![]() |
אימון חזה האם התרגילים האלה בסדר?
לחיצת חזה עם מוט ללא שיפוע
לחיצת חזה עם משקולות שיפוע חיובי (חזה עליון) פלייס עם כבלים פלייס תחתון במכונה / פרפר האם זה בסדר צריך לשנות משו ?< לי דווקא נראה שצריך לשנות את הפלייס תחתון , אבל נשמע מה אתם אומרים :) |
זה abc או ab?
אם ab וזה 3 סטים כל אחד זה בסדר.. למרות שלא נראה לי שאתה צריך תפלייס תחתון אם זה ab |
מה זה פלייס תחתון במכונה?
|
תשנה במקום פלייס במכונה לחופשי
|
איזו תוכנית זו?
את התרגיל האחרון תעשה חופשי |
זה abc 3 פעמים בשבוע וכן כל תרגיל אני עושה 3 סטים אבל איך אני יעשה בדיוק פלייס חופשי? אני כבר עושה פלייס עם כבלים מה עוד לעשות ? פלייס תחתון עם כבלים ?
|
חרא של דבר
תעשה לחיצת חזה דאמבלים שטוח עליון מוט פלייס עם דאמבלים שטוח כל אחד 4 סטים בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובעליון זה מוט ולא דאמבלים והעפתי את הפרפר במכונה ותגיד תודה שבכלל אני מגיב לך בפוסט |
ציטוט:
למה יש כל כך הבדל אם אני יעשה חזה שטוח עם משקולות ולא עם מוט? תראה מה אתה אומר על זה אחי לחיצת חזה בשכיבה - 3 סטים לחיצת חזה עליון על ספה עם משקולות- 3 סטים פלייס עם כבלים- 3 סטים פרפר חופשי- 3סטים |
תוציא את הפליס עם כבלים,מיותר לחלוטין
תעשה 4 סטים כל דבר וזהו ודאמבלים בשטוח אמרתי כי יש טווח תנועה יותר גדול וככה יש מתיחה יותר טובה לחזה |
ציטוט:
ותראה אז למה לא עדיף לי שגם עליון אני יעשה עם משקולות ? |
ציטוט:
עדיף שתעשה מוט בשניהם, אלא אם כן יש לך פיגור בצד אחד של החזה. |
אני מעדיף אחד מוט אחד דאמבלים אבל השאלה עוד איזה תרגיל אחרי זה ?
פרפר עם משקולות על ספה ופלייס עם כבלים ? |
ציטוט:
אין טעם ב2 תרגילי מתיחה אחי |
אני חושב שעדיף פלייס עם דאמבלים בשביל מקסימום בידוד.
כל השאר די סבבה.... אפשר גם מדי פעם להוסיף מוט בשיפוע שלילי אבל לא חובה.... מקווה שעזרתי.... |
לדעתי שתי אופציות:
1. לחיצה שטוחה במוט, לחיצה בדאמבלים בשיפוע ופרפר שטוח חופשי, 4 סטים כל אחד. 2. לחיצה שטוחה במוט, לחיצה בדאמבלים בשיפוע, פרפר שטוח חופשי ומקבילים, 3 סטים כל אחד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ