכון, אז המאמן שלי ראה אותי ואמר לי תשמע יש כדורים נגד הקאה שאולי יכולים לעזור לך, לקחת אחד לפני אימון רגליים ואני מסודר..
אז.. הכדורים האלה יכולים לפגוע איכשהו באימון? איזה כדורים יש נגד הקאה? אימון רגליים של 50 דקות +- לקח לי 70 דקות כי לא רציתי להקיא =\ |
חח בידיוק היום היה לי אימון רגליים ופעם ראשונה שאני הקאתי
|
ציטוט:
קרה לי כבר שראיתי נקודות שחורות אחרי עלייות של סקוואט עם משקלים כבדים, וסחרחורות אבל להקיא..? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מתי אתה אוכל לפני אימון ?
יכול להיות שהנשימה שלך בזמן ביצוע הסקוואט והדדליפט לא נכון... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
+1 קרה לי פעם 1..סוג של נפילה . |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואיזה תרגילים? |
אממ אתה לא אמור לאכול שום דבר במרחק של שעתיים לפני אימון.
תשתה אבל בכמויות מאוד קטנות,שלוקים קטנים ולא ישר לשתות תמים. בקשר לקפה ,תנסה לשתות פחות קפה ,למה במינונים גבוהים(השפעות שונות על כל בן אדם ומינו ) הוא יכל להזיק,להגביר את לחץ הדם ,שהוא גם ככה עולה בזמן אימון אינטנסיבי,פעימות לב מואצות,כל אילו יכולים להשפיע ,תנסה להתאמן ללא קפה או כמות קטנה של קפאין וגם תשתה אותו גם שעתיים לפני ולא חצי שעה...מניסיון. |
ציטוט:
לך לרופא תשאל אותו אם יש כאלו. האמת לא נראה לי שזה יפגע לך באימון... |
אני הקאתי פעם אחרי אימון רגליים,אחד הדברים המבאסים.
שילוב של הרבה אוכל+נאנו ופור+גיינר עם סוכר ענבים אחרי אימון ובמיוחד רגליים לא כל כך טוב בישבלי. לא נראה שהכדורים יפגעו לך באימון. |
טוב תודה אחים שלי היום אני ילך..
כמות קטנה יותר של קפה אני לא יודע כי הקפה מעיר אותי ונותן השפעה על האימון שלי.. אולי נשתה אותו עם פחות מים.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ