![]() |
תפריט לעלייה במסה!
שלום, אני בן 15 נתונים: bmr 1750,גובה 1.67 משקל 55
התפריט: (הוא ליום בלי אימון אבל בעיקרון ביום עם אימון אני אוכל ערכים דומים בסדר שונה) בוקר קורנפלקס 60 גרם חלב טרי בקרטון 1 ליטר 1% כוס ביניים בבית ספר לחם אחיד6 פרוסות קוטג` 3% 80 גרם צהריים פסטה (מבושלת) 200 גרם לחם אחיד 4 פרוסות פסטרמה 50 גרם מרגרינה למריחה ובישול 20 גרם ביניים אורז לבן מבושל 100 גרם מלפפון מלפפון בינוני קורנפלקס 100 גרם חלב טרי בקרטון 1 ליטר 1% כוס ערב טונה בשמן (משומר) 100 גרם ביצה (חלבון) 2 חלבוני ביצים קוטג` 3% 40 גרם סלט ירקות 100 גרם שמן זית כף תפוח עץ עם קליפה תפוח בינוני -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ קלוריות: 2532 קלוריות סה"כ חלבון: 114.6 גרם סה"כ שומן: 53.2 גרם סה"כ פחמימות: 393.9 גרם סה"כ כולסטרול: 22.7 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 8.8 גרם תודה לעוזרים |
תעלה את הסיבים ל 25-30
ותוריד את המרגרינה תחליף בטחינה ליום בלי אימון זה נראה סבבה אחי אבל ליום כולל אימון אתה צריך להוסיף ארוחה לפני ואחרי ואל תשכח להוסיף את הקלוריות ששרפתה באימון |
נחמד מאד, תחליף את המרגרינה ותעלה את החלבונים עוד קצת :)
|
תקצץ נראלי קצת מהקורנפלקס ותמלא קצת את ה6 פרוסות בביה"ס,הן נראות בודדות
|
אתה יכול להוסיף קצת שומן, אפשר על חשבון פחמימות
למה אתה לא אוכל בשר\ עוף? |
תודה על התגובות,
למה להחליף את המרגרינה?זה סה"כ 20 גרם וחוץ מזה הערכים דומים מאוד לשמן זית זה שומן איכותי שניר,יש לי מספיק חלבונים יחסית למשקל |
הייתי מוריד את הפחמימות, מעלה מעט חלבון ושומן.
החלוקה גם לא מסודרת לטעמי, תוסיף כמות חלבון בבוקר ובצהריים. |
ציטוט:
אין לי אפשרות לאכול חלבונים כמו עוף בצהריים :( אני לא אכנס לסיבות החלבון הוא פי 2 בערך מהמשקל גוף שלי, למה להוסיף? |
תעלה קצת את כמות הסיבים ואם אפשר קצת את החלבון גם
|
אוקי אני אוסיף איזה פרי
אפשר עוד דעות? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ