![]() |
בקשר לתוכנית FBW Full Body WorkOut
אני בן 14 שוקל 41 מטר 58 אני רזה יחסית....כדי לי להתחיל עם התוכנית הזאת? אמרו לי שהתוכנית שנתנו לי במכון זה שטויות ואני לא יקבל תוצאות ככה זה נכון?
זה התוכנית: רגליים: פשיטת רגליים 3X10 כפיפות רגליים 3X10 חזה: לחיצת חזה כנגד המכונה 3X10 פרפר במכונה 3X10 לחיצת חזה בעיקול(Incline Chess Preshour 3X10 גב:מתח ידיים רחבות 4X10 מקבילים 3X10 ידיים: יד אחורית: כפיפות מרפקים במכונה 3X10 יד קידמית: כפיפות מרקפים במכונה 3X10 הערה:שתי מכונות שונות ליד קדמית ואחורית. בטן: כפיפות בטן 30 מעלות 3 סטים 35 חזרות כפיפות לצד ימין 3 סטים 35 חזרות כפיפות לצד שמאל 3 סטים 35 חזרות שכיבות שמכיה בין כל סט לסט. מה עדיף התוכנית הזאת או FBW? קישור ל FBW=Full Body WorkOut http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=204&Page=1 כדי לי להתחיל עם FBW? ועוד שאלה:אין לי תרגיל לכתפיים משום שיש לי ידיים קטנות מדי ונראה לי אני יוותר על משקולות במכון עצמו עם אני עושה FBW בגלל שאני מטפל עכשיו בגב שלי והרופא אמר לי שאסור לי להקים משקולות חות ממכונות כמובן.איזה תרגיל טוב לכתפפים שהוא במכונה או שהוא עם משקולות אבל משקל נמוך? תודה! |
קודם כל התכנית שעכשיו הצגת היא תוכנית שלא יודע מאיפה הבאת אותה,מה קשור גם מקבילים לגב?
בקיצור ולעניין תתחיל עם התכנית Fbw מהאתר (זאת שנתת קישור אליה) תעבוד איתה למשך חודש ואחרי זה תעבור לאחת מתוכניות ה Ab. ותתחיל לאכול!! ראה מאמרים באתר לעלייה במאסה. בהצלחה. |
סבבה ותאמין לי אני אוכל! ותקשיב התוכנית של המכון טובה או לא? אני לא יודע אם מקבילים זב לגב זה מה שאני חושב..... קיצור ועוד משהו
מזה 1.פולי רחב לפנים? 2.חתירה כנגד מכונה 3.לחיצת רגליים במכונה 4.הרקחת זרועות לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות? 5.פשיטת מרפקים במכונה או הרמת משקולת יד יד מאחורי הראש? והתוכנית הזאת נקראת תוכנית אימונים למתחילים? |
האמת שאני חושב שאתה עדין קטן בשביל מכון ויכול להפיק הרבה גם מאימונים במשקל גוף
תתאמן שלוש פעמים בשבוע תעשה הרבה מתח ומקבילים ספרינטים, קפיצות לגובה כפיפות בטן תתאמן בעמידת ידים.... קודם תהפוך לאתלטי, אחר כך תתמקדם בבנית שרירים ככה לפחות אני רואה את הדברים |
^^
אתה טועה,הוא כבר בן 14 אין שום בעיה שבעולם שהוא יתחיל להתאמן,המון מפתחי גוף מתחרים ואנשים מבוגרים שעוסקים בפיתוח גוף אך לא התחרו התחילו את דרכם בגיל 14. בקשר לשאלות שלך מה זה כל תרגיל פשוט תרשום הכל על דף ותשאל את המדריך שלך בחדר כושר או סתם אנשים בחדר כושר (רצוי גדולים) שתגיד לעצמך הם מבינים בטח דבר אחד או שניים :) |
ציטוט:
יש לי יותר מדי דברים להגיד לך בשביל פורום |
הוספתי אותך תאשר אותי אם לא שלח לך תוסיף אותי tom111111@walla.co.il
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למה להספים????!?? אם לא טוב לך משהו ואני טועה במשהו או בהכל לפי מה שאתה חושב תגיד למה סתם?! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ