![]() |
שאלה מבנה גוף צר האם יש דרך לשנות זאת?..
יש אנשים שהם רחבים גנטית אני אישית יחסית צר והייתי רוצה כבר להיות הרבה יותר רחב ממה שאני עכשיו... .
השאלה כזאת בגלל המבנה אני ישאר צר לתמיד או שעם הזמן בעקבות האימונים אני יתרחב כי בכללי תמיד הייתי צר אפשר לקבל רוחב מהאימונים או שהכול זה עניין גנטי תודה לעונים. |
תאכל טוב ותתאמן טוב והזמן יעשה את שלו..
איך אומרים בפורום:"תאכל ותתאמן כמו גבר ותישן כמו תינוק" |
אולי זאת הגנטיקה שלך, אם אתה רוצה לנסות את המזל שלך תאכל תישן ותתאמן
|
גם ארנולד, דוריאן ועוד הרבה אחרים התחילו עם מבנה צר...
|
אחרי הכל, אתה בן 15. לא?
אתה מצפה להיות כמו קונטיינר בגיל 15? [סליחה אם אני טועה בגיל] |
יש גם יתרון בלהיות צר- האגן צר ואז כל מסה שתוסיף לכתפיים ולגב תהיה יותר משמעותית.
לפיל הית' יש מבנה גוף צר ותראה מה יצא ממנו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לי יש מותן מבאסת בטירוף! 92 ס"מ. :((( |
ציטוט:
שמתי שיש לך v אתה יודע שהגב שלך ע-צ-ו-ם ... כמו eyalamzaleg הוא עם גב עצום רצח |
ציטוט:
|
ציטוט:
כלומר עבדת על הגב חזק .... אם הבאת לו v מכובד |
ציטוט:
יש לי גוף גיטרה זה חרא... |
ציטוט:
|
תעבוד על רחב גבי זה מה שיתן לך את הרוחב שאתה מתכוון אליו אבל שלא תזניח את השאר גם
|
ציטוט:
היה לי אחלה משולש.. |
ציטוט:
יש הצעות איך להעלים אותו ? |
גם אני סבלתי מאותה הבעיה אז בתחילת הדרך ואני יגיד לך מה שעבד עליי הכי טוב!
תשמע לא יודע אם זה קשור או מה ההסבר המדעי לזה, אם יש בכלל, זה סתם רעיון שעלה לי לראש ובסוף התגלה כמבורך.. כמובן אחרי השקעה מסיבית באימונים ותזונה ברזל ואני מתכוון ברזל!! תנסה לעבוד עם אחיזות רחבות, כל מרחק שאת אוחז היום תאחוז 10 ס"מ קצת יותר בכל צד מעכשיו ותראה איך זה עובד עליך אחרי כמה חודשים.. לי אישית זה פשוט "מילא" את כל הפלג גוף העליון יותר באזור של "חגורת כתפיים" אם זה המושג הנכון |
ציטוט:
זה משתפר לי לאט לאט, הבאסה זה שאני עושה שריר בבטן אז המתניים נהיות רחבות יותר ואז זה נראה יותר כמו גיטרה :( |
ציטוט:
אחייי מתח ופולי זה משחק ילדים אני מדבר על דברים רציניים!! כל סוגי הלחיצות כל החתירות אפילו כפיפות מרפק. על אלה אני מדבר! במיוחד דגש חזק על לחיצות חזה |
ציטוט:
חשבתי שהם פחות עובדים על הרחב גבי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ