![]() |
תפריט חיטוב
היי, רציתי לשאול אתכםם!
אם אתם מכירים ויכולים להמליץ לי על תפריט חיטוב לאשה אממ..נערה =] משקל: 50 ק"ג גובה: 1.64 אממ אמרו לי שאני צריכה לעלות במשקל 5 ק"ג לפחות כדי להשיג חיטוב ועוד "מחמאות" אחרות... זה נכון? יש אפשרות להשיג חיטוב בלי לעלו במשקל? |
|
ציטוט:
אבל תפריטי החיטוב פה לאשה זה רק מ-60 ק"ג ואני 50... |
זה לא כזה קריטי , אם את רוצה לעלות במשקל את לא צריכה לעשות חיטוב אלא מסה (ילך לך קשה ומייגע ).
בקשר לחיטוב , צריך להיות פשוט במאזן שלילי , תקראי פה מאמרים וכדומה , ד"א אין כזה דבר תרגילים לחיטוב.. |
רגע רגע
לא הבנת אותי. אני לא, ממש לא, ממש ממש לא, רוצה לעלות במשקל. אני רוצה להשיג חיטוב. איך עושים את זה? ראיתי שיש פה מתכון לחיטוב אבל הוא עמוס מדי בשבילי והוא לנשים ששוקלות 60 ק"ג. תודה =] |
מבחנת משקל לעומת גובה הנתונים שלך מצויינים, אולי תעלי תמונה [אם את רוצה אז בלי הפנים]? לא מזמן היה דיון על פרו-אנה, מקווה שלא הבאתי רעיונות :unsure:
|
עושים חיטוב בכך שאת מוציאה קלוריות יותר ממה שאת מוציאה.
התפריט חיטוב ל60 קילו יתאים גם לנשים ב50 קילו תורידי אולי קצת פחמימות וחלבון זה הכל (נגיד 120-160 קלוריות יוצא 20-15 גרם מפחמימה וחלבון |
היי שיר.
כדי להשיג חיטוב טוב את צריכה להיות במאזן קלורי שלילי.הכוונה,שאת אוכלת פחות ממה שאת שורפת. לכל בן אדם יש רמת קלוריות תחזוקה של הגוף,זאת אומרת שהגוף שורף גם אם תרצי וגם אם לא תרצי,ביום. למשל התחזוקה שלי היא 2150 קלוריות,אם אני עובר בכמות קלוריות שאני אוכל את המספר הזה,אני עולה במשקל(לגבי שריר או שומן זה כבר סיפור אחר),מאידך גיסא,אם אני מכניס פחות מהמספר הנ"ל,אני מתחיל להוריד במשקל. מה שאת צריכה לעשות זה לחפש באתר את המדריך ש moshe כתב,לברר מה התחזוקה שלך. ולבנות תפריט בהתאם(תפריט עם פחות קלוריות מהתחזוקה) יש במדריך שלו גם הסבר כמה קלוריות פחות(גרעון קלורי)את צריכה ליזום. בהצלחה. אגב,אין כזה דבר תרגילים לחיטוב,אין שום תרגיל שגורם לשומן להשרף,אם היה כולנו היינו רזים ויפים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחח מיצוקxd
שמעי, סה"כ אל תאכלי שטויות, ותהיי במאזן קלורי שלילי(שרפי יותר ממה שהכנסת) |
|
ציטוט:
תוכלי טוב,ותעשי מספיק ספורט כדי לרדת למאזן קלורי שלילי,פשוט תאזני את הספורט עם האוכל,לא חייבים להרעיב את עצמך כדי להרזות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ