![]() |
מי שבמאסה.. תיאבון
איך אתם מעוררים קצת ת'תיאבון ? אני לאידע רעב מהו כבר שניםםםם התנוונה לי התחושה הזאת...
אני אוכל סחוג של ספתא ובכלל חריף נותן תיאבון ... חחח אני מפחד שאני אתדרדר לשייק חזה עוף עם טונה נוסח סיקספאק ... למה אני מאמין שאחרי הרבה זמן ככה גמני אאבד ת'תיאבון לגמרי נמאס לתקוע :ohmy: |
ציטוט:
|
ברור שספורט מאד מאד עוזר אבל זה מתגמד לעומת זה שאני אוכל 4-6K קלוריות ביום בשנה האחרונה :11:
אני צריך שיטות להעלאת התיאבון לטווח הקצר כאילו ... נגיד לאכול איזה משו מתוק לפני הארוחה הרבה פעמים פותח ת'תיאבון .. עוד משו זה לאכול מהר ואז אתה לא מספיק להרגיש ששבעת.. אה כן והשיטה הכי טובה - סקס :diractor: :diractor: יאללה כל אלה שבמאסה אין לכם הצעות ? |
זקוק לשיטה כזאת נואשות :s
|
אולי ג'ינגר ללעוס מדי פעם שזה ממריץ? יש לזה טעם זה סחוג......
|
שתיים שלוש כפיות סוכר יעשו את העבודה.כל פחמימה פשוטה או איזה "דבר מתיקה"
|
אצלי לחם. פרוסה אחת ואני באטרף בהיי וחייבת עוד.
|
מה הבעיה פשוט לחכות איזה שעה שעתיים עד שיהיה לך תאבון טבעית?
|
6k קלוריות ביום ??
במקרה קוראים לך ג'אי ? |
חחח דפוק איזה2 ראש או איזה לאפה
אחי יש לך אחלה תאבון |
תדחוף בכוח,או שתקנה גיינר.
|
תאכל מול הטלויזיה אחי..
כבר הוכח שאם אוכלים מול הטלויזיה אתה לא מרגיש שבע.. ובגלל שאתה מרוכז מול הטלויזיה אתה יכול לאכול בכמויות ולא לשים לב אפילו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איזה מזל שאני בנאדם רעב :ם
|
ציטוט:
|
חח כן 6k קלוריות כשעושה אירובי ... ולזה שאמר גיינר לא ממש בא לי להתחיל להתרגל לאבקות .. אולי בצבא .. אבל כרגע אני מעדיף להסתדר עם אוכל מוצק ...
ואכן לאכול מול הטלוויזיה זאת אחת ה-שיטות למאסה ... |
קח עוד זמן אין מה לעשות, אני למשל משתדל לאכול כל 3-3.5 שעות, אבל כשאני לא רעב ומרגיש שאני הולך לאכול בכוח, אני סוחב את זה בכיף ל 5 שעות ואז אוכל כשאני באמת רעב.
|
את האמת אפשר לאכול כמה קוביות שוקולד התאבון יבוא בשניה
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ