ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   ליפו 6, צריכה עזרה בבקשה (https://israelbody.com/showthread.php?t=25161)

סיסי 06-12-07 13:51

ליפו 6, צריכה עזרה בבקשה

היי חברה אני חדשה כאן. אני בת 19 ירדתי עד עכשיו 25 קילו, לא מצליחה יותר. אני יודעת שאני בתפריט נכון ואימון אינטנסיבי. אבל הגוף לא רוצה יותר, אני תקועה כבר חודשיים. קניתי אולטימט ברנר, לצערי ביררתי עליו רק אחרי שקניתי והבנתי שזה חרטא אחת גדולה. שמעתי שהליפו 6 מומלץ, מה אתם אומרים עליו? אם אפשר פירוט רציני עם תופעות ומרכיבים אני אשמח :). בנוסף,מה קורה אם אני יפסיק לקחת אותו מתישהו? ולגבי הקנייה, מישהו בחדר כושר המליץ לי לקנות מחו"ל מהאתר budybuilding שמעתם עליו? לא מסוכן להזמין מהאינטרנט? ושאלה אחרונה (סליחה על ההצפה:wub1: ) שמעתי שיש ליפו6איקס משהו מה ההבדלים ומה כדי לקנות?
תודה תודה תודה!!
סיון

mynavy 06-12-07 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סיסי
היי חברה אני חדשה כאן. אני בת 19 ירדתי עד עכשיו 25 קילו, לא מצליחה יותר. אני יודעת שאני בתפריט נכון ואימון אינטנסיבי. אבל הגוף לא רוצה יותר, אני תקועה כבר חודשיים. קניתי אולטימט ברנר, לצערי ביררתי עליו רק אחרי שקניתי והבנתי שזה חרטא אחת גדולה. שמעתי שהליפו 6 מומלץ, מה אתם אומרים עליו? אם אפשר פירוט רציני עם תופעות ומרכיבים אני אשמח :). בנוסף,מה קורה אם אני יפסיק לקחת אותו מתישהו? ולגבי הקנייה, מישהו בחדר כושר המליץ לי לקנות מחו"ל מהאתר budybuilding שמעתם עליו? לא מסוכן להזמין מהאינטרנט? ושאלה אחרונה (סליחה על ההצפה:wub1: ) שמעתי שיש ליפו6איקס משהו מה ההבדלים ומה כדי לקנות?
תודה תודה תודה!!
סיון

יש שמועות שכל הכדורי הרזייה למניהם כאשר מפסיקים את ה"סייקל" כעבור חודשיים מפסיקה ההשפעה ויש תופעה של העלאה בקצב מהיר במשקל :/
אני הייתי מציע לך לעשות העמסת פחמימות.. להוריד קצת מהחלבונים ביום אחד ולראות אם זה משפיע לפני שאת לוקחת כל כדור הרזייה:flowers:

Elevation 06-12-07 14:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סיסי
תודה תודה תודה!!
סיון

את תקועה כי את אוכלת יותר ממה שאת צריכה בשביל לרזות. או שתאכלי פחות או שתתאמני יותר.

בהצלחה. :flowers:

jonathan 06-12-07 14:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
את תקועה כי את אוכלת יותר ממה שאת צריכה בשביל לרזות. או שתאכלי פחות או שתתאמני יותר.

בהצלחה. :flowers:

מחזק.
וליפו 6 את יכול לקנות..הוא יעזור לך.

gil-Nissim 06-12-07 14:54

הליפו 6X יותר חזק מהליפו 6 הרגיל...

אם את מזמינה מחו"ל, זה קצת בעייתי.. יקח לזה זמן להגיע לארץ וזה יכול להתעקב במכס..

אם את נתקעת במשקל , תוספי יותר אירובי,תקצצי עוד קלוריות מהתפריט וכו'..

יש לך את Thermo Cuts Extreme של חברת אופטימום.. שגם הוא די טוב כמו הליפו.

סיסי 06-12-07 15:48

תודה

סבבה תודה, ולגבי העצות שלכם של לאכול פחות ולהתאמן יותר, אני אוכלת ממש קצת ועושה אימון אירובי (ריצה) של 40 דק' 5 פעמים בשבוע ופעילות אנירובית 3 פעמים בשבוע יוצא ככה 50 דקות.
לגבי אוכל אני יתן לכם תפריט לדוגמא, בוקר כוס מוכנה של שיבולת שועל על בסיס חלב 1 % , ביניים, תפוח. אחרי אימון טונה\ביצה אם אני עובדת באותו יום אני לוקחת סנדוויץ' אחד אחוז עם משהו דל כמו גבינה א משהו וב ערב אני אוכלת סלט עשיר ושותה המון מים. אני ישמח לקבל תגובה על התפריט אבל בכל אופן יותר חשוב לי להתמקד בתוסף. כ אני לעצמי בכל אופן כבר גיבשת דעה שאני משלבת את השורף שומן, אז ממש חשוב לי לפני שאני מזמינה לשמוע עוד עצות. לגבי הייבוא מחו"ל , זה מגיע בפדקס (החברת שליחויות) עד 5 ימים גג, הם מבטחים וגם מי שהמליץ לי קיבל תוך 3 ימים.

benwin21 06-12-07 15:52

מי לא מכיר את :):):):):):):):):):):):):):):):):)???

אם תהיה לך בעיה אז היא רק בגלל המכס. האתר הזה הוא אחד האתרים הכי טובים

סיסי 06-12-07 16:07

מכס

מה הכוונה בעי במכס? אני מבינה מה זה אומר השאלה איך זה בא לידי ביטוי, מבחינה של זמן או מבחינה של כסף?

CHAMPIONS 06-12-07 16:11

סיסי........... זמן זה כסף נשמה.............

benwin21 06-12-07 16:11

יכול להיות שיחרימו

סיסי 06-12-07 16:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי champions
סיסי........... זמן זה כסף נשמה.............

מה הכוונה? סליחה על הבורות, אתה מדבר בציניות? כי אם לא, אז כבר נגיד כבר שילמתי... אז איך יקחו ממני יותר

eminemfan 06-12-07 18:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
הליפו 6X יותר חזק מהליפו 6 הרגיל...

אם את מזמינה מחו"ל, זה קצת בעייתי.. יקח לזה זמן להגיע לארץ וזה יכול להתעקב במכס..

אם את נתקעת במשקל , תוספי יותר אירובי,תקצצי עוד קלוריות מהתפריט וכו'..

יש לך את Thermo Cuts Extreme של חברת אופטימום.. שגם הוא די טוב כמו הליפו.

יש ליפו 6 x בארץ

CHAMPIONS 06-12-07 18:35

איפה יש? וכמה עולה מהישראלים הגנבים?

gil-Nissim 06-12-07 18:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
יש ליפו 6 x בארץ

אני יודע ברו.
500 שקלה עולה :laughing:

CHAMPIONS
אסור לפרסם אתרים מתחרים!

YONI 06-12-07 19:44

[quote=gil-Nissim]אני יודע ברו.

500 שקל לכמה קפסולות עולה?

gil-Nissim 06-12-07 20:15

[quote=YONI]
ציטוט:

אני יודע ברו.

500 שקל לכמה קפסולות עולה?

זה לא העניין, לחנות המתחרה יש את הליפו, והם מרשים לעצמם למכור את זה במחרי זונות..

אני מכיר כמה אנשים שניסו את הליפו, ולא הרגישו כלום... בפחות כסף אפשר לקנות אפדרין :wub1:

eminemfan 07-12-07 00:11

ציטוט:

אני יודע ברו.

CHAMPIONS
אסור לפרסם אתרים מתחרים!

420 ממקור מוסמך!

gil-Nissim 07-12-07 01:43

ציטוט:

420 ממקור מוסמך!

אם אני רוצה אני מביא את הליפו ב 200 שקל :character63:

אבל גם ב50 שקל אני לא אקנה אותו, כי הוא לא שווה את זה..
ב420 שקל אתה יכול לקנות כמות נכבדת של אפדרין שיספיק לך לחיטוב הנוכחי, וגם לשנה הבאה.

eminemfan 07-12-07 01:45

ציטוט:

אם אני רוצה אני מביא את הליפו ב 200 שקל :character63:

אבל גם ב50 שקל אני לא אקנה אותו, כי הוא לא שווה את זה..
ב420 שקל אתה יכול לקנות כמות נכבדת של אפדרין שיספיק לך לחיטוב הנוכחי, וגם לשנה הבאה.

תכל'ס,אין על אפד' אבל הליפו 6 אקס נחמד ביותר שמעתי

gil-Nissim 07-12-07 01:53

ציטוט:

תכל'ס,אין על אפד' אבל הליפו 6 אקס נחמד ביותר שמעתי

עזוב שמועות אחי.. מביא קצת אנרגיה לא יותר מזה.. זה רחוק מלהגיע לרמה של האפדרין..

אולי בחסד היתי משלם 150 שקל עליו, הוא לא שווה את ה-400 שקל... רק בישראל דופקים כאלה מחירים.. כי יהודים פריירים וקונים..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ