![]() |
כוח בידיים.
אני רוצה להתחיל לפתח כוח בידיים.כמה סטים וחזרות אני אמור לעשות?
והאם אני צריך לעבוד עם משקל גבוה או נמוך? בבקשה תענו לי.. |
זה כמו אימון כוח על כל חלק אחר בגוף
1-5 חזרות במשקל מקסימלי. |
כמה סטים אחי?
|
משהו?
|
מה אתה שואל אותנו? זה תלוי בתכנית שלך.
|
מה קשר? שאלתי כמה סטים לא כמה ימים..
כמה סטים מקסימום צריך לעשות באימון בכוח? |
ציטוט:
|
טוב סליחה.אני ב Ab..
|
9 לגדול 6 לקטן...
|
תודה..
|
רגע ומה עדיף? לעשות חזרה אחת או 5 ? יעני נגיד אני שם משקל שאני יכול לעשות בו רק חזרה אחת אז זה עדיף מאשר לשים משקל שאני יכול לעשות בו 5 חזרות?
|
igor, לא מומלץ לרדת לחזרות נמוכות בשרירים קטנים, הסיכוי לפציעה גדול
|
אז עדיף לעשות 5 חזרות?
|
ציטוט:
|
מהה? אני לא מבין מה אתה רוצה להגיד.אמרו לי פה שצריך לעשות 1-5 חזרות.אז אולי תגיד לי אתה כמה חזרות צריך לעשות כדי לפתח כוח ?? בבקשה..
|
ציטוט:
אבל אני לא יודע אם כדי לך לעשות ככה כפיפת מרפקים זה בעיקר לתרגילים הגדולים:sbb4: |
אז בעיקרון צריך לעשות 3 סטים?
|
ציטוט:
בקיצור אני בימקומך הייתי עושה 3:jockey: |
ציטוט:
|
עמית: לא אחי אתה לא מבין.אני ממש בעד פיתוח הגוף אני עובד על זה עכשיו פשוט חסר לי כוח בידיים אין בזה משו רע לא? יש לי יד גדולה אבל יחסית לגודל היא דיי חלשה אתה מבין..
בכל אופן תודה על התשובות.. |
ציטוט:
תאכל טוב, תתאמן נכון ותאמין לי שתתחזק. :sbb4: |
O_o קיצר בילבלתם אותי.במילה אחת כדי לפתח כוח אני צריך לקרוע את השריר שאני רוצה לחזק?
|
אחי אני לא מבין ??.. למה כוח ביידים ..גם בהיטורפיה אתה מחזק תיידיים ... עם אתה רוצה לחזק תידיים אז תעבור לאימוני כוח של כול הגוף כי היידים למשל עובדים בגב הבייספס... בחזה טייררפס וככה אתה תפתח את הכוח בכול הגוף אני עושה אימון משולב בין היפטורפיה לכוח .. זאת אומרת יש סטים שאני עושה טווח חזרות 5-6 ויש תרגילים עד טווח 12
|
היד הקידמית שלי לא גודלת בכלל לא יודע למה.שאר הגוף גודל אבל הידיים הפסיקו לגדול.והן יחסית חלשות לגודל שלהן אתה מבין? לכן אני רוצה לחזק אותןןןן..
|
ציטוט:
|
טוב אז אני אתן יותר סטים.בסדרררר תודההה..
|
ציטוט:
|
לפי מה שהבאנתי פוואר נגד פיתוח גוף.בכל אופן,אני מתכוון לזה שלמשל אני אוכל להרים דברים כבדים יותר וכל זה.אני לא מבין פשוט למה הידיים שלי לא גודלות ולא מתחזקות גם אם אני מגיע לכשל באימון..
|
הכוח בידיים לא בא רק מהיידים אלה גם מהכתפיים והמנוף תוסיף את זה לישקולים שלך ליפני שאתה מתכנן לעבוד על כוח על הבייספס
|
ציטוט:
ולגבי כח בידיים זה הרבה עבודה על האמה[האחיזה והאצבעות]זה רוב הכח ... אז תעבוד עם קפיצים או אם כל דבר אחר שמחזק תאמה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ