ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   רוצה להתחיל תוכנית Abcd - איך מחלקים ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=29909)

omer007 24-02-08 10:51

רוצה להתחיל תוכנית Abcd - איך מחלקים ?

אנשים אני רוצה להתחיל בתוכנית הזאת..
מה החלוקה המומלצת?
כמה סטים לכל שריר?
המטרה שלי היא עלייה במסה כמובן

shahar-king 24-02-08 11:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omer007
אנשים אני רוצה להתחיל בתוכנית הזאת..
מה החלוקה המומלצת?
כמה סטים לכל שריר?
המטרה שלי היא עלייה במסה כמובן

כל מה שאני יכתוב זאתי דעתי האישית וכמוני יש עוד רבים בעלי דעות שונות אז תבדוק עוד דעות.

בתוכנית ABCD החלוקה הכי נכונה לפי דעתי היא
חזה
גב
רגליים+כתפיים
ידיים(בייספס+טרייספס)
זאתי החלוקה המועדפת עליי אני אוהב לעבוד על שרירים מנוגדים באותו אימון

או

חזה+יד אחורית(אפשר להחליף בין היד קידמית לאחורית תלוי בסיגנון שאתה אוהב להיתאמן)
גב+יד קידמית
כתפיים
רגליים

לפי דעתי פחות עדיפה אבל זה גם מתאים

לפי דעתי הסיגנון עבודה צריך להיות ככה
ABxCDxx

בקשר לסטים לכל שריר זה תלוי בתוכנית שאתה עושה התרגילים וכו' אבל אני אישית שעבדתי ABCD עשיתי משהו כמו 12-13 לשריר קטן ו15-16 לשריר גדול חוץ מרגליים שהיה להם טיפה יותר
אבל לפי דעתי זה טיפה טיפה מוגזם אבל שוב זה תלוי

זמני המנוחה בABCD נעים בין 72-96 שעות אבל זה תלוי הרבה במיספר הסטים שאתה עושה ובעצימות האימון

מה שטוב בABCD זה שאפשר לעשות אימונים קצרים וחזקים באיכות טובה אני ממליץ על עבודת בטן וארובי בימי המנוחה כדי לא ליפגוע באורך הקצר של האימונים לדעתי יותר טוב ארובי ניפרד ואנארובי בנפרד

אם תירצה לשמוע איזה תאוריה קטנה שיש לי בנוגע לתוכניות מפוצלות ל4+ חלקים תבקש אני ישמח להסביר לך

בהצלחה בתוכנית החדשה וגדילה נעימה!

hasman90 24-02-08 11:41

יע הזמן להחליף את ה ab .. ועדיף קודם כל לעשות abc ואז abcd נכון ? לא ישר לקפוץ.. ?

shahar-king 24-02-08 11:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hasman90
יע הזמן להחליף את ה ab .. ועדיף קודם כל לעשות abc ואז abcd נכון ? לא ישר לקפוץ.. ?

זה תלוי בך בעיקרון הפיצול של התוכנית זה כלי שעומד לירשותך כדי להתאים את האימונים לזמן הפנוי שלך כמובן שמפתחי גוף מיתחרים מפצלים תוכנית ל5 ול6 לפעמים כי הם מפנים זמן בשביל זה
אני חושב שאין חובה קודם להיות בABC ואחר כך לעבור לABCD אבל אני יוכל להגיד לך יותר אם תיתן לי נתונים כמו גובה מישקל אחוזי שומן כמה זמן מיתאמן מתרת אימון וככה תוכל להרכיב לעצמך תוכנית בצורה יותר יעילה

tomerA 24-02-08 14:00

הייתי הולך על כול הabc

shahar-king 24-02-08 15:35

אני ממליץ לעשות את התכנית הכי מפוצלת שאתה יכול לעשות כמובן בהיתחשבות בזמן הפנוי שיש לל במהלך השבוע
אני לדוגמא עושה Abcde והתוכנית הבאה שאני עושה כוללת מלא ססטים אז אני כניראה יצתרך אפילו Abcdef

tomerA 24-02-08 15:38

קולמן היה עושה מa עד Z זה למה הוא כול כך גדול. וגם לפעמים הABC לא היה מספיק לו אז הוא היה סופר ברומית.

shahar-king 24-02-08 15:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
קולמן היה עושה מa עד Z זה למה הוא כול כך גדול. וגם לפעמים הABC לא היה מספיק לו אז הוא היה סופר ברומית.

:):):):) לא הגיוני בוא נגיד שהוא היה מיתאמן כל יוםם אימון שונה אז רק 7 אותיות
בו נניח משהו לא בגיוני שכל יום פעמיים אימון אחר 14 אותיות יש מספיק אותיות חח ואסור לישכוח שאין 14 חלקים שונים בגוף להיתאמן עליהם אתה לא תעשה אימון רק כתף אחוריית נכון

tomerA 24-02-08 15:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king
:):):):) לא הגיוני בוא נגיד שהוא היה מיתאמן כל יוםם אימון שונה אז רק 7 אותיות
בו נניח משהו לא בגיוני שכל יום פעמיים אימון אחר 14 אותיות יש מספיק אותיות חח ואסור לישכוח שאין 14 חלקים שונים בגוף להיתאמן עליהם אתה לא תעשה אימון רק כתף אחוריית נכון

אחי אני מסתלבט עליך... חחחחח :laughing:

shahar-king 24-02-08 15:48

חח אני יודע אח שלי;)

mmaorc 24-02-08 16:00

אני הכי אוהב את
A- רגליים
B- חזה
C- גב יד קדמית
D- כתפיים יד אחורית

זה למי שיש לו רגליים וחזה פחות חזקים משאר הגוף.

omer007 24-02-08 16:47

shahar-king vbmenu_register("postmenu_629261", true); - אחי תודה רבה רבה על התגובה המפורטת שלך.

התאמנתי כמעט תמיד AB ואיזה חודש חודשיים ABC. אני מתאמן כבר קרוב ל-4 שנים.הייתי ממש דחליל חחח והיום אין מה להשוות.
איזה תאוריה יש לך בנושא של 4 פעמים בשבוע?

shahar-king 24-02-08 16:54

ציטוט:

shahar-king vbmenu_register("postmenu_629261", true); - אחי תודה רבה רבה על התגובה המפורטת שלך.

התאמנתי כמעט תמיד AB ואיזה חודש חודשיים ABC. אני מתאמן כבר קרוב ל-4 שנים.הייתי ממש דחליל חחח והיום אין מה להשוות.
איזה תאוריה יש לך בנושא של 4 פעמים בשבוע?

כנס אליי 198790276 ואני יסביר לך

trx--->sus 24-02-08 16:58

אם היה ברשותי ציוד לעבוד בתכנית Abcd אז הייתי עובד:
חזה + כתפיים
רגליים +בטן +טרפזים
גב+ כתפיים
זרועות

כל פעם לעשות קצת כתפיים

shahar-king 24-02-08 17:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trx--->sus
אם היה ברשותי ציוד לעבוד בתכנית Abcd אז הייתי עובד:
חזה + כתפיים
רגליים +בטן +טרפזים
גב+ כתפיים
זרועות

כל פעם לעשות קצת כתפיים

זה למשל מאוד סוטר את התאורי שלי הרי גם ככה אתה מפעיל את הכתפיים כימעט כל אימון חוץ מבטן ורגליים אז אתה סתם לא נותן להם מנוחה חוץ מזה שאני ממש נגד לעבוד על חזה וכתפיים ביחד ובכלל שרירים שעובדים ביחד למשל אני ממש נגד לעבוד חזה יד אחורית זה לדעתי ביזבוזזז של זמן

trx--->sus 24-02-08 17:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king
זה למשל מאוד סוטר את התאורי שלי הרי גם ככה אתה מפעיל את הכתפיים כימעט כל אימון חוץ מבטן ורגליים אז אתה סתם לא נותן להם מנוחה חוץ מזה שאני ממש נגד לעבוד על חזה וכתפיים ביחד ובכלל שרירים שעובדים ביחד למשל אני ממש נגד לעבוד חזה יד אחורית זה לדעתי ביזבוזזז של זמן

כל אחד ודעתו שלו

לדעתי רגליים וכתפיים באימון של פעם בשבוע זה צחוק מהעבודה

omer007 24-02-08 17:10

מה שאר האנשים ממליצים? איזה חלוקה ? כמה סטים?
יש לי עוד שאלה

הרי זה יצא כאילו אני יעבוד על שריר פעם בשבוע ואז הפעם הבאה שאני יעבוד עליו תיהיה רק אחרי שבוע , זה לא תדירות נמוכה מאד? הרי אומרים ששריר צריך להיות במנוחה 48 שעות

shahar-king 24-02-08 17:14

ציטוט:

מה שאר האנשים ממליצים? איזה חלוקה ? כמה סטים?
יש לי עוד שאלה

הרי זה יצא כאילו אני יעבוד על שריר פעם בשבוע ואז הפעם הבאה שאני יעבוד עליו תיהיה רק אחרי שבוע , זה לא תדירות נמוכה מאד? הרי אומרים ששריר צריך להיות במנוחה 48 שעות

העיניין של ה48 שעות זה נכון לתוכניות שכל הגוף באימון אחד או תוכניות AB זה תלוי בעצימות האימ ון הזמן מנוחה ופה ניכנסת התאויר שלי השאלה הייתה זה לא מעט מידי זה שאתה מפעיל את השיריר פעם אחת?? תשובה: ממש לא עצימות האימון גובה בתוכניות האלה והשריר מגיב כמה ימים לאחר האימון בנוסף לזה למשל אתה עובד אימון חזה עבדה גם חזה גם יד אחורית ושאתה עובד יד אחורית אתה עובד גם חזה כמובן זה תלוי בתרגילים שאתה עושה אבל בעיקרון זה ככה לכן יש לשים אותם במרחק גדול גם בימים ככה אתה משיג תוצאות מקסימליות

omer007 25-02-08 16:36

אנשים- כאלה שלא הגיבו , על איזה חלוקה אתם ממליצים?

trx--->sus 25-02-08 18:49

ציטוט:

אנשים- כאלה שלא הגיבו , על איזה חלוקה אתם ממליצים?

אני מאמין שאם הםפ לא הגיבו עד עכשיו אז הם גם לא יגיבו

Danzig 25-02-08 19:02

A - חזה
B - גב
C - רגליים + כתפיים
D - ידיים

shahar-king 25-02-08 23:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
A - חזה
B - גב
C - רגליים + כתפיים
D - ידיים

בידיוק מה שהמלצתי וזאתי לדעתי החלוקה הטובה ביותר לתוכנית הנ"ל

kiler 26-02-08 00:27

תעשה abcde שיהיה ככה

חזה
גב
כתפיים
רגליים
יד קדמית+אחורית

omer007 29-02-08 13:50

shahar-king vbmenu_register("postmenu_630471", true); למה אתה לא עונה לי?

omer007 01-03-08 17:03

אנשים יש איזשהו תרגילים מומלתצים שצריך לתת עליהם דגש ב-abcd או לא?
כמה סטים אתם ממליצים לשריר גדול ולקטן? כמה זמן מנוחה?
ועוד שאלה , יוצא שכאילו פה הזמן התאוששות שיהיה לכל קבוצת שריר הוא בערך שבוע זה לא יכול לפגוע בעוצמה של האימון ובפיתוח ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ