ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   אימונים בזמן שנת הלימודים (https://israelbody.com/showthread.php?t=17641)

V.G 25-08-07 11:22

אימונים בזמן שנת הלימודים

אני מתכוון להתאמן לפני תחילת יום הלימודים כלומר מוקדם בבוקר...
השאלה שלי היא אם אני יעשה שני ססטים מכל תרגיל (חוץ מחזה, רגליים וכתפיים) במקום שלוש יפגע לי באופן משמעותי באימון... כי אני חייב לקצר את האימון קצת כדי לא לאחר יותר מדי לבצ'פר...
או שלקצר באירובי ולעשות אירובי ביום מנוחה... (5-10 דקות ריצה לחימום לפני אימון וזהו)

תודה מראש, ואדים

IRON-MASS 25-08-07 12:44

לא הייתי ממליץ, אתה תבוא עייף ולא יהייה לך כוח.

ארבל היה מתאמן בזמנו בתקופת הבית ספר בבקרים, חכה לטיפים.

Dubano 25-08-07 13:53

פשוט תחתוך לגמריי את האירובי, מקסימום תעשה ריצה מהבצפר לבית....
מה אתה לא יכול להתאמן בלי 10 אירובי

ותוריד קצת את המשקלים שתוכל לעשות מנוחה של דקה ופחות

Sugarzaza 25-08-07 14:02

וואו, מה זה לא מומלץ לדעתי. אבל מה שנוח לך

HuSxXx 25-08-07 14:19

לא יהיה לך יותר נוח לעשות את זה אחרי הלימודים?
כי עדיין על הבוקר עוד לא קמת כבר להזיע..

zav 25-08-07 14:28

תעשה אימון של דרופים.
ואתה יכול להוריד לגמרי את החימום האירובי.

V.G 25-08-07 15:18

אני לא יכול לעשות את האימון בשום זמן אחר מהסיבה הפשוטה שאני מסיים ללמוד ב4 וחצי ויש לי כמויות של שעורי בית ודברים כאילה לעשות (יש לי פאקינג שאלון 006 בחורף ו007 בקיץ של מתמטיקה... זה איום ונורא... וחוץ מזה יש לי עוד את המחקר המזדרגג שלי שצריך לסיים עד ינואר ולהגיש אותו למשרד המדע והחינוך =\ בקיצור אין חיים...)
ואני בשום אופן לא מוותר על האימונים בשום תנאי... אז מה שנשאר זה להתאמן מוקדם... אגב הרגלתי את עצמי להתאמן בבקרים זה לא בעיה... הבעיה איך אני מספיק את הכל... ואולי באמת אני אחתוך את האירובי לגמרי... אם אני מתחיל להתאמן ב6:30 והלימודים מתחילים ב8:30....
7 דקות הליכה מהחדר כושר לבצ'פר... חחח הבית קצת רחוק (8 ק"מ קו אווירי... חחח)
ועוד רבע שעה להתארגנות... חחחח אז הך הכל נשאר לי שעה וארבעים להתאמן... אני מקווה שזה מספיק זמן לאימון נורמאלי... בתנאי שאני לא מאחר... אבל אימון רגיל שלי יוצא שעתיים (20-40 דקות אירובי...) אני אצטרך לפתור את הבעיה הזו...
ולרוץ חזרה הביתה מהבצ'פר זה קצת מטורף חחח....

Tamir H 25-08-07 16:11

אחי גם ככה אימון צריך לקחת שעה וחצי
מה התוכנית שלך?

V.G 25-08-07 17:23

Fbw של כל הגוף... שלוש סטים 12 חזרות לכל תרגיל 2 תרגילים לכל שריר כלומר שני תרגילים לגב, יד קדמית, יד אחורית, חזה, רגליים, כתפיים ובטן... סך הכל 14 תרגילים

Troya 25-08-07 17:39

אז תתאמן ב-9 או 10

Tamir H 25-08-07 18:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי V.G
Fbw של כל הגוף... שלוש סטים 12 חזרות לכל תרגיל 2 תרגילים לכל שריר כלומר שני תרגילים לגב, יד קדמית, יד אחורית, חזה, רגליים, כתפיים ובטן... סך הכל 14 תרגילים

42 סטים זה אמור לקחת שעה וחצי בערך
אתה יכול לוותר על האירובי ולעשות בערב\ימי מנוחה

look 25-08-07 19:05

קח בחשבון שכדאי לך גם להתקלח שם שלא תבוא מסריח לבצפר

Suskafan 25-08-07 19:39

אחי זה לא נרא'לי בכלל כל הקטע הזה

zav 25-08-07 19:46

התוכנית שלך לא נראית לי בכלל..

toxicity 25-08-07 21:52

סופרסטים

papoose8 25-08-07 22:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי v.g
אני לא יכול לעשות את האימון בשום זמן אחר מהסיבה הפשוטה שאני מסיים ללמוד ב4 וחצי ויש לי כמויות של שעורי בית ודברים כאילה לעשות (יש לי פאקינג שאלון 006 בחורף ו007 בקיץ של מתמטיקה... זה איום ונורא... וחוץ מזה יש לי עוד את המחקר המזדרגג שלי שצריך לסיים עד ינואר ולהגיש אותו למשרד המדע והחינוך =\ בקיצור אין חיים...)
ואני בשום אופן לא מוותר על האימונים בשום תנאי... אז מה שנשאר זה להתאמן מוקדם... אגב הרגלתי את עצמי להתאמן בבקרים זה לא בעיה... הבעיה איך אני מספיק את הכל... ואולי באמת אני אחתוך את האירובי לגמרי... אם אני מתחיל להתאמן ב6:30 והלימודים מתחילים ב8:30....
7 דקות הליכה מהחדר כושר לבצ'פר... חחח הבית קצת רחוק (8 ק"מ קו אווירי... חחח)
ועוד רבע שעה להתארגנות... :):):):) אז הך הכל נשאר לי שעה וארבעים להתאמן... אני מקווה שזה מספיק זמן לאימון נורמאלי... בתנאי שאני לא מאחר... אבל אימון רגיל שלי יוצא שעתיים (20-40 דקות אירובי...) אני אצטרך לפתור את הבעיה הזו...
ולרוץ חזרה הביתה מהבצ'פר זה קצת מטורף חחח....

איזה מחקר יש לך להגיש למשרד המדע?
תשאיר פה תicq שלך

וכדי לך פשוט לקנות משקולות ולעבוד בבית אז זה לא משנה לך בוקר/ערב
ואתה יכול לעשות חצי בבוקר
חצי אחרי הצהריים

לא תאחר לבית ספר ותעשה אימון

V.G 26-08-07 16:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי papoose8
איזה מחקר יש לך להגיש למשרד המדע?
תשאיר פה תicq שלך

וכדי לך פשוט לקנות משקולות ולעבוד בבית אז זה לא משנה לך בוקר/ערב
ואתה יכול לעשות חצי בבוקר
חצי אחרי הצהריים

לא תאחר לבית ספר ותעשה אימון

327213 זה המספר איסי שלי...
וזה מחקר רגיל שאתה מגיש למשרד החינוך... זה קשור אליהם כי הם מאשרים אותו...
(אותו אחד בביוטכנולוגיה - תרביות רקמה באננס... חחחח עזוב... אני לא יתחיל לבלבל בשכל על זה... לאנשים פה אין סבלנות לדברים שהם קצת מעבר לשרירים...)

וזה לא הולך ככה אימונים בבית חחח...... אבל מה הבעיה עם אימון בוקר? לא הבנתי למה זה בעייתי...
אם אני מתחיל להתאמן ב6:30 וב8:30 מתחיל שיעור... זה מרחק הליכה לבצ'פר...
שעה וחצי אימון + 15 ד' להתארגנויות...
ויש לי עוד 15 דקות להגיע לכיתה... מה שכן אני באמת אצטרך לוותר על אירובי כנראה ולעשות אותו בימי מנוחה... (התארגנויות כוללות מקלחת חחחח...)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:34.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ