ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   העמסת פחמימות בחיטוב (https://israelbody.com/showthread.php?t=44289)

little_friend 07-11-08 17:20

העמסת פחמימות בחיטוב

אני בחיטוב כרגע
ביום העמסת פחמימות.. כמה בעצם אפשר/צריך להעמיס?

Masquerade 07-11-08 17:24

אתה בud2? סתם חיטוב?
כי מיום העמסה אחד בשבוע, לא ייצא הרבה.
השאלה אם אתה מחשיב את זה כצ'יט או כחלק מהתהליך בud2.

the animal 07-11-08 17:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי masquerade (הודעה 693286)
אתה בud2? סתם חיטוב?
כי מיום העמסה אחד בשבוע, לא ייצא הרבה.
השאלה אם אתה מחשיב את זה כצ'יט או כחלק מהתהליך בud2.

דווקא לרוב את ההעמסה עושים פעם בשבוע או אפילו ב10 ימים

Masquerade 07-11-08 17:26

נכון, ואני טוען שלא יוצא מזה הרבה, רק כיף אולי.

little_friend 07-11-08 17:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי masquerade (הודעה 693293)

הסבר נמק ותן דוגמאות....
אני עושה חיטובון של חודש לקראת מאסה בחורף

Masquerade 07-11-08 17:37

סתכל, אני עשיתי חיטוב עם העמסות, וחיטוב בלי. שניהם יצאו בערך אותו דבר.
התיאוריה של לייל מקדונלד נחמדה מאוד, ואני מאמין גם שהיא נכונה, אבל הוא מדבר וחוקר על האטום של החלקיק.
האוכל וגם האימונים לא בנויים על כל אטום, אפשר לחקור כל היום מה קורה אם אוכלים יותר ככה ופחות ככה, בסוף אתה רואה שמה שעובד זה מה שעובדים איתו כנראה רוב הבאדיבילדרים, הם, שזאת העבודה שלהם, כנראה יודעים מה הם עושים.
אולי חלק מהם עושים העמסות, אבל חלק גדול לא עושה, אז אני לא רואה טעם לעשות..
גם מהפעם בשבוע שאמור לעלות הלפטין, וואלה, לא ממש חושב שזה ככה. הלפטין משתחרר בעיקר מתאי שומן, ושעתיים של יותר פחמימות לא ישנו שבוע שלם, אולי ישנו לכמה שעות, אבל בכמה שעות האלה בכל מקרה אכלת יותר.
לא חושב שתורם, ולא חושב שגורע.
אם אתה חושב שזה כן עובד, ורואה מהניסיון שלך, אז בהצלחה. בהצלחה בכל מקרה בעצם :)

the animal 07-11-08 17:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי masquerade (הודעה 693293)

אם הבנתי נכון את מה שקראתי, הרעיון מאחורי זה הוא שהגוף לא יסגל לעצמו חילוף חומרים נמוך, מה שיבלום את הירידה במשקל. זה כאילו עובד כמו מאזן נייטרלי של שבועיים כל פעם שאתה נתקע. אם הבנתי נכון אז אני תומך בשיטה הזאת דווקא, נראה לי מאוד נכון הרעיון מאחורי זה.

Masquerade 07-11-08 17:40

נכון, קרא תהודעה שלי מעלייך. גם אני חושב שהרעיון והתיאוריה יפים, אבל לא חושב שמיום בשבוע יוצא מזה משהו.
אם עושים סייקלים של 3 ימים 3 ימים, אז אולי.

the animal 07-11-08 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי masquerade (הודעה 693340)
נכון, קרא תהודעה שלי מעלייך. גם אני חושב שהרעיון והתיאוריה יפים, אבל לא חושב שמיום בשבוע יוצא מזה משהו.
אם עושים סייקלים של 3 ימים 3 ימים, אז אולי.

אוקיי. האמת שזה גם מאוד תלוי בבן אדם הספציפי, כי כמו ששנינו יודעים, התחום הזה מאוד אינדיבידואלי. ובנוסף, זה מצוין לנפש בטח יותר משזה מצוין לגוף אפילו

senate 07-11-08 22:53

500-1000 מעל התחזוקה,

adimenia 08-11-08 10:05

העמסה של ud2 היא לא יום אחד אלה על טווח של 36 שעות וגם סוגי הפחמימות חשובים (בעיקר מעומלנות ואם א"ג בינוני גבוהה) אם תעשה העמסה ותאכל פירות בשלב העמסה אז התוצאות יהיו הרבה פחות טובות (פירות משחזרות גליקוגן בכבד) אני חושב ש ud2 זה סבבה אבל זה מה שניקרא דיאטת ליטוש אי אפשר לצפות לרדת מ 13% ל 9% ב 8 שבועות של ud2 זה לא עובד ככה ובכלל העמסה גם נותנת לך אפקט פסיכולוגי חיובי אחרי ימים של דאיטה ואכילה
של אוכך טפל בכל מה שקשור ללפטין הם קוראים על ההורמון אפשר לחשוב שזה הורמון קסם שגורם לשומן לנטוף ממך מחקרים הראו שאנשים שקיבלו טיפול הורמונלי של לפטין לא הראו ירידה משמעותית באחוזי השומן שלהם
מה שאומר שתפקידו בכל תהליך שריפת השומן הוא לא מרכזי (אם כך היה המקרה לפטין היה משמש כסוכן לשריפת שומנים בודיבלידרים היו משלבים אותו בסייקלים לחיטוב) בגדול אם אתה בטווח ה 12-15% ועדיין מצליח לרדת לדעתי אין טעם לעשות העמסת פחמימות

senate 08-11-08 17:06

מה קשור עכשיו ud2 ?

הוא דיבר על העמסת פחמימות ולא על דיאטה מטומטמת

ThE HummeR 08-11-08 17:40

למה בכלל עושים העמסה אם לא עולים לבמה כמה ימים אחרי ?

!Demon! 08-11-08 19:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 694220)
למה בכלל עושים העמסה אם לא עולים לבמה כמה ימים אחרי ?

כעיקרון כדי לבלבל את חילוף החומרים...

adimenia 08-11-08 22:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי senate (הודעה 694198)
מה קשור עכשיו ud2 ?

הוא דיבר על העמסת פחמימות ולא על דיאטה מטומטמת

ud2 זה ה-העמסת פחמימות אם אתה לא יודע מה זה תקרא ומישהו פה הזכיר את זה אז הגבתי וילד לא הייתי אומר על משהו של ליל מטומטם הוא מבין קצת אבל רק קצת יותר ממך

senate 09-11-08 00:18

Ud2 לדעתי זו דיאטה מטומטמת

לא מאמין שאיתה אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר מדיאטה שמבוססת על גרעון קלורי אופטימלי עם סייקל פחמימות שבועי מאשר להיות כמעת קטוג'ני ולמות נפשית כל השבוע.

adimenia 09-11-08 09:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי senate (הודעה 694709)
ud2 לדעתי זו דיאטה מטומטמת

לא מאמין שאיתה אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר מדיאטה שמבוססת על גרעון קלורי אופטימלי עם סייקל פחמימות שבועי מאשר להיות כמעת קטוג'ני ולמות נפשית כל השבוע.

אני מכבד את דעתך אבל התוצאות בשטח אומרות שזה עובד אי מכיר הרבה אנשים כולל אני שעשו אותה
והגיעו לתוצאות מעולות כמו כן תכנס לפורום של ליל ותיראה כמה תגובות חיוביות יש לאנשים זה נכון שמאוד קל לפספס עם הדיאטה הזאת מה שמביא אנשים לייאוש מהתוצאות ומסקנה שזה חרא של דיאטה לי לקח כמה סייקלים של ud2 עד שתפסתי בדיוק איך הגוף שלי מגיב ואז התוצאות היו חבל על הזמן ירדתי מ 10% ל 7.5% ב 7 שבועות בקיצור זה לא קל וזה לוקח זמן עד שאתה מלטש את זה אבל זה עובד אין אפס

senate 09-11-08 17:03

הנקודה היא שעם דיאטה רגילה מגיעים לאותם תוצאות ובלי יותר מידי מקום לבעיות כמו שאתה אומר.

adimenia 09-11-08 21:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי senate (הודעה 695050)
הנקודה היא שעם דיאטה רגילה מגיעים לאותם תוצאות ובלי יותר מידי מקום לבעיות כמו שאתה אומר.

אני מקבל את מה שאתה אומר ud2 מיועד למי שדיאטות רגילות כבר לא עובדות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ