![]() |
בגלל שיש חג ואין מכון = אימון בית?
תראו עשיתי היום אימון חזה, אגב היה בן **** , ואני לא רוצה עכשיו לשבת 3 ימים בלי לעשות כלום.
אני עושה את התוכנית ab. והשבוע הזה יש לי רק 3 ימי אימון פנויים במכון. A = חזה יד אחורית וכתפיים וb = גב רגלים ויד קידמית חשבתי לעשות יום ראשון - a שעשיתי היום יום שני - אין מכון - אז חשבתי לעשות 12 סטים של מתח , 9 סקוואטים בלי משקל ו6 כפיפות מרפקים עם משקולות , זה תחליף טוב לאימון b שאמור להיות גב רגלים ויד קידמית? יום חמישי - b בגלל שהאימון בית בעצימות חלשה יום שישי - a איך זה? או שפשוט עדיף לא לעשות אימון ביתי . |
עדיף לא לעשות כלום לדעתי. אלא אם כן יש לך עוד אפוציות לאימון..
עם תוכנית כזאת. לדעתי עדיף לנוח. גם לתת לגוף לנוח וגם לנוח ולהנות מהחג. אם יש לך עוד אופציות לאימון תפרט אולי נוכל לארגן לך משהו כי אני דווקא אימון ביתי בחורף לפעמים יוצא דיי אינטסיבי.. |
יש לי מתח, משקולות של 3 kg והבית שלי ליד הים ושם יש משקולות עם משקל חופשי
|
רציני? פששש ולא מרימים לכם את המשקולות מהים?
משקולות חופשי אז מה הבעיה? תעשה איימון רגיל? |
כמה אתה חושב.. הגוף הוא לא משוואה במתמטיקה, מה שחשוב זה מנוחה מספקת מידי פעם.
אין תוכנית מושלמת, בכל תוכנית אימונים אתה תמצא חסרון מסויים בחלוקות, תגוון ותהייה ספונטני. |
אממ אני פשוט יעשה קצת מתח פה קצת סקוואט שם וזה. מנוחה של 3 ימים בשבוע לתוכנית AB מספיקה, לא?
וslim התכוונתי שיש לי בבית 3kg חח קניתי את זה מזמן מזמן, ובים יש לי את המכונות במשקל חופשי |
ציטוט:
אם כן אתה ממש דומה לו תידע! |
אתה מתכוון שג'ון סינה דומה לסיקס פאק:) חח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שב בבית תנוח קצת, רק יתרום.
|
מצד אחד באסה אחושרמוטה לשבת ולא לעשות כלום אבל מצד שני מנוחה רק עוזרת,
אני מציעה מנוחה למה זה או מנוחה או עבודה, לא עושים חצי עבודה. |
אבל נגיד אני דופק 9 סטים של מקסימום מתח , רק את זה , זה בסדר?
|
ציטוט:
|
עדיף שתוותר על האימון מאשר תאלתר משהו, מה גם ש9 סטים לכשל במתח לא יתרמו לך בכלום.
כמו שitaiprz אמר - לא עושים חצי עבודה. |
סבבה שכנעתם אותי חח
|
השתגעת? מי יכול לעשות 9 סטים של מתח
|
ציטוט:
הוא יכול לקחת על עצמו להוציא את המקסימום מהתרגיל הזה, מאחר שאין לו בבית הרבה אפשרויות אז יוכל לעבוד עליו באופן ממוקד ואף להשתפר בו. אני לא מודע למשך תקופת החג, אבל אני באופן אישי לא הייתי פוסל את הרעייון. |
שב קצת בבית תן לגוף לנוח ותאכל הרבה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ