![]() |
צריכת קראטין
היי ,
למען האמת אני משתש דיי וותיק -gladiator למי שזוכר מהפורום הישן. ברצוני לדעת - 1)בתקופת העמסה האם יש משמעות לצריכת קראטין לפני\אחרי ארוחה ????? 2)מנת הגשה של 5 גרם -מהי ? כפית רגילה ? גדושה ? שטוחה ? 3)באם עושים תקופת העמסה של 5 ימיים מומלץ ליצרוך ביום 5 פעמיים? ,באם 7 ימי העמסה מומלץ 4פעמים ?????? 4) היחס בין קראטין לסוכר ענבים- כמה סוכר ענבים מומלץ על כל 5 גרם קראטין ? 5) החצי ליטר מים המדוברים על כל 5 גרם -האם הם חייבים להצרך במועד לקיחת הקראטין ? או יכולים להצרך גם במשך היום עד למנת צריכה הבאה ??????? אשמח לקבל את עזרתכם , בתודה עמית |
איזה לחוץ
1. זה לא משנה עם או בלי האוכל. 2. כפית גדושה 3. אני עושה בעמסה 3פעמים של 5 גרם בערך עם הרבה מיץ ענבים או תפוזים. אתה חייב לשתות לאורך כל היום הרבה, לא נראה לי שדווקא עם הקריאטין |
??????
אשמח לקבל חוות דעת נוספותתתתת
|
1)לא
2)גדושה 3)4 4) לא צריך את זה 5) לא משנה |
אני מאוד ממליץ לך להתקשר לחנות ולהתייעץ איתם.
הרבה מאוד מהדיעות כאן בפורום נורא חלוקות ולרוב מתבססות על מחקרים שנעשו על דובי נמלים בסין. תתקשר לחנות תקבל תשובה נכונה ב100%. בהצלחה! :jockey: |
פאניק , אל תבלבל ת'מח , אתה לא ראית מחקר מלא אז אין לך מה לדבר. גם אם תראה מחקר מלא אני בספק עד כמה זה יעזור ,
כי צריך גם ידע בסטטיסטיקה בשביל לדעת אם אפשר ללמוד ממנו משהו או לא. ועל איזה מחקרים החנות מתבססת? יש להם מאגר משלהם? מה שמצחיק זה , שאנשים אומרים "עובדה שעליי זה עבד - אז המחקר לא מעניין" , רק שבמחקר זה פשוט עובד באופן שיטתי על אנשים - זה לא שהחוקר ממציא מסקנות. חבל שמתעקשים לא לקבל את זה. |
ציטוט:
אם גיל גרנות יגיד שלעשות קפיצת ראש לבריכה רייקה זה מגדיל את הבייספס ב1 ס"מ כל המטופלים שלו ימותו. ואני לא מאשים את גיל במקרה הזה, הוא משכנע אנשים בצורה לא יאומת (הוא יותר חכם מהמדע הרי), אבל האנשים פה יוצאים מפגרים... בכל מקרה פאניק, מחקרים שונים אם מתודולוגיה שונה (מתודולוגיה זה אומר אם זה מחקר שהוא איכותי (מדוייק מאוד) או שהוא מבוסס על המון אנשים ואז הטעות יכולה להיות יותר קטנה וכו...) מוכיחים דברים מסויימים והם קצת יותר מדוייקים מהנסיון של כבוד גיל גרנות. |
אין חכם כבעל נסיון
|
ציטוט:
ועם כל הכבוד, גיל מבין קצת יותר ממך וממשה (אני חושב שאתה תסכים איתי). לגיל יש אנשים עם תוצאות בשטח, וזה לדעתי יותר "נחשב" מאשר מחקרים על גמלים. אין טעם לריב פה כי זה לא לכבוד של אף אחד מאיתנו. פשוט נמרוד אתה מתנהג בצורה מגעילה ביותר שאתה בא ואומר "גיל גרנות ככה וככה" ומזלזל מאוד בידע שלו (ואם לא זאת הכוונה - ככה זה נראה). נמרוד לא פעם שמתי לב שאתה יורק מהבארות שאתה שותה מהן, אם זה כלפי משה ואם זה כלפי גיל שראיתי באיזשהו אשכול שהוא השאיר לך את המייל שלו ואני בטוח ב100% ששאלת אותו שאלה או שתיים. ד"א פותח האשכול בחיאת תמחק את ההודעה ה2 שניה או שתערוך אותה, זה מרחיב את המסך וזה מציק טילים. |
ציטוט:
ולא צריך לזלזל במחקרים, כי חלקם נעשים תחת השגחה ממש קפדנית, וגיל לא יכול לדעת כל פרט ופרט שהלקוחות שלו עושים. יכול להיות שהוא מביא למשל הוראות נכונות ומדוייקות איך ליטול תוסף מסויים, אבל הלקוח פישל ולא יודע איפה, ואומר שהוא עשה בדיוק כמו שצריך. |
ציטוט:
2. משה יודע ה-ר-ב-ה יותר מגיל. אני לא, אבל אני חושב שהראש שלי יותר פתוח משל גיל אז בנושאים מסויימים אני יותר מעודכן ממנו. 3. אני לא מזלזל בידע שלו, אני מזלזל באנשים שמתנהגים אליו כמו אל אלוהים ומתכחשים לעובדות. 4. בקשר ליחסים האישיים שלי עם אנשים בפורום או אנשים בכלל תן לי לדאוג לזה, אם משה היה רוצה להגיד לי משהו הוא היה אומר וכנ"ל כל אחד אחר. ציטוט:
|
זה לא קטע של משחק מי יודע יותר , אני או גיל , אין לי מושג וזה גם לא מעניין אותי.
המטופלים של גיל הם אולי הוכחות בשטח , אבל גם האנשים במחקר הם הוכחות בשטח - אלו תוצאות אמיתיות , לא פיקציה. ההבדל הוא שאתה שומע רק על המטופלים של גיל שכן מצליחים , ואתה גם לא יודע למה הם מצליחים - אולי גנטיקה מעולה , אולי משהו אחר. היתרון של מחקר הוא שמבודדים [עד כמה שניתן] את המשתנים האחרים שיכולים להשפיע. בלי לזלזל בשיטה של גיל , כי אני לא מכיר אותה , ואני לא מדבר עליה - זאת פשוט המציאות. |
Van Dammage - קיבלת אזהרה על הצפה.
|
אפשר בבקשה את המחקר שקובע שקריאטין הופך לקריאטנין במים ?
|
ציטוט:
אבל באמת משה, אם כך אם אני מכין שייק לאחרי אימון עם קריאטין ושותה אותו אחרי שעה אז הקריאטין ששמתי לא שווה כלום? |
נמרוד , אני לא זוכר בדיוק כמה זמן זה לוקח וזה תלוי בכל מיני גורמים. מה הבעיה פשוט לשים מים ולשתות מיד?
פאניק , חשבתי שמחקרים לא שווים כלום. מאחר ואני קצת עסוק , אין לי זמן לחפש בשבילך זבל שכזה , אתה מוזמן לחפש בעצמך. |
ציטוט:
|
למחוק
|
בחייאת לא נמאס לכם?
נמרוד ציפיתי לקצת יותר בגרות ותאקט... משה ונמרוד...הידע שלכם גדול..אתם מסתמכים על המדע ועל מחקרים וממעיטים ערך מגיל...עד כאן אין בעיה...הבעיה היא שאתם אומרים זאת בפורום שלו בגלוי! אינטרס כלכלי?לא מעודכן,למשה יש יותר ידע וכו'...למה זה עזר?! אל תנסה למצוא כי זה לא עזר. יכלתם להתנסח באופן יותר תרבותי והולם!! לגיל באמת אין שיטת זהב שאף אחד בעולם לא יודע..אין כאן שום סוד והוא גם לא מסתיר כלום ובאתר יש את כל הכלים כדי להכין תוכנית אימונים תזונה וכל מה שמסביב כדי להצליח בתחום הפיתוח גוף...הוא מייעץ לאנשים ועושה זאת על הצד הטוב ביותר הוא נותן להם את כל הכלים להצליח..השאר כבר תלוי בהם! אגב סתם בשביל הרקורד בחיים שלי לא פגשתי או דיברתי עם גיל חוץ מתי שהזמנתי את האבקת חלבון.. שיהיה לכולם יום נעים |
אני כבר אמרתי שזה בכלל לא קשור לגיל ושאני בכלל לא מנסה להתחרות בו , מה נסגר איתך? על מה אתה מדבר בכלל? אני מדבר על היחס למחקרים , אין לי מושג מה גיל עושה או לא עושה ואמרתי את זה כבר.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ