![]() |
קריאטין מונוהיידרייט - איך להשתמש ?
שלום לכולם
אני עתיד לקבל ביום ראשון-שלישי בשבוע הבא קריאטין מונוהיידרייט של אופטימום , בעקבות המלצה של צוות החנות ובעקבות המלצה שלכם (חברי הפורום ) . זאת פעם ראשונה שאני עושה סייקל של קריאטין ואני דיי נוב בזה , לכן פתחתי את הנושא הזה והשאלה הבאה עולה : איך הסייקל הזה אמור להתנהל ? קראתי על שיטת ההעמסה אבל קראתי שהרבה אנשים לא מאמינים בה , איזה עוד שיטות יש ? תודה רבה לעוזרים ! |
בשביל זה יש את מנוע החיפוש, שאלות מסוג זה נשאלו פעמים רבות על גבי הפורום.
|
ציטוט:
את החיפוש עשיתי לפני שפתחתי את הנושא ולא מצאתי נושא אחד שיכול לענות לי על השאלות . |
לא צריך שום העמסה,כך 5 גרם ביום וזהו.
אם תוך שבועיים לא תרגיש כלום תוכל לזרוק אותו לפח. |
ציטוט:
|
5-10 גרם ביום, לא משנה מתי..תקח מתי שנוח לך.
|
חמש גרם בבוקר וחמש גרם אחרי אימון זה בסדר ?
והאם כל השיטות האלה של : 20 גרם ביום - שבוע ראשון 15 גרם ביום - שבוע שני 10 גרם ביום - שבוע שלישי 5 גרם ביום - שבוע רביעי שוות משהו ? |
ציטוט:
תיקח 10 גרם 5 גרם בבוקר\בערב ו5 גרם אחרי האימון וביום בלי אימון תיקח 5 גרם בבוקר או בערב |
אוקי הבנתי , אין פה תשובה חד משמעית אלא כל אחד ומה שמתאים לו ,סבבה .
אני אנסה שבועיים של חמש גרם בבוקר וחמש גרם אחרי אימון , ונראה איך הולך . עוד שאלה , האם זה ישנה משהו אם לפעמים אני אדחוף עוד כפית קריאטין ? כי בתכלס רע זה לא יכול לעשות . |
זה לא יעזור לך יותר מהכמות הרגילה, כנראה. סתם בזבוז.
5 בבוקר 5 אחרי אימון, ביום בלי אימון ייצא 5. |
סבבה תודה רבה
|
|
ציטוט:
רק שאלה אחרונה : כמה זמן סייקל של 10 גרם ביום צריך לקחת ? |
חבל לקית 10, זה סתם בזבוז כי הרוב לא יספג.
תעשה 5 ביום למשך 8 שבועות. |
אל תדאג בקשר לבזבוז...יש לי חבילה של 600 גרם זה בסדר...
ואין לי בעיה של כסף לקנות עוד אם זה יעשה לי טוב |
ציטוט:
|
ולמה זה ?
הרי זה משפיע על כל בנאדם באופן שונה , רע זה לא יכול לעשות , יש לי כסף ( 200 שקל ל- 600 גרם מי ישמע... ) . אז מה הבעיה ? |
ביום אימון 5 גרם
ביום ללא אימון 5 גרם ביום גשם 5 גרם ביום שמש 5 גרם ביום רשון 5 גרם יום שישי 5 גרם בקיצור 5 גרם ביום באותו אזור שעה כל יום!!! |
אוקי הבנתי...
עכשיו מישהו מוכן להסביר לי למה לא יותר מחמש גרם ביום ? הרי זה משפיע על כל בנאדם באופן שונה...והרי לא חשוב הקטע של "הבזבוז" , ואין לזה השפעה רעה אם לוקחים יותר מחמש גרם ביום... אז למה ? |
תנסה ותגיד לנו.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ