![]() |
ארוחה אחרי אימון
תראו בזמן האחרון יוצא לי הרבה פעמים שאת הארוחה אחרי אימון (זאת שאחרי השייק) אני אוכל שעה וחצי אחריו או שעתיים לא תמיד יוצא לי שעה
מה ההשלכות? אני ישמח לתשובה מדעית (לא חייב אבל לא סתם לזרוק דברים לאויר) משה תגיב פה בבקשה :flowers: |
אני אומר שתפסיק להתעסק בקטנות.
בתכלס זה לא מה שימנע ממך להתקדם. |
שתית שייק? אכלת כמות מספיקה של פחמימה אחרי אימון? (אני די מאמין שכן) ובגלל זה - שטויות.
תאכל שעה אחרי וגם שעתיים אחרי, לא יקרה כלום. |
ארוחה אחריי אימון נמשכת עד כ-42 שעות אחריי אימון... אין שום סיבה לדאגה
בהצלחה |
תמיד עדיף לקחת שייק או לאכול ישר אחרי אימון... לדעתי...
|
כמובן שכמה שיותר מהר יותר טוב כי השריר מתחיל לבנות את עצמו ולהתאושש יותךר מהר...
|
שמע גוף זה לא יקרה כלום, אבל ב-45 הדקות אחרי אימון יש לך את חלון ההזדמנויות שחבל לפספס, קרא על זה במאמרים, יש פירוט רב..
|
לא הבנתם את הבחור..
קח תשייק שלך מיד אחרי אימון עם סוכר ענבים או משהו,תמרים אפשר גם.. ואחרי שעה-שעתיים תאכל אורז,סלט בשר (מכל אבות המזון) |
הבנו אותו מעולה אל תדאג..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הקטע ש לחלון ההזדמנויות הופרך מזמן אז shot the fock of |
ציטוט:
|
לא הבנתיי מה רציתה בתגובה...
אבל אני חושב שאני לא הפכתי אותך ל"נוב" כי אתה לא כזה... |
הוא ביקש תשובות מדעיות..
אז לדעתי היתה צריך לירשום משה כנס כי כל השאר לא כל כך יועילו לדעתי. אני ינסה למצוא משהו למרות שברמת ההיגיון זה לא נראה לי משנה... |
תאכל גם 4 שעות אחרי הגוף לא "מפרק" שריר כל כך מהר.
|
אחריי 16 שעות אם אני לא טועה
|
סינתזת החלבון מתרחשת גם 24 שעות לאחר האימון, צא מהקטנות האלה זה לא מה שיבנה או יהרוס אותך.
|
מצטער שלא הבאתי משהו מדעי כי פשוט אין לי, ואל תיק חאת זה אישית אני יודע שאתה לא נוב שלא יודע כלום, ניסיתי לעזור וכמו שאמרתי לא יקרה כלום..
אגב אשמח לקרוא על ניפוץ תיאוריית חלון ההזדמנויות.. |
ציטוט:
|
יש לי על זה הוכחה שסינטזת החלבון מתקיימת בערך עד 42 שעות אחריי אימון אבל אני לא זוכר איפה זה....
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ