ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כוסאומו נמאס כבר מהקוטג' והטונה (https://israelbody.com/showthread.php?t=37327)

talll 16-07-08 23:26

כוסאומו נמאס כבר מהקוטג' והטונה

יש לכם איזה רעיונות לשיפור משו אני יודע?
יאללה אני רק רואה קוטג' באלי להקיא ת'נשמה איכס כבר יצא מכל החורים כוסעמק יום יום לאכול ת'חרא הזה
יש איזה הצעות משו אולי ישפר ת'טעם או משו?
אני שם על הטונה פול טבסקו ולא עוזר עדיין מגעיל רצח...=\

BodyBone 16-07-08 23:29

טונה שים עם סלט בדוק עובד וניהיה טעים במיוחד שים חריף אתה לא מרגיש תטעם , או סלדה מדבוחה (מאכל של מרוקאים משהו בן **** רוטב כזה)

Bono 16-07-08 23:35

איזה קוטג' אתה אוכל 0.5% ? זה באמת מגעיל (זה נוזלי כמו לא יודע מה חחח). נמאס לי מזה עברתי ל5% וחשבתי מחדש את השומנים בתפריט.
ולטונה, ראיתי אחלה מתכונים בשירשור המתכונים בארכיון. פשוט זרוק אותה לסלט שמכיל כמה שיותר ירקות.

bl0rgish 16-07-08 23:42

שים 2 ביצים עם מים על הגז בערך 20 דקות.. (שיהיו קשות)
קופסת טונה
רוטב תאלתר משהו (קטשופ עם סחוג או כל דבר חריף הולך טוב)
תרסק את הביצה ותערבב הכל והנה יש לך משהו מטורף :]

וגם כדאי לשלב ירקות עם זה (מלפפונים, עגבניות) שיהיה לך פחות יבש...

idoshaq 17-07-08 00:20

לא מבין אותך אחי מה אתה בוכה...
מההודעה שלך אני מניח שאתה בחיטוב..
בוא אני יספר לך משהו
אני אוכל קוטג' 0.5% וקופסאת טונה במים כל יום כחלק מהתפריט שלי..
ממש לא מתלונן הקוטג' טעים ואני לא מבין מה כולם מתלוננים
כנל הטונה אם ממש מפריע לך הטונה תוסיף כפית שמן זית/מיץ לימון/מלח פלפל...
אתה לא אמור ליהנות בחיטוב כל כך אחי למרות שגם אתה לא אמור לסבול
קח הכל בפרופורציות הנכונות :)

talll 17-07-08 01:00

כן אבל הקטע שאני בררן רצח בקטע של האוכל כוסעמק שהייתי קטן לא לימדו אותי לאכול d:
ותחשוב מזה הייתי ילד ממש שמן אז תבין לבד ת'מצב שלי ואני אל מורגל לאכול הרבה מאכלים ישלי דברים שאני אוכל ודברים שלא קשה להסביר את זה למי שזה לא קורה לו בעצמו..
הייתי אוכל פשוט מה שאני רוצה ומה שלא לא אוכל יעני לא היו מכינים לי ארוחות מסודרות וזה ממתי שהייתי קטן כמו לילדים בדרך כלל הייתי ואמר מה אני רוצה ופשוט ככה מכינים לי אשכרה ילד שמנת רצח ובגלל זה הייתי ילד שמן עד לפני פחות משנה..
ובהתחהל הבחודשיים הראשונים היה לוקח לי יותר מ20 דקות לאכול קופסאת טונה וכל פעם כמעט והקאתי..
ולמי ששאל קוטג' זה בדרך כלל שלוש אחוז שאבא שלי מביא מהעבודה..
ולא יודע זה פשוט מסריח אני אם אני יאכל משו הרבה פעמים וברצף פשוט יימאס לי מזה אז תאר לך אני אוכל את זה יום יום כבר שנה כוסאומו נמאס לי מזה רצח אני רק רואה קוטג' אני כבר חוטף שחלצתת בעע
בלורגיש אחי תודה אני ינסה מחר לפני שאני ייצא..
הביצים לרסק אותם שלמות או רק את החלבון?

bl0rgish 17-07-08 01:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talll (הודעה 586452)
כן אבל הקטע שאני בררן רצח בקטע של האוכל כוסעמק שהייתי קטן לא לימדו אותי לאכול d:
ותחשוב מזה הייתי ילד ממש שמן אז תבין לבד ת'מצב שלי ואני אל מורגל לאכול הרבה מאכלים ישלי דברים שאני אוכל ודברים שלא קשה להסביר את זה למי שזה לא קורה לו בעצמו..
הייתי אוכל פשוט מה שאני רוצה ומה שלא לא אוכל יעני לא היו מכינים לי ארוחות מסודרות וזה ממתי שהייתי קטן כמו לילדים בדרך כלל הייתי ואמר מה אני רוצה ופשוט ככה מכינים לי אשכרה ילד שמנת רצח ובגלל זה הייתי ילד שמן עד לפני פחות משנה..
ובהתחהל הבחודשיים הראשונים היה לוקח לי יותר מ20 דקות לאכול קופסאת טונה וכל פעם כמעט והקאתי..
ולא יודע זה פשוט מסריח אני אם אני יאכל משו הרבה פעמים וברצף פשוט יימאס לי מזה אז תאר לך אני אוכל את זה יום יום כבר שנה כוסאומו נמאס לי מזה רצח אני רק רואה קוטג' אני כבר חוטף שחלצתת בעע

בעיקרון לא כזה משנה..
אם אתה בחיטוב אז תוותר על החלמון ותשאיר רק את החלבון.. זה פשוט יוסיף לך טעם לטונה.
וגם תוותר על הקטשופ בגלל הסוכר שיש בזה..

HareLevi 17-07-08 02:36

ציטוט:

אבא שלך עובד ב...תעשייה אוירית?!
חח אבא שלי עובד שם כל יום מביא לנו ים קוטג'ים סלטים ארסי קולה .. שווה הדבר

talll 17-07-08 02:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HareLevi (הודעה 586493)
אבא שלך עובד ב...תעשייה אוירית?!
חח אבא שלי עובד שם כל יום מביא לנו ים קוטג'ים סלטים ארסי קולה .. שווה הדבר

חחח לא הוא עובד ליד הכור הדימוני יש שם מפעל רותם אמפרט אנערף..
ומביאים כל יום פול אוכל יכול לספק את כל המשפחה אם לא היינו ככה מפונקים :rolleyes:
מביא ירקות,לחם שלם כל כמה ימים,מעדנים,קוטג' ביצים ועוד מלא דברים לא זוכר כבר..

Yoshi-Moto 17-07-08 05:48

אין לי כוח לקרואאני רק אגיד שאת הקוטג' אפשר לאכול עם תירס.
שים בפנים תירס(כזה מהשימורים) ותערבב, זה סבבה

Ido 17-07-08 05:59

נערך.

Dino Psaras 17-07-08 07:30

תעבור לגבינה לבנה. הרבה יותר טוב מהקוטג' ובא טוב עם סלט ולחם קל..

Holy_Templar 17-07-08 07:36

וואלה

אני מבין אותך , אבל מה לעשות הכי טוב קוטג' על הבוקר , הכי טוב טונה בערב :)

טונה קוטג' טונה קוטג'!

:)

yaniv575 17-07-08 10:48

היה תקופה שאכלתי טונה ורציתי להקיא תנשמה
אני מציע שתערבב עם סלט לא תרגיש את הטעם בדוק

trx--->sus 17-07-08 10:54

יש מלא דברים לעשות עם טונה כדי לא לסבול

Pro_XXL 17-07-08 11:01

חזה עוף
חזה הודו
בקר דל שומן(אם אתה במסה:ok:)

תתחיל לדחוף בשר;)

Holy_Templar 17-07-08 11:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl (הודעה 586601)
חזה עוף
חזה הודו
בקר דל שומן(אם אתה במסה:ok:)

תתחיל לדחוף בשר;)

כן, אוקיי, אני דוחף בשר לדוגמא כל הזמן אבל בערב לפעמים ובבוקר , אי אפשר לאכול חזה עוף שקמים בבוקר...

אז זה או קוטג' או טונה :)

אין איך להתחמק מהטונה!!!

mmaorc 17-07-08 14:29

גם אני בבעיות עם הקוטג' חרא של דבר.
התחלתי להחליף לגבינה לבנה. נראה איך הולך.

talll 17-07-08 15:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 586532)
אני מבין אותך , אבל מה לעשות הכי טוב קוטג' על הבוקר , הכי טוב טונה בערב :)

טונה קוטג' טונה קוטג'!

אני רק קם כל יום בסביבות שלוש אז לא יוצא לי לאכול ארוחת בוקר..
ולמי שאמרו לאכול בשר דל שומן,כתבתי,אני לא אוכל בשר אדום או בקר אנערף,כל הבשר שאני אוכל זה פרגיות שלוש פעמים בשבוע בערך..
אין לי יודע זה מגעיל אותי אמרתי שאף פעם לא הייתי אוכל נכון ועכשיו קשה להתרגל אז יש דברים שאני יכול ויש דברים שלא..
ותודה על העצות אני ינסה את הדברים שכתבתם

ענק וחזק 17-07-08 15:46

מוזר שאף אחד לא הציע עדיין אבקת חלבון.

The Sun 17-07-08 15:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ענק וחזק (הודעה 586752)
מוזר שאף אחד לא הציע עדיין אבקת חלבון.

ממש צודק, ואני לא מבין למה אתם אוכלים דברים שאתם סובלים מהם? יש מיליון תחליפים - דגים טריים, יוגורטים, אבקת חלבון עם חלב ( לכל הצדיקים שיקפצו על הפחמ' שזה מוסיף - כל עוד אתם לא מתחרים לא יקרה כלום, זה לא סוף העולם ), חזה עוף, פסטרמה, כתף בקר ואני יכול להמשיך..

ענק וחזק 17-07-08 16:26

הסיבה שכולם אוכלים קוטג' וטונה היא שיש בהם הכי הרבה חלבון לשקל.

The Sun 17-07-08 16:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ענק וחזק (הודעה 586784)
הסיבה שכולם אוכלים קוטג' וטונה היא שיש בהם הכי הרבה חלבון לשקל.

טונה כן, קוטג' ממש לא יוצא זול יותר מחזה עוף או טונה.

Pro_XXL 17-07-08 17:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 586605)
כן, אוקיי, אני דוחף בשר לדוגמא כל הזמן אבל בערב לפעמים ובבוקר , אי אפשר לאכול חזה עוף שקמים בבוקר...

אז זה או קוטג' או טונה :)

אין איך להתחמק מהטונה!!!

אפשר ועוד איך:lol:

talll 17-07-08 17:13

הבעיה עם האבקות חלבון זה ההורים..:mad:
סגורים בשלהם לא יקשיבו לשומדבר גם אם אני יראה להם מאמרים או מה לא,לא יקשיבו..
לא מסכימים לקנות והבעיה זה גם שאין לי כסף משלי וגם שא יהיה לי איפה להחביא

The Sun 17-07-08 17:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl (הודעה 586818)
אפשר ועוד איך:lol:

אשכרה לא כזאת בעיה, יוצא לי לאכול 3 פעמים בשבוע חזה עוף אורז וסלט ב10 בבוקר...

moshebe 17-07-08 17:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 586762)
ממש צודק, ואני לא מבין למה אתם אוכלים דברים שאתם סובלים מהם? יש מיליון תחליפים - דגים טריים, יוגורטים, אבקת חלבון עם חלב ( לכל הצדיקים שיקפצו על הפחמ' שזה מוסיף - כל עוד אתם לא מתחרים לא יקרה כלום, זה לא סוף העולם ), חזה עוף, פסטרמה, כתף בקר ואני יכול להמשיך..

הסכום הוא מינורי , על מה יש לקפוץ ?
אנשים נסחפים יותר מדי ..

moshebe 17-07-08 17:30

חזה עוף הכי זול .נקודה !

Bono 17-07-08 19:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 586839)
אשכרה לא כזאת בעיה, יוצא לי לאכול 3 פעמים בשבוע חזה עוף אורז וסלט ב10 בבוקר...

כן אבל מתי אתה קם?
אני נגיד קם ב10-12 אני לאי אכל ישר חזה עוף.. אלא יותר בכיוון של כמה פרוסות לחם, קוטג,ירק ואיזה שוקו.
לא נשמע טוב חזה עוף ושוקו חחח.

The Sun 17-07-08 19:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shimonaz1 (הודעה 586896)
כן אבל מתי אתה קם?
אני נגיד קם ב10-12 אני לאי אכל ישר חזה עוף.. אלא יותר בכיוון של כמה פרוסות לחם, קוטג,ירק ואיזה שוקו.
לא נשמע טוב חזה עוף ושוקו חחח.

קם ב9

Bono 17-07-08 19:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 586902)
קם ב9

:ohmy:
ואחרי שעה מפרק אורז?

Bodybuilder 17-07-08 19:55

קודם כול נתחיל מזה שלא בכול הסופרים אתה יכול למצוא קוטג' תנובה הרגיל - באיכות טובה וטריא
לדוגמה אני גר בנהריה, ורק במקום אחד (שופרסלדיל) מוכרים קוטג' טריא(חדש הכוונה), לא נוזלי ולא חמוץ וכו'
רוב הסופרים מנתקים בלילה את המקררים לדוגמה !
קוטג' 3% שומן של תנובה זה קוטג' טעים מאוד, דומה ל 5 % בטעם, אין איתו שום בעיה אתה לא צריך לאכול את ה 1.5, הוא באמת מגיל !

עכשיו בנוגע לטונה, תקנה טובה בהירה במים, אני אוהב את של "וויליגר", תוציא שני עגבניות ממקרר או 1 גדולה(רצוי גם שהטונה תיהיה קרה) , תחתוך את העגבניות לקוביות קטנות, שים בצלחת ביחד עם הטונה, תערבב כמו שצריך, תוסיף גרעינים או רצוי אגוזי מלך
זה טעים מאוד, ולטונה אין רח מסריח ככה !
בהצלחה !

The Sun 17-07-08 20:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shimonaz1 (הודעה 586911)
:ohmy:
ואחרי שעה מפרק אורז?

200ג' אורז ו150ג' חזה עוף וסלט גדול

OhadB 17-07-08 20:05

חלב .. תשתה 2-3 כוסות חלב זה משו כמו 13-20 גרם חלבון .. אתה יכול לשתות גם חלב בטעם וניל שזה די מפנק .. אתה יכול לאכול גבינה לבנה שיש זה ערך כמו קוט'ג עם לא יותר .. ביצים . אתה יכול לאכול יוגרוט של יופה במתיקות מעודנת שזה טעים לאללה זה 8 גרם חלבון לאחד ואתה יכול לאכות איזה 2-3 כמו כלום . או שאתה יכול לשלב בין כל הדדברים ביום כמו שאני עושה בלי שום קשר לארוחות הגדולות.

superbik3 17-07-08 20:21

ציטוט:

אחי אני בדיוק כמוך בררן באוכל חח
אני אישית באמת לא מסוגל לאכול טונה בלי לחם או משהו
טונה בלחמניה זה בנזונה ואני במילא צריך פחמימות אז זה סבבה לגמרי
ואם אני אוכל לבד אני מפוצץ בלימון פשוט מפוצץ

talll 17-07-08 21:57

וואי איזה צ'יט דפקתי עכשיו אינעל העולם הייתי צריך את זה!!
אמא שלי הכינה פלאפל ביתי אכלתי בשתי שליש פיתה פלאפל עם קצת צ'יפס והרבה סלט ברוך השם היה טוב סופסוף משו נורמלי
ותודה כולם אחים אתם עשר רעיונות טובים אני ינסה אחד אחד ונראה מה יהיה הכי טוב
ובודיבילדר אני אוכל את הקוטג' שאבא שלי מביא לי מהעבודה,בדרך כלל זה טרה 3 אחוז שהוא לא תמיד הכי טרי וזה מגעיל בעע
ורק אם הוא לא מביא אז אני יורד לקנות קונה נורמלי כמו שצריך של תנובה זה כבר אחלה

Real 17-07-08 22:38

אני מבין אותך.. זה סיוט יום יומי.. מערבב עם 100 גרם תירס את הטונה.. את הקוטג' החלפתי בסקי כי פעם אחרונה שנגעתי בחרא הזה הקאתי ת'נשמה.. אבל היי.. לפחות אתה לא אוכל את זה מול הורים שאוכלים מולך פיצה עם זיתים וצועקים לך "תפסיק עם החרא הזה ובוא תתענג על משולש!"...

talll 17-07-08 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי real (הודעה 587096)
אני מבין אותך.. זה סיוט יום יומי.. מערבב עם 100 גרם תירס את הטונה.. את הקוטג' החלפתי בסקי כי פעם אחרונה שנגעתי בחרא הזה הקאתי ת'נשמה.. אבל היי.. לפחות אתה לא אוכל את זה מול הורים שאוכלים מולך פיצה עם זיתים וצועקים לך "תפסיק עם החרא הזה ובוא תתענג על משולש!"...

מי אמר שלא?
עושים ועוד איך עושים,בכלל אמא שלי כל יום אופה משו אחר,פיצות עוגות עוגיות מה לא,ואחי כל היום טוחן מה שבאלו וכל הבית מלא באוכל משמין וזה כוסעמק איזה חרא זה :(

Nicolas 18-07-08 19:37

תחשוב על השריר שיהיה לך כשאתה אוכל את זה :)

זה מה שאני עושה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ