![]() |
וויכוח עם המדריכה :/
המדריכה בחדר כושר טוענת שבשביל להוריד אחוזי שומן ולרדת במשקל זה הכל תלוי בתוכנית האימונים זאת אומרת תוכנית שתכלול אימוני כוח מעטים עם 15-20 חזרות במשקל נמוך תגרום לחיטוב טוב יותר.... אבל לעומת זאת אני התווכחתי איתה שבשביל לחטב זה הכל תלוי בתזונה ובאירובי ולא בהכרח "רק" בתוכנית האימונים :/
מה אתם אומרים? המדריכה צודקת? :mellow: |
כדי להוריד אחוזי שומן ולרדת במשקל אין קשר בכלל לתוכנית הכוח בחדר כושר
התוכנית שאתה עושה היא כדי שתוכל לשמר את השריר בצורה הטובה ביותר ושלא יהיה פירוק שריר, לתת גירוי מינימלי שישמור עליו. כדי לרדת באחוזי שומן אתה צריך להיות תלוי בתוכנית תזונה טובה, ואירובי רק יעזור :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הוא עושה 15-20 חזרות ומנוחות קצרות כל האימון הדופק שלו גבוהה והוא שורף קלוריות אז מה פה בידיוק לא קשור? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבאנדם פה אמר ש 15-20 חזרות לא תורמות לחיטוב ואני הוכחתי לו שכן |
ציטוט:
מזה שווה? |
ציטוט:
העבודה על סיבולת שריר-לב ריאה בהחלט יכולה לעזור בחיטוב בגלל דילול הגליקוגן בשריר בעקבות החזרות הגבוהות. |
ומה רע ב 8-12 חזרות במשקל סביר?
|
קודם כל היא מדריכה, כלומר מדריך מהמין הנשי.
שנית כל, למה לעזאזל להקשיב לה? היא מדריכה. תגיד לה שתעשה 50 חזרות איטיות איך שבא לה ושתהנה, אין לזה טעם כבר בפעם ה100 זה לא תורם לכלום, 90% מהחיטוב זה התזונה והמאזן הקלורי, אירובי זה המלצה, אימונים אתה יכול לעשות גם 6 חזרות זה פשוט יכול לגרום פה ושם לפציעות כי הגוף חלש, 8-12 חזרות זה גם אחלה, אין טעם לעבור את זה, שוב, זה לא יתרום בכלום. |
מדריכה סטומה.. היא אומרת את זה כדי שתישאר במכון..
בחיטוב הכל כמעט זה להיות במאזן קלורי שלילי.. ואירובי נכון.... ותפריט תזונה נכון |
תן לה סטירה תגיד לה שתחזור למיטבח ושלא תזיין את המוח בעינינים של גברים!
|
לך תגיד לה באוזן מאזןןןןןןןןןןןןןןן קלורייייי שליללללללללללללליייייייייייייי
|
חחחחח... תודה על התגובות :)
עזרתם לי להבין לעומק את 2 הכללים של חיטוב :p |
מדריכה זו בחורה שהגיעה לשיא הפוטנציאל הגנטי שלה מהרמת צלחות וסירים ושטיפתם והחלה לפעול בדרכים לא חוקיות ופנתה לאפיקים שלא מומלצים לאישה - חדר כושר.
|
ציטוט:
אני לא יכול להקשיב לבחורה בקשר לפיתוח גוף חח אפילו אם היא מבינה אני מזלזל כזה חח |
ציטוט:
|
מאיה הם יודעים כמוך..אם תראי תאימונים שלהם אז הם כן יעשו חזה ויד אחורית באותו אימון ויעשו כמו שצריך..
אבל שהם עושים תוכנית למישהו הם לא ישקיעו ויתנו לו חזה ויד קדמית ככה זה..לך יותר אכפת ובגלל זה את דואגת למי שמתאמן |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ