![]() |
מה ההבדל בין סקוואט בסמית משין לרגיל?
אני רוצה להכניס לתוכנית אימונים שלי סקוואט אחרי שעשיתי כמה שבועות לחיצת רגליים וחיזקתי לעצמי קצת את האיזור בשביל שיהיה לי יותר קל לעשות סקוואטים. אז עכשיו השאלה מה עדיף? סקוואט בסמית' או עם מוט רגיל? מה ההיתרונות והחסרונות?
|
סקוואט בסמית' זה כמו מציצה עם קונדום, זה פשוט לא זה..
|
ציטוט:
|
סקוואט סמית' משין זה הדבר הכי גיי וזה גם מאוד מסוכן, ראה סרטון:
http://www.youtube.com/watch?v=SiMtypKJQ9I 5:34 - זה מה שיקרה לך אם תתקרב לסמית משין. אגב ב: 1:50 זה נורא כל כך כואב. |
עדיין לא קיבלתי תשובה רצינית לשאלה שלי:\
|
בסמית משין השרירים המייצבים עובדים פחות.
|
בחיים לא עשיתי סקוואט חופשי ואני גם לא מתכנן לעשות
כמו שעלי אמר המיצבים עובדים פחות אבל בסמיט יש לך יותר בטחון ואתה לא תאבד שיווי משקל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עשיתי סקוואט כמה פעמים בסמית' משין ככה לראות איך כל זה עובד וללמוד את הטכניקה בההתחלה.. עברתי לחופשי ובתכלס אין כמו סקוואט חופשי לא יעזור בדין.. |
ציטוט:
|
מעבר לעניין של שרירים מייצבים
תמיד אומרים שסקוואט זה תרגיל שממשחרר הורמון גדילה האם זה משנה אם זה במשין או פתוח? |
ציטוט:
|
אז כנראה שאני אנסה בחופשי. מה המשקלים שבערך מתחילים איתם? נגיד בלחיצת רגליים הייתי עושה 50 קילו 12 חזרות 3 סטים אם זה חשוב.
|
ציטוט:
תפנים את המשפט הזה טווב טוב. |
ציטוט:
__________________________________________________ _________ למה לא מתכנן לעשות? עשיתי סקוואט כמה פעמים בסמית' משין ככה לראות איך כל זה עובד וללמוד את הטכניקה בההתחלה.. עברתי לחופשי ובתכלס אין כמו סקוואט חופשי לא יעזור בדין... __________________________________________________ _________ :):):):) בית דין...לא בדין חחח |
http://www.youtube.com/watch?v=L1IS0hslZns&NR=1
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכי חזק שזה הילד ששבר את הרצפה ונפל למטה |
ציטוט:
ביום ראשון אני עובר למכון לצמיתות |
ציטוט:
Wtf!!!! |
ציטוט:
אני יאבד שיווי משקל כי האיזור שאפשר לעשות בו סקוואט הוא קטן ומיסתובבים לך שם אנשים בין הרגליים ואתה מפחד ליפגוע בהם ואתה לא מרוכז בסקוואט |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ