![]() |
תפריט מסה
בן 13.5
שוקל 57 גובה 170 bmr-1588 ארוחת בוקר: -70 גרם שיבולת שועל (קוואקר) -יוגורט 150 גרם ארוחה 2: -לחמניה 90 גרם עם קוטג' -30 גרם אגוזי מלך ארוחת צהריים: -90 גרם עוף -400 גרם פסטה -מלפפון ועגבניה ארוחה 4: -400 גרם פסטה -סלט ירקות (3-4 ירקות) -פרי ארוחת ערב: -ביצה קשה -לחמניה 90 גרם עם קוטג' -סלט ירקות (2-3 ירקות) -פרי ארוחה לפני השינה: -לחמניה 90 גרם עם קוטג' לפני אימון: -פרי -יוגורט אחרי אימון: -3 תמרים -טונה במים (את הטונה אני שם בתוך סלט) *את הפירות והירקות לא חישבתי *הערכים לא כוללים ארוחה לפני ואחרי אימון 2955 קלוריות 131 גרם חלבון 62 גרם שומן 462 גרם פחמימה 340 מ"ג כולסטרול 13.6 סיבים תזונתיים |
נראה לי יותר מדי קלוריות...
אתה צריך לחשב את הירקות והפירות, הם בקלות יכולים להגיע ל500 קלוריות ביום. עלייה נקייה או מלוכלכת? |
ציטוט:
אני תקוע בין 56 ל57 (כל פעם זה מראה לי קצת אחרת בין 56 ל57) |
תוסיף קצת סיבים, תפריט טוב.
|
אם אתה לא עולה אז תוסיף למה שאכלת עד עכשיו 300 קלוריות בערך ותראה איך מתקדם
מבחינת הערכים התפריט הזה טוב |
ציטוט:
אם כן מה כדאי להוסיף? |
ציטוט:
אתה בטוח שאתה לא עולה עם כמות כזו של קלוריות? |
עם הערכים האלו הייתי מוסיף חלבון כמקור לעוד קלוריות במקום פחמימה.
|
תוסיף טיפה סיבים
כמה אימונים יש לך בשבוע? |
ציטוט:
ציטוט:
|
אמרתי שזה מספיק אבל אתה רוצה להוסיף קלוריות , פחמימיות יש לך מספיק ושומנים גם , סיבים לא נחוץ כל כך הרבה. וחבלון יש לך בדיוק 2 פר קילו. אז אפשר לעלות 20 - 30 גרם חלבון בשביל הקלוריות.
|
1. אין סיבה להוסיף סיבים כי לא חישבת את הירקות והפירות, זה ייתן לך מספיק סיבים איתם.
2. כמה קלוריות זה יותר מהתפריט השני? אם זה כ300 קלוריות יותר אז תשתמש בתפריט הזה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ