![]() |
עזרה: בחירת אבקה
אחים שלי אני צריך עזרה בקשר לבחירת אבקה לעלייה במאסה
נתונים: גובה:1.86 משקל:69 גיל:17 מתאמן כחודשיים בערך... אחוזי שומן אני לא יודע אבל אני די רזה יחסית אני רוצה לדעת מה יותר כדאי ובעל תוצאות יעילות יותר שימו לב חברה הכוונה לגיינר!! Iss Whey Matrix או ה- Serius Mass של Optimum מי שיש לו התנסות באחת האבקות ויכול לטפטף לי כמה טיפים אני ישמח תודה אחים שלי ושיהיה חג שמח! |
לך על סיריוס מאס או פרפקט 3000
|
סיריוס מאס....
|
|
סיריוס מאס , בהצלחה במסה :sbb4:
|
לך על סיריוס מאס של אופטימום שק 5.5 קילו.
אם אתה אוהב שוקו כך טעם שוקו. הבננה מאוד טעים לפי דעתי. התות אם חלב. או וניל אבל צריח קבוע לערבב בבלנדר אם בננות גלידה וכו.... +תבנה תפריט לעלייה במאסה. |
ציטוט:
|
אתה צודק...רק אם אתה מערבב אותו אם חלב וגלידה או בננות+קרח יכול לצעת דווקה טוב.
|
ציטוט:
|
אז על איזה טעם אתם ממליצים?בננה?שוקו?
שמעתי שבדרך כלל שבכל מה שקונים תמיד שוקו יוצא מגעיל..אני מתכוון לשתות עם מים רוב הזמן אז באמת השוקו מגעיל? |
השוקו שלו כמו שוקו.....אם אתה אוהב שוקו אז כך שוקו.
הבננה טעים.גם אם חלב וגם אם מיים. |
השוקו שלו לא כמו שוקו
השוקו שלו יותר גרוע מחרא מבחינת איכות - קח מבחינת טעם - ברח ומהר !! אבל אין מה לעשות לפעמים בשביל לגדול צריך לסבול .. אני מ 1500 קלוריות ביום קפצתי לכמעט 3 וחצי אלף קלוריות וזה עוד בלי להחשיב את הסיריוס מאס המגעילה שאני לוקח לפני השינה .. כואב כואב הקיבה בוכה |
חחחחחחחחח אז קח תבננה...חבל לסבול אחי
ולמה קפצת ב 2000 קלוריות? |
ציטוט:
|
שמע הייה לי בננה..הטעם מגעיל למרות שמלא חושבים שזה טעים..
יש לי עכשיו וניל ואני שותה את זה ואשכרה נהנה, זה כמו גלידה אחי. מקסימום אם יתחיל להמעס אפשר להוסיף קקאו או משו בסגנון שלא כמו בשוקו אתה לא יכול לשנות את הטעם. |
אם אתה לוקח שוקו, ת'אמת זה כמו שוקו רגיל שאתה קונה בחנות....מנסיון!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
התות סבבה לגמרי..
אין לי כסף לנסות עוד טעם\= |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ