![]() |
מהו הגיל האידיאלי להתחיל להתאמן במטרה להתחרות ?
מהו הגיל האידיאלי להתחיל להתאמן בכדי להתחרות בארץ למר ישראל?
פחות או יותר... |
ציטוט:
האמת לא נראה לי שיש דבר כזה גיל אידאלי... יש כמה וכמה מקרים של אנשים שהתחילו להתאמן בשנות העשרים המאוחרות שלהם ונראים פצצה |
לקטגורית הנוער לדעתי כדי לך להכין את עצמך כבר מהרגע שאתה נכנס למכון(גיל 15 16) אם ברצונך להיתחרות,זה לא אומר שתיכנס למכון בשנת 2006 פעם ראשונה ובקיץ של 2006 תיתחרה אבל תיתאמן,תאכל ותידע לעבוד בצורא הכי מקצועית שאפשר שתוכל להשיג תוצאות מרשימות יותר מאדם ממוצע במכון ולהכנס לתחרות.
בהכנה לתחרות: א.אין כזה דבר לפספס ארוחה אתה מתבייש בזה שחברים שלך השחיפונים המסוממים יצחקו עליך שאתה אוכל נגיד ביציאה או משהו?תאמין לי שאחרי זה בתחרות אתה תיתבייש שלא אכלתה אותה:) ב.אין כזה דבר לפספס אימון אלה אם אתה חולה או פצוע,קוציל'ה פוציל'ה אין לי כוח אין לי חשק תשמור לאסלה ביחד אם החרא ותוריד את המים. ג.אימונים?אתה מתאמן עד הסט האחרון עד הסוף אין ויתורים ואין חוכמות ד.תזונה?במסה תידע לאכול כמה שאתה צריך לאכול בישביל להשיג את המטרה שלך גם אם זה לדחוף לגרון אוכל בכוח ולא להיות כוסית ולהגיד "אבל אמא אני לא רוצה לאכול אני רוצה להישאר שחיפון מגעיל ומבכיין" ובחיטוב?אתה עצבני?אתה רעב?תעלס מסטיק בלי סוכר..או קח שק איגרוף תקרע אותו באגרופים העיקר אל תזלזל ואל תסטה לדרכים אסורות. ה.אל תקשיב לכל מטומטם שאומר לך לקחת את זה ולקחת את זה כי הוא יודע וכי הוא ככה וכי הוא ככה לפעמים מה שעובד עליו...לא יעבוד עלייך ולהיפך!תידע למצוא בן אדם מקצועי ומנוסה ולקרוא הרבה לפני שאתה משתמש במשהו ו.תאהב את מה שאתה עושה ותהיה גאה בזה! :crazy::yup::king: |
ציטוט:
|
ציטוט:
+1 ;) |
חזק גלעד הפכת אותי למבסוט אחרי אימון מאכזב וזה קשה :)
|
ציטוט:
|
חבר'ה ברצינות הדבר הכי חשוב פה זה גאווה עצמית ואהבה למה שאתם עושים זה יותר חשוב מכל הנקודות שציינתי!
זה ספורט שאתם חושפים את עצמכם כמעט בעירום מלא מול קהל ומציגים את עצמכם!וגם אם תיראו כמו פלקס ויילר וקוין לברוני אחרי מיזוג תמיד יהיה את המאניק שיפתח משתמש בפורומים מרוב קינאה וידע לקלל אותכם ותמיד יהיה תאפס שידע לרדת עליכם מאחורי הגב אין מה לעשות...אנשים כאלו בד"כ אם כל השינאה והקנאות אליכם זה האנשים שלמעשה הכי יודעים בתוכם שאתם פאקינג מקצוענים והם אלו שמרגישים ויודעים מה ההשקעה שלכם שווה ובגלל זה הם מתנהגים כמו שהם מתנהגים! סבבה תגיבו להם תיצאו עליהם בקללות תיקחו מהם פרטים וסעו לדפוק בהם מכות רצח אבל מה שהכי חשוב אל תיתיאשו ותפרשו! מי שפורש הוא הלוזר האמיתי! |
כמובן שרק אם אתם רוצים להתחרות תוותרו על דברים בשביל תזונה\אימונים, אם אתם לא בקטע של תחרות אין לכם מה להכנס לקטנות האלה.
ומותר "לפספס" ארוחות, כי בעצם אין דבר כזה, אבל זה נושא אחר :) גלעד אני אוהב אותך |
אני כבר חודש וחצי בספורט הזה בידיעה שיום אחד אגיע לרמות האלו והפוסט הזה רק חיזק את דעתי
|
גלעד אתה חייב לבוא לנצרת ולהכניס בי מוטביציה רצינית ולהכניס אותי לעניינים הרציניים ולשחק עם המוח שלי ולתת לא לחשוב בדרך הנכונה , תביא איתך גם כמה מזרקים ושק ממתקים אסורים :p:king:
אתה אמרת לי פעם " זה הגורל שלך ואתה לא יכול להתחמק מזה " אבל אני מניאק שחיפון לא רציני וצריך להרוג אותי :( |
ציטוט:
הרגת אותי :) וגלעד אתה תותח על ... :) |
חח אני אוהב אותכם תאמינו לי..
|
ציטוט:
+1..!!!...תקשיב לבחור הזה הוא יודע מה הוא מדבר.. |
גיל 15-16 ולשקול שימוש בחומרים.
|
ציטוט:
אחד הדברים היותר חכמים שנכתבו בפורומים האלה. |
אחי אני כבר התחלתי ושקלתי שימוש בחומרים בגיל 18 מתחיל בעזרת ה'
יש אישור מלא מההורים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב בגיל 15-16 ככה.. ו- ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ