![]() |
אימון משקולות של יותר משעה
בקורס מדריכים של ויינגיט אמרו לנו שאימון משקולות של יותר משעה הוא לא אפקטיבי (נראה לי שהם התכוונו להגיד שמה שאנחנו עושים אחרי שעה כבר לא אפקטיבי). לי זה נשמע קצת הזוי. מה אתם אומרים?
|
שקורס וינגייט הוא בדיחה
|
ציטוט:
אימון הוא באמת לא אפקטיבי אחריי מינימום של שעה, מקסימום של שעה ורבע... ככה אמור וצריך ליהיות אימון מישקולות וכוח... אלה אם כן זה אירובי זה משו אחר וסיפור אחר לגמריי... |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה אתה סתם זורק דברים שאתה לא יודע ביכלל אה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
*"איש איש באמונתו יחייה", רק תאמונה תהפוך לדרך... |
guy, אתה אומר שאימון משקולות הוא מקסימום שעה ורבע אבל בויינגיט אמרו לי שתוכנית אימון של שעה ורבע צריך לזרוק לפח, וששעה אימון משקולות זה המקסימום, ושמומלץ אפילו פחות. ככה שבעצם אתה די מסכים עם toxicity.
|
ציטוט:
אבל המוסר ההשכל פה גג שעה אפילו פחות 50 דקות אני אישית מיתאמן 45 50 דקות גג... |
אם ככה אז אתה בראש של ויינגיט. אני גם כן צמצתי את האימון שלי לשעה אבל נאלצתי להוריד את התרגילים של הידיים, ככה שעכשיו אני עושה רק תרגילים מורכבים. ואת האימון של הבטן העברתי לימים של האירובי.
דרך אגב, אני סקרן לדעת. איך אתה מצליח לדחוס את האימון שלך ב 50 דקות? |
לי לוקח שעתים מינוס עם הלוך וחזור
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אימון משקולות של 45 דקות הוא לא יעיל? מה זה השטויות האלה?:boxing: :boxing: |
עזבו אותכם שטויות יעיל שמעיל, באימונים כבדים ועצימים צריך לקחת מנוחה גדולה ולכן גם האימון יוצא ארוך, אין פה ממש קטע של אפקט.
|
אני מתאמן שעתיים לפעמים אפילו טיפה יותר ומתפתח די טוב..ככה שלא ניראה לי מחייב
|
אומרים שמומלץ לא לעבור את השעה בגלל שאחרי שעה של אימון משתחרר בגוף קורטיזול (אם אני לא טועה) שהוא הורמון קטבולי
ובגלל זה בסוף האימון צריך פחמימות פשוטות בכדי לבטל את המצב הקטבולי אימון של שעתיים בעצם משאיר אותך במצב קטבולי במשך שעה :diractor: |
ציטוט:
|
איזה מבלבל זה. אני אבקש מהמדריכה שלי מאמרים/הוכחות בשביל לסדר לי את הנושא הזה.
ובאמת במספר חזרות גבוהה זה לא בעיה כי גם ככה מרימים משקלים נמוכים יחסית אז נחים פחות. אבל במספר החזרות הנמוך זה כמעט בלתי אפשרי. |
יש כאלה שאומרים שאימון של 45-50 דקות הוא אימון הכי טוב, בגלל רמת ה-GH והורמון גדילה שמגיעים לשיאם, ואח"כ יורדים. וכמו ש- dubano אמר, הקורטיזול מופרש כ-10 לאחר תחילת האימון ופשוט ממשיך לעלות, כך שלאחר שעה וחצי אימון יש לך רמות גבוהות של קורטיזול ורמות נמוכות של הורמונים אנאבוליים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ