![]() |
שאלות|רגליים+חזה
רגליים
למה צריך שרירים ברגליים?! כאילו לדעתי זה סתם מכער ת'גוף חזה מה יותר מנפח?! פרפר בישיבה דחיקה בישיבה משתי זוויות שונות |
רגליים
אם זה מכער את הגוף לדעתך אז על תעשה חזה מזתומרת מנפח? |
יעני מבליט..
|
מנפח?
את זה אתה יכול לעשות רק עם משאבה,ממליץ על המשאבה החשמלית P: סתם..ועכשיו באמת ידגנרט מה השאלה הזאת?על כל אחד זה עובד בצורה שונה,כמובן רוב הבודיבילדרים והאנשים אוהבים לעשות דחיקות (לחיצות) חזה ב-2 שיפועים (רגיל ועליון) יש כאלה שעושים גם שלילי תלוי בתכנית,בכל מקרה לחיצות חזה עובד קצת יותר חזק מפרפר על החזה והוא התרגיל האידיאלי לפי דעתי. קשר לרגליים,אין כזה דבר,אתה רוצה לגדול? תעבוד גם על רגליים,תעשה סקוואטים דד ליפטים תרגילים מורכבים למינהם שעובדים חזק על הרגליים וגם על שאר הגוף,ובכללי תחשוב על זה ככה,יש לך פלג גוף עליון רחב (במיוחד) כולך מפותח גדול שרירי ויש לך רגליים של תרנגול הודו,לא קצת עב"מי למדי?יפה:) |
עוד טמבל מ-fxp איזה שאלות ה' ישמור
|
Bxl
תודה (: ועכשיו הבנתי למה צריך ת'רגליים =] מורדוך הייתי שם כולה לפני שבוע ופרשתי =/ |
עוד נקודה בקשר לרגליים
מכיוון שהרגליים זה קבוצת שרירים כל כך גדולה, כשאתה עובד עליהם אינטנסיבית הטסטסטורון שלך גם עולה בצורה משמעותית מה שעוזר בפיתוח שרירים בכל הגוף :jockey: |
רגלים גדולות = פרופרוציה לגוף....
ותזונה נכונה "תנפח" תגדילאת השריר לא איזה תרגיל אתה עושה זה לא זה שתרגיל פרפר יביא לך +5 ס"מ להיקף ולחיצה תביא לך 6 ס"מ להקיף |
עוד שאלה xD
בשביל לא לפתוח נושא חדש ולהספים הגבתי כבר פה קראתי שבשביל מסת שריר צריך 6-12 חזרות אבל גם בסטים היה 6-12 ומשהו פה לא מסתדר לי כמה חזרות/סטים צריך בשביל המסת שריר/גדילה |
בשביל גדילה במסת שריר (היפוטרפיה) צריך לעבוד בטווח חזרות של 6-15,כמובן שמעל 12 כבר נוגע קצת בסיבולת ובאזור של 6 נוגע קצת בכוח,לכן,המומלץ הוא עבודה על 8-12 חזרות,כמובן שמומלץ לגוון ולפעמים לעשות גם 6 חזרות (ממליץ בדרך כלל בלחיצות חזה/תרגילים מורכבים בסט-2 האחרונים)
|
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
כוס עמק ארס אני פה על סף בכיי למה??????... תגידו לי למההההה... אנשים כאלה דפוקים ניכנסים לפורום של פיתוח גוף |
אני מתכנן לעשות את זה על :
בטן - שאני יקנה משקולת [וזה בקקקרוב] רגליים ידיים - בדוק חזה - בדוק [פרפר ודחיקות משתי זויות שונות] כתפיים אבל כמה סטים לעשות? |
אין לך תוכנית?
בכל מקרה זה תלוי בתכנית שלך,בדרך כלל בתרגילים עושים 3-4 סטים,אבל כמה כל שריר?זה תלוי בתכנית שלך,בנה לעצמך תוכנית ותעלה אותה לפה או שתבקש מהמדריך בחד"כ. |
דוגרי =/
אם הייתי בחדר כושר לא הייתי שואל שאלות כאלה אבל אני לא שם וזה מה שדופק אותי |
מה אתה מבלבל תמוח אתה יודע איזה מגעיל זה גוף יפה ורגליים מכוערות עם שומןןןן
תחשוב ב20 דקות אתה עובד על הרגליים ורגליים זה חצי גוף ורגליים זה ממש חשוב בגלל הרבה סיבותת |
ציטוט:
הרי בשביל מה יש פורום אם לא לעזור לאלו שמבינים פחות ? |
ציטוט:
|
עם הרגליים אני מקווה שהבנתה כי אנשים גם מסתכלים על הרגלים ואתה לא רוצה שהם יהיהו לך כמו של השחיפים.
ותבנה תוכנית למה אתה בא ככה בחאווה אני לדוגמא עושה לפעמים גם 2 סטים תמבין זה הכל תלוי. ותרגילים ל"ניפוח" כל אחד והתרגיל שלו אבל יש כאלה שהרבה אוהבים ומעדיפים לחיצות חזה,דדליפט,סקוואט,מיליטרי פרס תמבין אני לדוגמא פרפר אני חושה שזה חרא דבר. |
לפי דעתי מי ששואל שלות כאלה בפורום מקומו לא כאן!!!!!!!!!
זה פורום פיתוח גוף!!!! לא פורום של קוקסינלים |
ציטוט:
איך אתה מצפה שאנשים יתפתחו בלי מידע? =/ יש לי ממשהו לשאול =/ איך אני אמור לפתח ת'מסת שריר של הבטן? ניסתי לעשות עם ספה שיפועית ומשקולת של 7.5 קילו ולא הרגשתי כאב בבטן רק הרגשתי כאאאב רצחני בגב |
כל אחד שהוא מתחיל משהו אז הוא נוב לוקח זמן לקלוט את הדברים האלה זה תנסו להיות יותר מאופקים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא נמאס לכם לענות לכל הילדים עם השאלות המטומטמות האלה כאן?... פשוט להתעלם מהאידיוטים האלה וזהו. הפורום אמור להיות לשאלות רציניות, לא?
|
טוב עזבו את זה
שאלתי שאלה אחרת לגמרי כוסאמק תענו לי על השאלה שבעמוד הקודם על הבטן וסאלמת |
ציטוט:
ועכשיו לשאלה שלך תעשה 3 תרגילים שונים פעמיים או שלוש בשבוע לא בימים עוקבים וככה תעבוד על הבטן |
סבבה אחי
אז מה שהבנתי עכשיו שיש מצב שהטכניקה לא היתה טובה או שהגב עשה יותר מאשר הבטן דרך אגב שמתי ת'משקולת מאחורי הראש כי מעל החזה לא הרגשתי משהו |
כפיפות בטן זה כזה מסריח חחחח
התרגיל הכי משעמם שיש. |
חחחח למה מה אתה ממליץ לי?
|
ציטוט:
זה גם נובי כזה אני עובד בטן בפולי ו"בטן תחתונה" על המתח |
אבל גם התרגיל של הרגליים עובד על הבטן התחתונה לא?
אני מדבר על המולטיטריינר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ