![]() |
איך התוכנית הזאת למסה?
a
חזה - לחיצת חזה מוט 12x3 לחיצת חזה עליון מוט 10x3 פרפר חופשי - 10x3 מקבילים צר - 3x10 יד אחורית - לחיצה צרפתית מוט w 12x3 כתפיים - לחיצת כתפיים במכונה 12x3 הנפה לצדדים כבל כרוס 12x3 b גב : מתח - 3x10 חתירה במכונה צר - 12x3 משיכה עליונה - 10x3 יד קדמית : W בעמידה 10x3 w כומר 12x3 רגליים : יישור ברכיים להשאיר באוויר 12x3 שניות כפיפת רגליים 12x3 לחיצת רגליים 10x3 (לחיצת רגליים לא בטוח כי יש לי בעיות ברכיים..) בטן כל פעם שאני בא - בספה שיפוע 4x12 אלכסונים (ימין - שמאל )- 3x16 בן 15 וחצי 1.80 63 קילו החלפתי היום.. תכנית למסה איך היא? צריך לשפר משהו? תנו הצעות |
מזה משיכה עליונה? בכל מקרה חתירה תעשה מסור/כבל/ t bar
|
ציטוט:
בשאר התרגילים תגוון בטווחי חזרות בין 8-12. שאר ההערות בגוף ההודעה. נ.ב. ממליץ לך על תוכנית בשם starting strength. תכתוב את זה בגוגל. |
מה זה בנט אובר\ מסור?
חיפשתי בגוגל לא מצאתי.. יש איזה סירטון או משהו ? |
|
ויד קדמית ואחורית רק 3 סטים? :\
זה לא קצת מדי? |
ציטוט:
|
אוקי תודה אני כנראה יעשה מה שאמרת חוץ מסקוואט בגלל בעיות ברכיים
|
ציטוט:
|
תעשה פשיטת/כפיפת רגליים במכונה.
ולמה בטן רק באימון רגליים? למה לא רק באימון a? אני אומר את זה כי אני מושבת אחרי אימון רגליים.. |
ציטוט:
לעבוד בטן בa זה כמו לעבוד גב ואחורית, חזה וקדמית |
ציטוט:
אני קניתי רצועות לברכיים , אני עוטף אותם גם מאד מאד חזק. ואני עושה סקוואטים עם משקל יחסית נמוך . אז לחיצת רגליים , אז כפיפית ברכיים ואז פשיטת ברכיים . המשקלים יחסית נמוכים בגלל הברך , אבל הרגליים מקבלות גירוי משמעותי . מריבוי התרגילים . רק בפשיטת ברכיים וכפיפית ברכיים , אני נותן משקל די גבוה יחסית . וגם בלחיצת רגליים . ניתן לעשות סקוואט אם הוא נעשה נכון . וכמובן שהברך עטופה טוב טוב . |
אהה אני לא עושה סקוואט ודדליפט ככה שזה לא נתון בשבילי.. (יש לי בעיות בגב התחתון אבל תאמין לי שאני מכרע תרגליים :winked:)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ורגליים אני עושה סקוואט. אם הטכניקה נכונה לא יקרה כלום לגב ההיפך , הוא יחזק את הזוקפים שלך וזה ישפר את המצב של הגב שלך . הכל בטכניקה |
ציטוט:
לא ניסיתי מעולם אבל נאלצתי להפסיק לעשות תתרגיל לגב תחתון לאחר כאבים בצידי הגב התחתון ובאמצעו.. אני מקווה שזה לא ישפיע על הסקוואט :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
יכול להיות חודש הבא אני יעבור לסקוואט הבעיה היא שאין לנו כלוב אבל אין לי בעיה לבקש מאחד החברים לשמור.. טוב נראה כבר :cool: אם אני יתחיל סקוואט זה יהיה מאוד מבוקר ואם יחזרו לי כאבים באזור אז בטח שאני יפסיק.. אבל יש עוד זמן.. |
ציטוט:
אתה תעשה סקוואט ותראה את השיפור בכל איברי הגוף תוך זמן יחסית קצר! |
ציטוט:
אחי .. תעשה סקוואט רק עם מוט , אחרי כן רק עם 5 כל צד או 10 כל צד ... תראה איך המרגש בגוף , במיוחד הגב.. אם חוזרים כאבים מייד תפסיק . אני הפסקתי לעבוד רגליים 3 חודשים בגלל הברך , אבל המצב השתפר וחזרתי לעבוד בכל הכוח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ