![]() |
תוכנית Hst - דעתכם בבקשה
אני עושה 4 בלוקים, כל בלוק הוא בן שבועיים ומכיל 6 אימונים:
בלוק #1 - 15 חזרות עם 1,2,2,3,3,3 סטים בלוק #2 - 10 חזרות עם 1,2,2,3,3,3 סטים בלוק #3 - 5 חזרות עם 1,2,2,3,3,3 סטים בלוק #4 - 5 חזרות עם 1,2,2,3,3,3 סטים המטרה היא כמובן עליה במאסה, עם דגש על חזה ויד אחורית (לא פרופורציונלים לגב וליד הקדמית). אלו התרגילים... אני לא מתאמן חזק או ותיק מאוד, כך שהעדפתי לוותר על תרגילים מסוכנים בפוטנציה (חתירה בעמידה, דדליפט וכו'). - סקוואט בסמית' (Squat) - הרמת תאומים בסמית' (Standing Calf Raises) - לחיצת חזה במוט (Barbell Bench Press) - מקבילים חזה (Chest Dips) - מתח (Pullovers) - לחיצת כתפים בישיבה עם משקוליות (Dumbbell Seated Millitary Press) - מתיחת תלת ראשי בשכיבה במוט (Lying Triceps Extension) - דחיפת כבל למטה (Cable Pushdowns) - כפיפה עם מוט בעמידה\ישיבה (פעם פעם) (Biceps Curl) מה דעתכם? :XDemoticon: אגב, מה ההשלכה של להחליף את ה-Bench Press במוט ב-Bench Press בסמית' או משקולות יד? |
מה מסוכן בחתירה בעמידה? ם_o
|
ציטוט:
התנועה יוצרת סיבוב בזמן התנועה ואומרים שעם הזמן זה שוחק איזב סחוס שם .... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה טוען שבנצ' עם משקולות יד פחות מורכב מזה עם המוט החופשי?
דעות על התוכנית? באופן כללי? נראה טוב? :whistle: |
ציטוט:
ובקשר לתוכנית תסדר את זה בצורה נורמלית. |
אופס, סליחה על הפאשלה :emb2:
עכשיו שמתי לב שההודעה התחרבשה בזמן ה-Copy-Paste. סידרתי את זה! עכשיו תוכלו להסתכל ולהגיד לי מה דעתכם על בחירת התרגילים? :laugh: |
דעתכם על התרגילים שבחרתי?
Anyone? :confused: |
[quote=dynamo]אני עושה 4 בלוקים, כל בלוק הוא בן שבועיים ומכיל 6 אימונים:
בלוק #1 - 15 חזרות עם 1,2,2,3,3,3 סטים בלוק #2 - 10 חזרות עם 1,2,2,3,3,3 סטים בלוק #3 - 5 חזרות עם 1,2,2,3,3,3 סטים בלוק #4 - 5 חזרות עם 1,2,2,3,3,3 סטים המטרה היא כמובן עליה במאסה, עם דגש על חזה ויד אחורית (לא פרופורציונלים לגב וליד הקדמית). אלו התרגילים... אני לא מתאמן חזק או ותיק מאוד, כך שהעדפתי לוותר על תרגילים מסוכנים בפוטנציה (חתירה בעמידה, דדליפט וכו'). - סקוואט בסמית' (Squat) - הרמת תאומים בסמית' (Standing Calf Raises) - לחיצת חזה במוט (Barbell Bench Press) - מקבילים חזה (Chest Dips) - מתח (Pullovers) - לחיצת כתפים בישיבה עם משקוליות (Dumbbell Seated Millitary Press) - מתיחת תלת ראשי בשכיבה במוט (Lying Triceps Extension) - דחיפת כבל למטה (Cable Pushdowns) - כפיפה עם מוט בעמידה\ישיבה (פעם פעם) (Biceps Curl) מה דעתכם? :XDemoticon: לגב תעשה,טי באר,או בנט אובר,או 2 סטים כאלה ו2 סטים פולי עליון. וסקוואט עדיף חופשי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ