![]() |
חברה ובודי בילדינג
:sbb4: אך אתם מסתדרים על החברה?
כל העניין של התזונה לא עושה לכם בעיות. בתי קפה מקס ברנר מסעדות פאסט פוד זה לא בדיוק המקומות שאני רוצה למצוא תצמי בו =) אחרי חיטוב היא הייתה מבסוטה :11: עכשיו במאסה היא קצת פחות :):):):) :wub1: |
היות ומשעמם לי טוסיק...אני אגיד לך דבר אחד
תהרוג אותה...תהיה חבר במפלגת ישראלבודי....היא רק תפריע לתוכניות שלנו! |
ציטוט:
|
אתה הולך כל יום למסעדה עם חברה שלך? אם כן אז אתה חי טוב.
פעם בשבוע אני מאמין שאתה הולך איתה לאיזה מסעדה, תתפנק. |
מה הבעיה בידיוק? ככה אתה טוב לה? כן אז סבבה לא אז לכי הביתה
|
עזוב אותך שטויות, פעם ב- לצאת לאנשהו אין עם זה שום בעיה (רק לא מקס ברנר בלי קשר שזה עושה לי בחילה), בית קפה תשתה קפה עם איזה משהו קטן מה הלחץ? מסתדרים בלי בעיה :)
|
אני לא יודע מה איתך אני אוכל אוכל טוב
נגיד אני הולך למסעדה אני לוקח תדבר הכי בריא/טוב שיכול להיות להם אני לא מדבר על בורגרנץ |
ציטוט:
מי זה? חחח לפי הנתונים זה סוס - אני לא מכיר סוסים עם יד 44 (מקנא רצח) ציטוט:
ואני לא הולך פעם בשבוע, למסעדה .... חחח אני לא הולך בכלל(שאני אומר מסעדה אני מתכוון יענו גם סתם ג'אנק לאפות פיצה או אפילו פופקורן בסרט) |
זה ממש מעצבן לא רק במסעדות גם במסיבות.... כרגע אין לי (אפשר להגיד שלפיתוח גוף יש גם חלק קטן בזה) אז צצו בעיות אחרות תמיד יהיו דברים שיפריעו לנו להתאמן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
טימור אומר לך משהו:):sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה איפה אתה כיום? |
ציטוט:
בקיצור: לא שווה את ה100 שקל כניסה! אני מחכה לגיל 18 כבר ללכת לברים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתם מדברים על מסעדות אין לי כסף לחלבון
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא מבין על מה כל המהומה וכל הפוסטים המפגרים האלו של "אוי לא חברים שלי יוצאים לאכול מה אני עושה?!" "חברה שלי רוצה שנלך לפה ולפה מה עושים?!" מה עושים? מה עושים?! אוכלים בבית לפי התפריט מגיעים למינימום קלוריות מ ח-פ-ש שאתה צריך ואז יוצאים עם החברים או החברה ואוכלים שוב!! זה כל הקטע במאסה לעלות במשקל! אז צברת עוד 1-2 % שומן מכל היציאות בסך הכל של כל תקופת המאסה, ביג דיל, אם אתה אוכל כמו שצריך ומתאמן כמו שצריך אתה אמור לגדול מספיק בשביל לפצות על זה! מה גם שהשאיפה צריכה להיות עצום, וכשאתה עצום אתה שורף מספיק קלוריות במהלך היום גם במנוחה שירשו לך לעשות "צ'יט" כל יום של 500-600 קלוריות באופן קבוע, מה גם שלא יוצאים כל יום כי לאף אחד אין כסף להוציא כל יום 50-100 שקל או רצון או זמן! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ