![]() |
סוגר חודש ראשון באימונים..תמונות ידיים
כמעט חודש ראשון באימונים:
היקף 29 http://img30.imageshack.us/img30/5050/005sir.jpg http://img402.imageshack.us/img402/7765/003czt.jpg |
פייי אחי , הידיים שלך יפות לאללה .
|
אחלה ידיים יש בסיס ממש טוב
|
הידיים נראות יותר מ29 הרבה יותר
בסיס טוב מאוד |
:):):):) אני צוחק...
הידיים שלי 36.5. |
אחי,29 הם לא,אבל גם לא ממש נראה לי ש36.5
|
ציטוט:
נמאס כבר מהתגובות האלה. מה זה משנה מה ההיקף? משנה איך זה נראה. בזוקה אתה נראה סבבה. כמובן שיש עוד דרך, אבל בסה"כ ידיים טובות. |
אני בסה"כ אומר שהגודל לא פרופורצינולי ל36.5,יש בסיס טוב מאוד וגם פיק טוב,אבל היד עוד לא גדולה מספיק כי הוא מתאמן חודש,אחרי חצי שנה הוא כבר יגיע ל39-40 זה לא העניין אבל,לא שאכפת לי מה הוא אומר,אבל זה טעות במדידה,אני אומר לך ב100% שזה לא 36.5
|
ציטוט:
אתה חופר |
אחלה בסיס ידיים טובות בקשר להיקף אני לא היתווכח אם אתה אומר 36.5 סבבה מאמין לך אין לך אינטרס לשקר
|
ציטוט:
ואני ראיתי את המדידה כי אני זה שמדדתי לו את היד וזה 36.5 http://i165.photobucket.com/albums/u...ople/owned.jpg |
נחמד מאוד לחודש!
מחכה לראות אותך על היקף 40 |
חבר'ה חזרתי להתאמן אחרי שנה וחצי שלא התאמנתי מה יש לכם
חחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
37.2 על מטר 68 עכשיו אני מטר 70.
70 קילו 13-14 אחוזי שומן. זה שיא המאס(מעולם לא שאפתי ליותר מזה זאת הסיבה.. חיטוב ירדתי ל65-68 על 10 אחוז שומן והיקף 36 וחצי.ומשם נשארתי על סיבולת ועל כוח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ההיקפים יורדים..מה גם שדיי קשה לי לחזור לשיא..לא שהשקעתי אז אבל הקטע התזונתי היה יותר קל לי מעכשיו..עכשיו אני שוכח לאכול כל שעתיים וזה דיי מתחרבן לי אבל לא נורא..ממשיכים |
אני בטוח שתצליח, אם זה בגלל סיבה רצינית אז אי אפשר להאשים אותך בכלל...
אני גם הפסקתי לאיזה 3 חודשים +- בגלל פציעה.. עכשיו אני כבר מתאמן חודשים אחרי שחזרתי, והחזרה קצת קשה... כי השרירים נתפסים על משקלים שפעם היו ממש קלים וכו'. אל תתייאש |
אחרי חודש אתה צריך לשאול אותך כמה דברים:
כמה עליתי במשקל גוף ? בכמה פלטות שיפרתי את הסקווט שלי ? ולא לתת פוזות של ידיים... |
ציטוט:
אין לי משקל..אבל אני משאר שעליתי כ 2 קילו על פי מראית העין כולה חודש איזה לשפר סקוואט. |
ציטוט:
יכלת להוסיף למוט עוד 10 ק"ג לפחות לסקווט |
ציטוט:
התאמנתי 3 וחצי שנים..ושנה וחצי לא התאמנתי.. עכשיו אני חוזר להתאמן. |
אז ?
קראתי תשאף להרים יותר ולעלות משקל גוף אם לא תציב לך מטרות כמו עוד 10 ק"ג לסקווט עד סוף החודש לא תתקדם טוב |
ריפטו בן :):):):)
|
נראה טוב מאוד לחודש אחד של אימונים, תן בראש :)
|
ציטוט:
חזרתי לאימונים וזה החודש הראשון |
בינתיים נראה אנושי :)
|
בינתיים..עוד 3 חודש..אני יראה יותר טוב..הזיכרון שריר יפעל
|
ציטוט:
גיא יחתיכת מניוק העלת מאסה יפה מאוד ורואים שיפור בבירור(מהתמונות שלך ששלחת לי) בהצלחה עד היקף 45~!! |
ציטוט:
|
גיאאאא,אתה נראה מעולה בנאדם,יד יפה,עכשיו תחזור להתאמן כמו שצריך עם תזונה כמו שצריך ומהר מאוד אתה תגדל...דרך אגב ביום חמישי עושים אימון משותף חכה חכה אני הולך לקרוע אותך.חחחחח.
בהצלחה בהמשך דרכך אחי. :character63: |
ידדים טובות אחי
|
אחלה ידיים אחי..
תתן את הכל!!! ועזוב את ריפטו.. תמשיך במה שאתה עושה גם אם זה תכנית בנפח עצום.. כל עוד זה פועל ואתה גודל, אין סיבה להפסיק (מניסיון) |
יד יפה מאוד, בהצלחה בהמשך!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כשהייתי מטר 68 על 68 קילו ו10 אחוז שומן לימדתי את עצמי להתאמן.. |
עד שאתה מעלה תמונות למה תמונו תכאלה
לא מבינים שום דבר תצלם מרחוק עם איכות של בנאדם. |
ציטוט:
הייתי בטוח אתה גדול בהרבה יותר.. יאללה בהצלחה במאסה אחי |
תותח!!!
|
אחלה פיק!!!! יפה מאוד אחי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ