ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   אימוני כושר קרבי + חדר כושר (https://israelbody.com/showthread.php?t=4413)

blabla173 14-01-07 16:56

אימוני כושר קרבי + חדר כושר

אוקי המטרה שלי היא לחזק את עצמי לקראת הגיוס הצבאי , לאחרונה הצטרפתי לתוכנית כושר קרבי שפועלת 3 ימים בשבוע , השאלה שלי האם אני יכול לשלב אימוני כוח בחדר כושר למרות התכנית כושר קרבי שגם היא כוללת עבודה על כח, אבל למרות התכנית כושר קרבי אני עדיין רוצה לעלות מסה ולהתחזק במיוחד ברגליים

זה טוב לשלב בין שני הדברים האלה ?
ואיך אני יוכל לעבוד הכי טוב בחדר כושר שישפר תכוח שלי בנוסף לכושר הקרבי... תודה

Moshe 14-01-07 18:37

אפשרי השאלה אם כדאי מבחינת מה תעשה בצבא
אם תלך ליחידה קרבית ותחזור פעם בחודש כל ההשקעה שלך עכשיו תיהיה דיי לחינם כי מבחינת תזונה ממש קשה להסתדר במיוחד כשאתה קרבי ואז כל מה שעבדת עליו (המסה) תלך פייפן כי לפי מה שאני יודע כשאתה בקרבי אתה אוכל הרבה פחות מהתחזוקה היומית שלך ככה שרוב הסיכויים שתפרק שריר ...
אבל זה כל מקרה לגופו תלוי רק בך , זה אפשרי לשלב 3 אימוני משקולות גם אבל זה כבר יוצא מין חיטוב כי בכושר קרבי ממה שאני יודע קורעים לכם תתחת מבחינת אירובי(ריצות וכדומה)
אתה חייב לאכול ממש ממש טוב בתקופה הזו כדי לעלות במסה(הרבה מעל התחזוקה)

VoRteX 14-01-07 19:28

עזוב לנסות לשלב בין כושר קרבי לכוח/מאסה... משימה כמעט בלתי אפשרית, ואם אתה כבר רוצה יחידה מובחרת אין לך מה לעבוד הרבה על כוח ומאסה, אלא יותר על סיבולת.

Gamerrrrr 14-01-07 19:30

הוא לא כתב שהוא רוצה לעסוק בבודיבילדינג בחדר"כ לפי מה שהבנתי, הוא רוצה לתגבר את האימונים האירוביים בעיקר של הכושר הצבאי באימוני אנאירוביים של חד"כ. אני באופן אישי רץ לבד בערבים 4-5 ק"מ כל ערב ו2-3 פעמים בשבוע חדר כושר.

Leo 14-01-07 20:04

המאסה לא תלך פייפון ושמייפון , רק אם אתה שוקל 80-90 קילו וזה גם תלוי כי אם יש לך קשרים באפסנאות גם זה לא ילך ואולי יעלה , אם אה שוקל 60 תצפה לעלות במשקל אפילו.

וכמובן שזה לא המטרה שלך אז עזוב ,

בכל אופן חדר כושר יעזור אם כי הזבל שנותנים ברוב חדרי הכושר סתם יעמיס לך על הגוף בלי לבנות משהו שתוכל להשתמש בו בצבא אלא אם כן נפלת על מדריך טוב. ( באמת עד כמה שאני רוצה לצאת מהנקודת מחשבה הזאת מדריכים שאני פוגש ושומע על התוכניות שלהם מוחיכים את זה שוב ושוב)

Yoshi-Moto 14-01-07 20:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
הוא לא כתב שהוא רוצה לעסוק בבודיבילדינג בחדר"כ לפי מה שהבנתי, הוא רוצה לתגבר את האימונים האירוביים בעיקר של הכושר הצבאי באימוני אנאירוביים של חד"כ. אני באופן אישי רץ לבד בערבים 4-5 ק"מ כל ערב ו2-3 פעמים בשבוע חדר כושר.

לא הפסקת להתאמן?

blabla173 14-01-07 20:33

המטרה שלי היא לאודווקא עליה במסה אלא יותר שיפור כח שיעזור לי להתגבר על העומס שיש על הגב והכתפיים בתרגילים של אלונקות ושקי חול עד לשיפור כח ברגליים שלי שממש חלשות כרגע
אני יחסית רזה ועלייה במסה תעזור לי אבל זה פחות חשוב לי

vadim88 14-01-07 20:38

אם אתה רזה אז אתה צריך לעלות במסה, כי זה לא ממש סביר שבנאדם ששקול X ירים פי 2 או 3 ממשקלו וזה מה שנותנים לך לעשות בכושר קרבי ובכלל בטירונות וביחידות הקרביות.

Moshe 14-01-07 21:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blabla173
המטרה שלי היא לאודווקא עליה במסה אלא יותר שיפור כח שיעזור לי להתגבר על העומס שיש על הגב והכתפיים בתרגילים של אלונקות ושקי חול עד לשיפור כח ברגליים שלי שממש חלשות כרגע
אני יחסית רזה ועלייה במסה תעזור לי אבל זה פחות חשוב לי

אז תעשה אימוני כוח כגון 5X5 וכדומה

Gamerrrrr 14-01-07 21:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
לא הפסקת להתאמן?

כבודיבידלר, לתקוע איזה אימון קליל כל כמה ימים זה לא בודיבילדינג. זה משחק ילדים, זה לבוא קצת כבלים, קצת מכונות והביתה :)

NIRAN 14-01-07 21:27

למה הפסקת?, לא חבל?

VoRteX 14-01-07 22:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי niran
למה הפסקת?, לא חבל?

הוא רוצה להיות בסיירת מטכ"ל. תניחו לו.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:19.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ