ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שאלה בקשר לעלייה במסה נקיה או מלוכלכת (משו כזה) (https://israelbody.com/showthread.php?t=14135)

Tal67 11-07-07 22:47

שאלה בקשר לעלייה במסה נקיה או מלוכלכת (משו כזה)

תראו אני דיי רזה, אפילו רזה מאוד ואני מרגיש
שאני דק ושהמסת שריר היא לא מה שתעשה אותי עבה יותר.
אני משתדל לא לאכול ג'אנק למרות שלאחרונה קצת נשברתי.
אני דואג לאכול בריא ולהקפיד על תפריט שללא הרבה שומנים וסוכרים.
עכשיו, רציתי לדעת מה זאת אומרת עלייה במסה מלוכלכת, נתקלתי בזה בפורום
וראיתי שממליצים לכמה אנשים לעלות קצת "מלוכלך", האם הכוונה היא לאכילה
של שומנים שחסרים בגוף וכאלה? אני לא רוצה שלא יראו את הריבועים שלי בגוף
אבל אני ממש שחיף ואני מעוניין להראות קצת יותר עבה גם אם זה לא יכלול שריר נטו.
תודה לעוזרים וסליחה על החפירה \=.

ice13 11-07-07 22:49

שאלו את זה לפני כמה שעות!!!!!!!! תחפש

Tal67 11-07-07 22:56

לא מוצא \=
אפשר לינק?

maya 12-07-07 04:01

אתה יכול לעלות מלוכלך גם עם אכל בריא תאכל הרבה פירות יבשים, אגוזים, שקדים, חלבה ואם אתה מסוגל לאכול הרבה אורז פסטה וכו אתה יכול לאכול מידי פעם גאנק אבל לא מומלץ זה לא בריא רק טעים

jonathan 12-07-07 07:29

מסת שריר כן תעשה אותך יותר עבה.
לעלות מלוכלך הכוונה לעלות עם שומן בחופשיות.."להעמיס אוכל" אבל העיקר לספק לגוף את כל אבות המזון שהוא צריך (הקושי בחלבונים)

Tal67 12-07-07 12:48

הבנתי אבל אני מרגיש שחסר לי
אחוזי שומן בגוף, כאילו אני ממש ממש רזה.
לפעמי כשאני מתקופף או נמתח אז רואים לי טיפה את הצלעות
ודברים כאלה, עם אני יעלה שריר נטו אז אתם מאמינים שפחות יראו?
ואם אני יעלה במלוכלך קצת אז זה ישנה את זה?

ophirlevi 12-07-07 13:00

אחי, תאכל הרבה אוכל בריא זה הכי חשוב לאט לאט אתה לא תראה את הצלעות וכל זה ודרך אגב מה הגיל שלך, הגובה שלך והמשקל שלך אחי?

CatDog 12-07-07 13:07

אני במקומך הייתי מתחיל לעלות מלוכלך ואז בהדרגה עובר לנקי אם ממש מפריע לך שאתה שחיף ..
אבל זה אומר לאכול הרבה וטוב ולא סתם שטויות .. שלא תהפוך ת'גוף שלך לפח זבל של ג'אנק פוד בשביל לעלות קצת במשקל ..
תאכל הרבה אגוזים טחינה פחמימות מורכבות למיניהם וכמובן חלבון והצלעות שלך יעלמו ואפילו יצוצו להם ריבועים אם תתאמן טוב ..

ThaiB0X 12-07-07 13:18

די לזיין לו בשכל.

לפי התיאור שלך, אתה נמצא על אחוז שומן נמוך מאוד-מאוד.
תעלה מלוכלך חופשי, הכוונה למאזן קלורי חיובי גדול מאוד (ולא, 500 זה לא גדול מאוד).
מכמה סיבות:

א) אתה שחיף על לפי התיאור שלך, עוד קצת אחוזי שומן ועדיין יראו לך את הקוביות אל דאגה.
ב) הנפח של X שומן גדול בהרבה מהנפח של X שריר (שריר "דחוס" הרבה יותר משומן), לכן שומן רק ייטיב עם המראה שלך, שכן כמות, ואפילו קטנה, של שומן, תגרום לך להיראות גדול הרבה יותר, ברגע שתבנה מסת שריר מספקת (יותר מהיר גם במלוכלך), תוכל להתחיל חיטוב ולהוריד את שכבות השומן שאינן רצויות.

בקשר לג'אנק פוד, לא מומלץ ולא רצוי. האוכל הזה מכיל כמויות אדירות של שומן (לדוגמא מקדונלדס מכיל 52% שומן למיטב זכרוני). אתה צריך להכין לעצמך תפריט בהתאם למשקל ולמבנה גוף שלך עם יחס מסויים של פחמימה\שומן\חלבון כדי למקסם תוצאות.
לחילופין אתה יכול לאכול פשוט הכל מהכל, אבל קשה לנטר ככה את הגוף שלך, וגם יחס השומן:שריר אותו תצבור יהיה גבוה הרבה יותר.
תכין תפריט, תתאמן טוב, ויהיה בסדר.

gozal 12-07-07 13:37

אחי גם אני באותה סירה איתך...אני ממש רזה ולא נראה לי שהשרירים זה מה שיעשה אותי ממש גדול אבל זה ישפר את המראה הכללי....כי גם ככה השרירים שלי קטנים(גנטיקה)וכמה כבר הם יכולים לגדול?!?!
שהתחלתי להתאמן אמרו לי שאם אני יקח גיינר אני יעלה בשריר ויגדל יותר טוב מאשר עם אוכל רגיל(גם אם אני יאכל כמה שצריך)..הסיבה היתה שבגיינר יש פחמימות מפורקות והם נספגות ישר לשרירים ולמאגרים,לא כמו באוכל שעד שהוא מפרק את הפחמימות מהאוכל לוקח לו זמן
עכשיו השאלה היא-זה נכון????(נראית שאלה של נוב אה? למרות שאני מתאמן כבר 9 חודש)

Tal67 12-07-07 13:46

יש לי גיינר אבל כרגע לחדר כושר אני ארשם רק בעוד חודש וחצי לכן אני מעדיף לשמור אותו
שבאמת הוא יפעל כמו שצריך כשהשריר שלי ממש צריך את זה, בנתיים אני עושה אימון ביתי ומנסה
לאכול כמה שיותר.
אני גובה 63-65 ככה והמשקל שלי הוא 45-46 (שחיף מת), עכשיו אני פועל לפי המאמר של התזונה
ואני מרגיש שינוי ממש קל אבל זה לוקח זמן \=.
אני רוצה לעלות קצת בנפח שאני לא יראה כמו איזה שלד חח...
תודה לעוזרים.

ophirlevi 12-07-07 14:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Tal67
יש לי גיינר אבל כרגע לחדר כושר אני ארשם רק בעוד חודש וחצי לכן אני מעדיף לשמור אותו
שבאמת הוא יפעל כמו שצריך כשהשריר שלי ממש צריך את זה, בנתיים אני עושה אימון ביתי ומנסה
לאכול כמה שיותר.
אני גובה 63-65 ככה והמשקל שלי הוא 45-46 (שחיף מת), עכשיו אני פועל לפי המאמר של התזונה
ואני מרגיש שינוי ממש קל אבל זה לוקח זמן \=.
אני רוצה לעלות קצת בנפח שאני לא יראה כמו איזה שלד חח...
תודה לעוזרים.

יואאא אחי, הגובה מציל אותך, אתה לא שוקל כמעט.
אחי תאכל הרבה אוכל בריא לפי המדריכים באתר, זה מה שאני מציע לך אחי.
ובן כמה אתה?

Tal67 12-07-07 14:08

עוד חודשיים בערך 16, אני אמור לגבוהה אני מאמין שאני יגיע קרוב ל70 ככה.
אני עוד יאכל הרבה אל תדאג :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:31.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ