![]() |
שינוי תוכנית אימונים
אני מתאמן ככה כבר חצי שנה 4 פעמים בשבוע ראשון שני רביעי חמישי ואני רוצה לשנות..
1: חזה יד קידמית 2: גב כתפיים יד אחורית עכשיו אני רוצה לשנות את התוכנית ולהכניס גם רגלים ואני לא יודע מה הולך ביחד.. תנו בעזרה..!! |
חצי שנה אתה מתאמן AB... הגיע הזמן לשנות לא? :basketball:
אתה יכול לעבור לאימון ABC... בערך 3-5 פעמים בשבוע, לפי הנוחות שלך... רצית לשלב גם רגליים? אתה יכול להתחיל תכנית אימונים כזאת: A: חזה + טריספס B: גב + בייספס C: רגליים + כתפיים בהצלחה:flowers: |
לא מבין בייסטלח וכל זה תרשום יד קידמית אחורית וכל זה.. ואני רוצה אחי ל 4 פעמים בשבוע אחי..
|
ציטוט:
בייספס = יד קדמית טריספס = יד אחורית תעשה: ABXCAXX ואז BCXABXX וככה הלאה והלאה |
מה לעבוד חזה רק פעם אחת בשבוע זה כלום אחי...
הוא לא יגדל |
אפשר עוד הצעות?
|
מה הבעיה להשאר עם ab חזה+כתפיים+יד אחורית/גב+יד קידמית+רגליים+בטן
רק לעלות במשקלים כל הזמן ולגוון תרגילים. |
אם אתה עושה דדליפטים עדיף לשים אתה זה עם רגליים..במקרה הזה אתה יכול לעשות :חזה יד קדמית יד אחורית , גב רגליים כתפיים
אם לא , אפשר חזה יד קדמית רגליים , גב כתפיים יד אחורית |
שיגעתם אותי..חחחחחחחחחחח בקיצררר
בוא נעשה לכם סדר. אני רוצה לתת דגש על כתפיים יד קידמית וחזה.. עכשיו תסדרו לי סדר שילך לי טוב כי אני מתייאש כל פעם באימון של הגב כתפיים ויד אחורית.. בגלל זה אני רוצה לשנות.. אז תנו לי משו טוב ככה.. ומה זה דדליפטים??? |
מקפיץ
|
ציטוט:
אתה יכול להמשיך עם AB... העיקר הוא תדירות לצורך עליה במסת השריר ABC גם רלונטי בשבילך למרות שיהיה יותר רצוי שתתחיל לבצע 5 אימונים בשבוע... תקח את החלוקה שהכי מתאימה לך... תבנה תכנית ושים אותה פה לתיקונים |
בסדר אבל אני לא מבין בזה אז תעזרו תביאו דברים שהולכים ביחד...
|
מקפיץ
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ