![]() |
הרבה תרגילים = תוצאות יותר טובות ?
המאמן בחדר כושר שאני רשום בו אומר שעדיף לא יותר מ4-5 תרגילים על אותו חלק באימון..
כמה שאלות: 1. האם זה נכון ? 2. במקרה וזה נכון, אם במקרה אני מכיר 10 תריגלים מומלצים על אותו חלק, כדאי לעשות אימון כך ואימון כך ? או להשאר עם אותו אימון קבוע ? 3. האם לתרגיל עצמו (לא למספר הסטים \ החזרות) יש השפעה על סוג האימון ? (חיטוב \ מסה) |
. האם זה נכון ?תלוי באיזה תוכנית אתה משתמש..
2. במקרה וזה נכון, אם במקרה אני מכיר 10 תריגלים מומלצים על אותו חלק, כדאי לעשות אימון כך ואימון כך ? או להשאר עם אותו אימון קבוע ?מדי פעם תגוון בתרגילים,בהפרש של חודש בערך~ 3. האם לתרגיל עצמו (לא למספר הסטים \ החזרות) יש השפעה על סוג האימון ? (חיטוב \ מסה) כן,יש לתרגיל.בחיטוב אתה עושה אירובי בכמות גדולה ובמסה אתה צריך לעשות קצת אירובי.. חכה לעוד תגובות.. |
קודם כל, המדידה של האימון שלך אמורה להיות לפי סטים ולא לפי תרגילים...
לכל תוכנית אימונים יש את הכמות סטים המומלצים לה מבלי להגיע לאימון יתר... עכשיו, מה התוכנית שלך? |
אני מחלק את האמונים לשישה אימונים בשבוע
A גב + יד קדמית B חזה + יד אחורית C רגליים + כתפיים לזה התכוונת ? |
זה מאוד תלוי
זה משתנה בין חלקי גוף זה מתשנה ביכולת שלך להיתאושש מאימונים ,האם אתה ישן מספיק ואוכל מספיק כדי להיתאושש מאימון שכולל כל כך הרבה סטים ותרגילים ? אני עובר על בסיס קבוע אימוני רגליים של 25 סטים ויותר ,ואימוני גב של 22-20 סטים,אבל אני חולה בראש ואוהב נפח אימונים גבוה ,אבל מצד שני אני מקפיד לישון 8 שעות בלילה ,לדפוק עוד נימנום באמצע היום (איזה כיף להיות ג'ובניק חפשן) , ולאכול כמות מספיקה של קלוריות וחלבון כדי להיתאושש מסיגנון האימונים שלי. הכל תלוי |
אוקיי בוא נראה,
ניקח למשל אימון חזה יד אחורית 5 סטים כל תרגיל כפול 7 תרגילים = 35 סטים חזה, 5 סטים כפול 5 תרגילים = 25 סטים יד אחורית.. אני אוכל בכמויות מטורפות.. משהו כמו 7 ארוחות ביום.. ובערך 3 מהם מלאות.. אני ישן הרבה בערך 10 שעות בלילה.. אני מגזים או שזה סביר ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ערכתי שניה תסתכלו..
ורגע, כמה מומלץ סטים חזה ? להוריד ל25 נגיד ? |
חזה,גב,רגליים 16-18 סטים
כתפיים 14 ידיים 12 |
באמת ? זהו ?
תרגיל אחד זה 5 סטים.. 10 חזרות כפול 5 סטים = תרגיל.. |
ציטוט:
|
אז כמה אתם ממליצים ?
|
מה שרשמתי לך!!!
|
ABC של פעמיים בשבוע ככה? מזה השטות הזאת לאוהים איך בכלל חשבת שאתה עובד נכון
תזכור: more is less תעשה 12 סטים לשריר גדול(חזה, רגליים, גב) 9 סטים לשריר קטן (כתפיים, יד קידמית, יד אחורית) אתה סתם מגזים אתה לא תראה תוצאות איך שאתה עובד |
אוקיי
|
ציטוט:
בנוסף זה שאתה יודע עוד תרגילים זה מצוין אבל לא צריך לעשות את כולם באותו הזמן , תעשה חודש וחצי חודשיים אותם 2-4 תרגלים ואז תגוון |
אחי 4 סטים זה מספיק לתרגיל !
אתה בטוח גם ישן בחדר הכושר ?! כמה זמן האימון שלך ? |
ציטוט:
|
אם אתה עושה 35 סטים לחזה ואז 25 ליד אחורית אתה מאה אחוז לא עושה את התרגילים כמו צריך.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ