![]() |
שיפור בנץ
בזמן שהסקוואט שלי עולה משמעותית ואני מרוצה מאוד מהמשקל והעליה
הבנץ שלי פשוט תקוע, אני לא מצליח להתקדם. יש דרך או שיטה אך לשפר את המשקל עבודה בבנץ? |
כמה חזרות אתה עושה? אצלי זה גם קורה. הייתי פעם תקוע ואז בכמה שבועות פשוט קפצתי כמו מטורף במשקלים
|
מה התוכנית שלך?
כמה סטים .. |
Fbw
3 סטים 6 חזרות בעבר הייתי ab 8 חזרות ל4 סטים עם אותה הבעיה. |
ציטוט:
כדאי לשקול לחלק את השבוע לאימון כבד בתחילת השבוע, קל באמצע, ובינוני בסוף. וכמובן לאכול ולישון כמו שצריך. |
מצטרף לשאלה
לאדון שמעליי אתה יכול לפרט? |
אני עושה 12 חזרות 3 סטים ,
פעם בשבועיים קילו ככה , זה טוב או רע ? |
ציטוט:
|
תעשה אימון כוח אני יודע
|
1-תתחיל איתו
2-תעבוד עם חזרות יותר נמוכות 3-תאכל ותישן טוב |
ציטוט:
עולה קילו בשבועיים [ במשקל של הבנץ' ] פחות או יותר ושאלתי תמאמן הוא אמר כי אני עדיין מתחיל .:confused: |
ציטוט:
|
אתה יכול להשאיר את זה כתרגיל היחידי שאתה עובד על חזה.
ובנוסף, לשלב את אחד האימונים יותר קל. שתעשה באימון האמצעי של השבוע 80% מהאימון שעבר |
|
ציטוט:
:thumbdown: לפותח האשכול היית צריך להציץ בנעוצים שם היית מוצא את זה... http://www.israelbody.com/showthread.php?t=913 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שתוק צעיר :diractor: :lol::lol::lol: |
ציטוט:
בוגר... :confused: |
ציטוט:
אייי הרגת אותי עכשיו חח p: |
תקח שבועיים קלים בצורה הבאה, תוריד משקל ב25 אחוז ותעלה בהדרגה ובקפיצות קלות במשך כל אימון עד שתוך שישה אימונים תחזור למשקל שאתה מרים עכשיו, כשתגיע לשם אתה תשפר את הבנץ שלך ב10 אחוז לפחות.
זאת שיטה שנוסתה והוכחה כבר הרבה מאוד פעמים, שווה לך לנסות אותה. |
איישם אותה גם (:
ו- ציטוט:
שנון ומצחיק ! |
ציטוט:
ובסקוואט ודדליפט אתה תמשיך להעלות עוד אבל גם הם יתקעו בסוף ויעלו לאט כמו הבנץ'. יש סיבה לכך שאצל כל מתאמן חכם הדדליפט והסקוואט גבוהים משמעותית מהבנץ'. |
ציטוט:
צריך לתת עוד סטים לשריר באימוון החזה כדי למקסם גדילה במאסה או שלעת עתה אני בירידה למען עלייה? |
אל תתן יותר סטים. תעבוד דומה לhst .
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אימון הבא אני יעשה 25 אחוז פחות שזה 60 קילו תוך שישה אימונים כשכל אימון אני יוסיף 3 קילו בערך באימון השביעי להרים שוב 80 ובאימון הבא להקפיץ ב10 אחוז שזה 8 קילו? זה לא הרבה מדי? או שלא בניתי נכון:disgust: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ