ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   אימון נפרד לאמות (https://israelbody.com/showthread.php?t=23104)

Antonator1 03-11-07 22:52

אימון נפרד לאמות

חברה', בהשראת ג'ון ברזנק החלטתי לקיים פעם או פעמיים בשבוע אימון קצר רק לאמות שיתרכז בעיקר ב - Wrist curls עם ציוד שונה. אני גם רוצה לקנות אקספנדרים לכף היד (הפסטיז'י\פלאיירים האלה), אבל לא עם התנגדות של ילדה בגיל הרך. דעות?

blinki 03-11-07 23:02

גם אני חושב להתחיל לעשות רימון לאמות אבל שמעתי מכמה וכמה אנשים שלא כדאי מכיוון שזה מקור כמעט בטוח לפציעות ובנוסף האמות מקבלות מספיק גירוי ביד הקידמית ואני ממש מתלבט מצד אחד האמתו שלי קטנות משמעותית ומצד שני לא בא לי להתסכן בסתם פציעה, מה אתם אומרים?

Coleman 03-11-07 23:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
חברה', בהשראת ג'ון ברזנק החלטתי לקיים פעם או פעמיים בשבוע אימון קצר רק לאמות שיתרכז בעיקר ב - Wrist curls עם ציוד שונה. אני גם רוצה לקנות אקספנדרים לכף היד (הפסטיז'י\פלאיירים האלה), אבל לא עם התנגדות של ילדה בגיל הרך. דעות?

לפי דעתי- בזבוז זמן מוחלט...האמות שלך עובדות כמעט בכל תרגיל שאתה עושה שלא נדבר על זה שהם עובדות חזק מאוד בכפיפות מרפקים...עבודה ממוקדת עליהם לא תעזור הרבה אני חושב...אם המטרה שלך לחזק אותם אז לך על זה...אם המטרה שלך להגדיל את האזור-עזוב את זה :)
בהצלחה גבר

eminemfan 04-11-07 00:50

סתם בזבוז זמן באמת,היום עשיתי אימון לבייספס והרגשתי ת'אמות עומדות להתפוצץ,מיותר לחלוטין לדעתי.אותו סיפור לגביי טרפזים שעובדים טוב בכתפיים וגב.

ThaiB0X 04-11-07 07:55

מיותר לחלוטין 0_0
בכל תרגיל Pull האמות שלך עובדות חזק

למה לבודד?

kaga 04-11-07 09:09

ממש מוזר אנשים. בכל מקום אני שומע שצריך לאמן אמות אולם לא כדי להגדיל את המסה אלא כדי לחזק אותם. מלא כותבי ספרים דווקא מעודדים לחזק אמות כדי שתהיה אחיזה של המוט יותר חזקה ועוד.. אספנדרס גם אני רוצה לקנות כי הישנים שלי אחותי הקטנה יכולה לקפל.

PcGunMan 04-11-07 10:15

אצלי הידים מתקרוב להיקף 40 :jockey: האמות אני לא יודע אם יש להם היקף 30 ממש גרועות אצלי לא גודלות:cry:

Dubano 04-11-07 10:55

לאמן אמות זה אחלה, האמת שאם יודעים לעשות את זה אין סיבה לפציעות

הסיבה לפציעות נובעת מכך שבד"כ לא מאמנים את כל השרירים באמה וככה נוצר חוזר איזון בין השרירים שמוביל לפציעה

זה אתר מעולה
gripfaq.com

אם רוצים לחזק את האמות בלי להסתבך יותר מידי, לתלות מגבת ממתח ולעשות מתח על שתי הצדדים של המגבת \/, זה מחסל את האמות

ודרך אגב בהיקיפים
היד העליונה צריכה ליהיות גדולה פי 1.2 מן האמה

!Demon! 04-11-07 11:53

הייתי מאמן אותם והיה לי דלקת..עזוב אם כבר איזה פים אחת בשבוע ולא באימון אלה ביום מנוחה

MEIR-GABAY 04-11-07 11:56

אני מאמן אמות פעם אחת בשבוע נותן להם 2-3 סטים וזה דווקא חיזק לי אותם יפה מאוד ולא צריכות להגרם פציעות אם עושים את זה נכון.

eyalamzleg 04-11-07 12:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
אצלי הידים מתקרוב להיקף 40 :jockey: האמות אני לא יודע אם יש להם היקף 30 ממש גרועות אצלי לא גודלות:cry:

אני היקף יד 37 והיקף אמוץ 33 והם כלכך חלשות אצלי חחחחחחחחחחחחח
:laughing: פשוט גנטיקה

אליאב קרייסלר 04-11-07 12:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan

זה בסדר גם אצלי האמות מאחורי הידיים ב10 סנטימטר...

אליאב קרייסלר 04-11-07 12:29

אנטון אתה לא צריך לתת אותה באימונים מיוחדים לאמות חבל על הזמן והמאמץ
האמות נאנסות כל פעם באימון גב ,
אתה יכול להוסיף באימון בייספס כמה סטים של כפיפות באחיזה הפוכה כזאת במוט W או משהו כזה זה יהיה נחמד לא צריך יותר מזה חוץ מזה כמה שהאמות נראות יותר גדולות , היד קדמית תיראה יותר קטנה אל שכח אתזה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ