![]() |
צליל מסוים שגורם ללכת לחרבן, מישהו יודע על מה אני מדבר?
אהלן!
פעם הייתה תוכנית בערוץ 8 (מדע) בשם Brainiac אם אני לא טועה בשם האנגלי, ושכחתי איך קראו לזה בעברית. בתוכנית היו כל מיני ניסויים כמו להכין חביתה מהקרינה של איזה 30 פלאפונים וכל מיני שטויות. סיפרו בתוכנית שיש צליל מסוים בתדר מסוים שהאוזן לא שומעת אותו אבל הוא נקלט באוזן והצליל הזה נותן פקודה ללכת לחרבן וגילו את זה משהו לפני 30-40 שנה או יותר, בכל מקרה הם לקחו בן אדם שמו אותו בשירותים, וכיוונו אליו רמקול, ואמרו שבזמן מסוים תהיה על הטלויזיה כזה סימן של רמקול ומי שלא רוצה לחרבן בזמן הצפייה בתוכנית כדי שיעשה השתק בטלויזיה (בגלל שכל מה שבתוכנית הזו עד עכשיו יצא נכון וכל הנסיויים שהם עשו והמיתוסים יצאו נכונים והייתי במיטה והשעה הייתה 3 בלילה, עשיתי של שקט ולא חיכיתי לראות מה ייצא אם אני יישמע). בקיצור הם השמיעו את הצליל הזה לאותו בן אדם והוא אשכרה חירבן בעוד שכל הצופים ומי שחיכה מסביב שם אוזניות אטומות לצלילים. יש למישהו מושג על איזה צליל אני מדבר או במה מדובר? זה יהיה חבל על הזמן להעביר את זה לפלאפון ולהשמיע למישהו הוא ייחרבן ככה באמצע וואי רק לחשוב על זה אני נקרע מצחוק |
חחח כן גם אני ראיתי את זה,בסוף העונה הראו כמה אנשים שאמרו שזה תפס אותם לא מוכנים והם חירבנו באמצע הסלון או משהו בסיגנון,וזה גם הציל איזה חתול שניתקע לו משהו בבטן או משהו כזה
|
חחח יאו איזה חזק זה לשים את זה בפלאפון....
חחחח ככה באמצע השיעור... |
אין מצב מה אחי מה אני ישמע ת'צליל אני לא יוכל להחזיק ת'עצמי עד שאני יחרבן?
|
גם אני ראיתי את זה והחלשתי את הטלוויזיה כי פחדתי לדפוק חירבון במיטה באמצע הלילה חח
|
לא נכון. ביטלו את המיתוס הזה במית'באסטרס.
|
חחחחח איזה מגניב !! אפשרי לשים את זה במכון ונראה מה יקרה
|
קוראים לזה Brown noise
|
יופי אחרי שכולם גילו פחות או יותר במה מדובר, זה תוכנית ממש אמינה מה שדיברתי עליה ואם ההוא חירבן שם אני רוצה להשיג את זה.
יש מצב מישהו אולי משיג את הקובץ צליל הזה? זה לא אמור לשקול יותר מכמה קילובייטים.... מישהו? |
ציטוט:
BROWN NOISE זה עשה לי כמה פליצות ממש מסריחות לא יותר... |
http://www.youtube.com/watch?v=W6ZqKGsuW1w
הנה הצליל אל תפחדו שמתי פול ווליום לא קרה לי כלום חוץ מהרצון לחרבן חחחח |
חח חירבנתי הרגע....ועוד לא שמעתי את זה..אז זה בטח לא ישפיע Xd
|
שמעו שמעתי את זה ביוטיוב , מה שהם השתמשו בתוכנית זה צליל שלא שומעים , יעני לא "האםםםםםםםםםםםםם" כמו שיש ביוטיוב, יש למישהו מושג?
אגב הצליל של ה"האםםםםםםםםםםםםםםם" ביוטיוב באמת עושה משהו בבטן אבל לא מביא אותה בריצה לשירותים. |
ציטוט:
|
ראיתם יותר מידיי סאות'פארק
|
פאק מה אתם משוגעים? חרבנתי על כל הכיסא
|
גם אם זה לא נכון , איך שקראתי את זה פשוט נקרעתי
נו מישהו יודע אם זה באמת עובד? |
איזה חזק זה... לבוא עם זה למכון.. ולשים למישהו באמצע שהוא עושה דדליפט/סקוואט Lol
|
אחי, כשזה היה בבראיניאק, הגברתי פול ווליום, עמדתי מול הטלויזיה, משהו כמו חצי מטר, ולא קרה כלום, בולשיט אחד גדול.
|
לא עשה לי כלום...
|
לא עשה לי כלום
|
אני מכיר שיר שיכול לגרום לכם לעוף..
|
ואני מכיר צלילים שיגרמו לארקציה חחחח
הצליל לא השפיע בגרוש. |
סתם חרטוט לא הרגשתי כלום.
|
ציטוט:
|
עשו על זה פרק בסאות'פארק
אחד המצחיקים |
ניסיתי זה לא עשה לי כלום
|
אולי זה לא עובד על כולם
|
יש צליל שגורם לבחורה לרצות לשכב איתך?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז אני מכיר כדור שיגרום לכם לחשוב שאתם דולפין ולחיות בתוך גיגית
|
Kaga מה זה ארקציה?
וגם אם הצליל הזה קיים לא מאמין שתצליחו להוציא אותו המרמקולים של המחשב/הפלאפון אמור להיות תדר מאוד נמוך או גבוה? ויכול להיות שזה גם פסיכולוגי (מי שמאמין בזה זה יכול לעבוד עליו) |
כלום...
|
לפי מה ששמעתי איזה מפקד צרפתי סדיסט השמיע את זה לבסיס שלו וזה עשה שם לא טוב!
מה גם שפעם אפילו חשבו להישתמש בזה נגד האויב במילחמות.... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ