![]() |
קצב חילוף חומרים יכול להשתנות?
תראו יש לי חילוף חומרים איטי ובעיקר בגלל זה אני סובל מהשמנה (שכרגע אני מטפל בה יפה מאוד (: )
בקיצור שמתי לב לאחרונה שאני אוכל מעט ופשוט ישר 5 דקות אחרי הכל לשירותים מה שבעבר היה לוקח לי יום ככה. יש מצב שחילוף חומרים משתנה עם דיאטה שונה? |
שמע, יש מיתוס לא יודע אם הוא נכון...
לאכול 5-6 ארוחות קטנות ביום ... אני חושב שזה לא נכון אבל בכל זאת |
|
חילוף חומרים לא בהכרח קשור ליציאה לשירותים.
ובטח שקצב חילוף החומרים יכול להשתנות. |
בדרך כלל סביר להניח שקצב חילוף החומרים ישתנה לרעה (איטי יותר).
|
פאקקק אחי אתה 193 ?!?!?! עמלק
|
אמממ, טוב שהזכרת לי, אני צריך לעדכן.
חחח... |
חוחחחחחחחחחחחחחח...
|
אין קשר בין חילוף החומרים לבין מספר הביקורים בשירותים.
|
ציטוט:
אין יותר ברור ממנו |
כשאני אוכל
אני עוד לא מסיים תביס האחרון, אני כבר בשירותים קורה לי הרבה פעמים שאני אוכל, הולך לשירותים, חוזר ומסיים תארוחה |
וואלה? אז איך יודעים אם החילוף חומרים איטי או לא?
|
ציטוט:
אם במראה רואים גוף שמן אפשר להניח שיש חילוף חומרים איטי. אם במראה רואים גוף רזה מאוד ואוכלים הרבה, סביר להניח שחילוף החומרים מהיר... מקווה שעזרתי חח... |
ציטוט:
תפריט הכי אחי ! בגלל זה היציאות חח סתם |
ציטוט:
יש הרבה אנשים שאין להם אימונים ותפריט מסודר (אפשר להגיד אפילו מבולגן) והם רזים. |
ציטוט:
בסוף זה מה שקובע. |
ציטוט:
חבר שלי "לא דופק חשבון" בארוחות. כלומר הוא אוכל מה שבראש שלו ותאמין לי שהוא אוכל המון... הוא מגיע לכמויות אדירות, והוא לא מתאמן. אבל הוא ממש לא שמן, הוא ממש שחיף XD כנראה שזה חלק גדול של גנטיקה ומזל P: |
ציטוט:
|
ציטוט:
חיים עם אכילה "ספונטנית" הם החיים דבש, אבל התוצאות :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
ציטוט:
ואם אני לא טועה זה לא קשור לכמה פעמים אתה מחרבן ביום.. לדוגמא אני אוכל 3500\3700 ביום אני מחרבן פעם גג פעמיים ביום..ולא עולה באחוז שומן חחח פירקתי איזה6 עופות בצבא +אורז תפוח אדמה איזה חצי כיכר לחמ שתיה סלטים כולם צוחקים עלי חח כולם התפללו על סיום הארוחה אני אחרי התפילה המשכתי לאכול לבד חח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ