![]() |
תכנית לבטן
טוב שיניתי קצת את התוכנית לבטן, איך זה נראה?
אימון 1: כפיפות בטן בשיפוע שלילי + משקל 12x4 טריפלים 60x3 אימון 2: הרמת רגליים לחזה 12x4 הרמת רגליים ישירות בשכיבה 12x3 אימון 3: [אימון רק לבטן, נעשה בבית] איזומטרי לכל חלקי הבטן 3 סטים כל תרגיל. אימון 4: עלייה לרגל אחת 15x3 ברכיים הצידה ועלייה איטית 15x3 נראה בסדר? יותר מדי? אני בדרך כלל מקדיש לא יותר מ-10 דקות לאימון בטן כל אימון, אז זה לא אמור להיות יותר מדי... אגב, כאשר אני מרים רגלים לחזה אני צריך לעשות תנועה של 180-90 מעלות או 90-45 מעלות? תודה! |
לדעתי נראה סבבה לגמרי שאתה יכול לוותר על אימון אחד , 3 אימונים בשבוע לבטן זה מספיק .
אחי מזה טריפלים ? |
אתה מתחיל 20 חזרות בטן כאשר הרגליים בזוית של 30 מעלות, 20 חזרות שהרגליים בתשעים מעלות ועשרים שהרגליים בתשעים מעלות וישרות לחלוטין (נר). עובד מצוין על כל הבטן.
האימון השלישיה הוא איזומטרי, לפי מה שהבנתי זה אימון בטן שונה קצת... עדיין צריך להוריד אימון? אם כן, איזה אחד? |
הייתי מוריד את השלישי
|
אתה עובד רק על בטן??
|
ציטוט:
עוד תגובות ממישהו? אמרו לי שלעבוד על איזומטרי זה בריא ומשפר את היציבה משמעותית... בכל זאת להוריד? |
לא מבין למה צריך לעבוד כ"כ על בטן ועוד רק סיבולת... אבל אם זה מה שאתה רוצה
|
נראה אחלה אימון בטן
תוריד באימון הרביעי ל-12 חזרות לדעתי |
ציטוט:
יש לך הצעות להפוך את האימון לאימון שיעבוד יותר על מסה ולא על סיבולת? |
טעות שלי רגע..
|
למה אתה לעזאזל עובד כל כך חזק על בטן?
תעשה סקוואט, דדליפט, 2 תרגילים בטן בסיסיים עם משקל עד 15 חזרות וזה יעבוד הרבה יותר טוב. וכמובן שומדבר מזה לא יעזור בהצגת ה"קוביות" אם אתה על אחוז שומן גבוה. |
אני לא עושה דדליפט או סקוואט (לצעוק על המאמן, לא עליי :) )
בטן חשובה לי, השריר שאני עובד עליו הכי קשה. אני מודע לזה שלא יראו קוביות, אני בונה בסיס לחיטוב. |
ציטוט:
הבנת?...זה תמיד עובד.... |
מה אתה מתעמק ככה בבטן מה קרה,
אפשר לחשוב זה לא משנה איזה תרגיל תעשה כולם יעבדו, לא צריך לאלכסונים/בטן תחתונה/בטן עליונה תגדילים נפרדים מספיק כפיפות בטן או כל תרגיל אחר שעושה לך את זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי על תקשיב למאמנים שאתה לא סומך עליהם זה הטעות של החים שלך!! |
איזה תרגילי בטן עובדים יותר על "מסה" ולא על סיבולת ?
|
כל תרגיל שיבוצע בטווח חזרות נמוך יחסית...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אוקיי.
אז כמה מומלץ 10 חזרות ? באיזה דרך אתם משתמשים במשקל לתרגילי בטן ? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ