![]() |
יש לי בעיה עם ה"לחיצת חזה" (בנצ' פרס)
בדיוק אותה בעיה שהבחור הציג כאן:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=23380 אני יכול להחליף את התרגיל בשכיבות סמיכה? או שאין תחליף לתרגיל הזה.. |
כעיקרון זה התרגיל הכי יעיל לפתח את החזה
כי אתה יכול להעמיס הכי הרבה משקל תבדוק את הטכניקה שלך, תנסה לשחק עם החזרות הסטים והמשקלים אם שום דבר לא עובד תעבור למקבילים זה התחליף הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו |
תעשה לחיצת חזה עם משקולות
תנסה אם ילך |
והבעיה שזה רק החזה, שאר השרירים הולך ממש טוב
מעלה משקלים בקצב טוב.. |
אם תעשה שכיבות שמיכה זה יהיה בדיוק אותו דבר כמו עם מוט רק שאתה מרים את משקל הגוף שלך אחי ..
|
תחזק שרירים שעוזרים לחזה כמו כתף ויד אחורית תגוון גם בתרגיל תעבור חודש ללחיצות עם משקולות
|
הם מספיק חזקים .. תאמין לי
משהו מוזר זה.. :| |
יש לי בעיה דומה זה לא שאני לא עולה אני עולה אבל בקצב מאוד איטי..
|
גם אני ככה.. בקצב ממש ממש איטי
|
גם אני היתי תקוע הרבה זמן על 22.5 בכל צד , ולפני חודש בערך שיניתי תוכנית כללית .
המאמן בחדר כושר נתן לי תוכנית של פרמידה עולה ויורדת כלומר : עם אתה מרים מקסימום 15 כל צד תתחיל במשקל של 7.5 כל צד תרים 12 תוסיף 2.5 כל צד תעשה 10 תוסיף 2.5 כל צד תרים 8 תוסיף 2.5 תעשה 6 ואחרון להרמה תוסיף 2.5 ותעשה 4 חזרות.. עכשיו תתחיל להוריד משקל כל סט ולעשות חזרות של 6,8,10,12 בסדר יורד כמובן (משמואל לימין) . בכל אימון תוסיף גם במשקל ההתחליתי שלך עוד 1.5 ק"ג. תעשה את כמובן שמשיהו משגיע ושומר עליך ! בכל אופן לי זה עזר להתקדם היום כחודש אחרי התוכנית אני מרים 30 בכל צד בסט הסופי 4 חזרות ... |
לא יודע..דווקא אני עולה במישקלים שם הכי מהר....הקטע שלא עולים במישקלים/עולים מהר...ממה זה נובע?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ