ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   השינוי שלי: (https://israelbody.com/showthread.php?t=8680)

P-a-n-1-c 30-04-07 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
זאת הסיבה שכשימלאו לי 17 שנים יפיפיות אני עומד לעשות את הצעד הדרמטי :blush:

שמור לי קצת כן?

אליאב קרייסלר 30-04-07 22:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
והוא יכול גם לעלות לך בבריאות והוא לא הכי משתלם בשביל זה.

צודק אבל התערבתי עם חבר שלי על 5 שקל אם יהיו לי קוביות על 90 קילו בטיול השנתי של יב' ....

P-a-n-1-c 30-04-07 22:19

ציטוט:

צודק אבל התערבתי עם חבר שלי על 5 שקל אם יהיו לי קוביות על 90 קילו בטיול השנתי של יב' ....

וואלה צודק אחי, זה שווה את זה :jockey:

Bullet 30-04-07 22:19

ציטוט:

מה הקשר בין זה לבין סטרואידים? :wacko:

אליאב קרייסלר 30-04-07 22:19

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם אחי (GIL NISSIM) ,
שמע אני מתחיל עם מינונים נמוכים , נוקט את כל האמצעי זהירות שישנם... אין סיבה שיקרה משהו , אני יעשה את זה בצורה מאוד זהירה גם מצידי שהתוצאות יהיו 60 אחוז במקום 100

אליאב קרייסלר 30-04-07 22:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
מה הקשר בין זה לבין סטרואידים? :wacko:

חחח הקטע הוא שאני יצליח לעשות את זה רק אם אני ידפוק איזה סייקל יבש ככה :jockey:

gil-Nissim 30-04-07 22:22

ציטוט:

שמע אני מתחיל עם מינונים נמוכים , נוקט את כל האמצעי זהירות שישנם... אין סיבה שיקרה משהו , אני יעשה את זה בצורה מאוד זהירה גם מצידי שהתוצאות יהיו 60 אחוז במקום 100

וזה כשר אחי החומרים יש השגחה חחחחחח סתם אחי..
שמע אני גם רוצה להתחיל דוגרי,אבל אני קצת פוחד מזה..
יש לך איי סי אחי אני יוסיף אותך ?

אליאב קרייסלר 30-04-07 22:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
וזה כשר אחי החומרים יש השגחה חחחחחח סתם אחי..
שמע אני גם רוצה להתחיל דוגרי,אבל אני קצת פוחד מזה..
יש לך איי סי אחי אני יוסיף אותך ?

236157139

Bullet 30-04-07 22:24

ציטוט:

חחח הקטע הוא שאני יצליח לעשות את זה רק אם אני ידפוק איזה סייקל יבש ככה :jockey:

זה לא משתלם לך בכלל. אתה העלת מסה טבעית, ואתה עוד רחוק שנות אור מהפוטנציאל הגנטי שלך. אתה לא תרד בשריר משמעותי אם בכלל אם תעשה חיטוב נבון, ואתה הרי עם גיל ולפי התמונות של הלקוחות שלו הוא יודע את העבודה שלו. סייקל חיטוב יהיה רעיון ממש גרוע.

yonip 30-04-07 22:24

איי איי איי אם אמא שלי הייתה נכנסת ורואה תפוסט הזה... ישר מחרימה לי את כל הלחם קל טונות קוטג' וגבינות חח מכינה לי עוגות xD

nati10 30-04-07 22:30

:diractor:
ציטוט:

תיהיה במעקב אצל רופא אתה גם תגיע ל 100 אחוז מהתוצאות רק תעשה בדיקות כל הזמן לראות שהכל בסדר שלא יהיה לך בעיות.
גם הבנתי שהיה לך בעיה בכבד לפני זה אז תעשה בדיקות לפני שאתה מתחיל גם.

אליאב קרייסלר 30-04-07 22:43

ציטוט:

זה לא משתלם לך בכלל. אתה העלת מסה טבעית, ואתה עוד רחוק שנות אור מהפוטנציאל הגנטי שלך. אתה לא תרד בשריר משמעותי אם בכלל אם תעשה חיטוב נבון, ואתה הרי עם גיל ולפי התמונות של הלקוחות שלו הוא יודע את העבודה שלו. סייקל חיטוב יהיה רעיון ממש גרוע.

אממ לי דווקא יש תאוריה הפוכה , אני מתאמן מגיל אפסי (מגיל 11 במשקולות) למרות שהייתי מתאמן תמיד הייתה לי בעיית משקל הייתי תת משקל מלא זמן , התחלתי לגדול מגיל 14 וחצי ככה ,(כנראה הורמונים שצצו פתאום) בכל מקרה תביט במצב ההתחלתי שלי , יחסית לעכשיו אפשר להאמין שדווקא די אין לי לאן לגדול , מילא הייתי איזה בחור שמהתחלה היה מגודל אז הייתי מבין שיש לאן להתקדם אבל אני לא יודע כבר...

Bullet 30-04-07 22:46

ציטוט:

אממ לי דווקא יש תאוריה הפוכה , אני מתאמן מגיל אפסי (מגיל 11 במשקולות) למרות שהייתי מתאמן תמיד הייתה לי בעיית משקל הייתי תת משקל מלא זמן , התחלתי לגדול מגיל 14 וחצי ככה ,(כנראה הורמונים שצצו פתאום) בכל מקרה תביט במצב ההתחלתי שלי , יחסית לעכשיו אפשר להאמין שדווקא די אין לי לאן לגדול , מילא הייתי איזה בחור שמהתחלה היה מגודל אז הייתי מבין שיש לאן להתקדם אבל אני לא יודע כבר...

trust me

אליאב קרייסלר 30-04-07 22:57

ציטוט:

trust me

חחח זה בכלל לא נעים ומספק מה שאתה עושה אני יושב פה מחכה שאולי תענה לי איזה תגובה שתחזיר לי מוטיבציה להיות טבעי כל החיים חח וזה מה שאתה מוציא מהפה?

Bullet 30-04-07 23:01

ציטוט:

חחח זה בכלל לא נעים ומספק מה שאתה עושה אני יושב פה מחכה שאולי תענה לי איזה תגובה שתחזיר לי מוטיבציה להיות טבעי כל החיים חח וזה מה שאתה מוציא מהפה?

טוב סבבה אני אגיד את מה שאני חושב.
אני חושב שיש לך עוד הרבה לאן לגדול, ושלעשות סייקל חיטוב כסייקל הראשון שלך זה רעיון גרוע. במקומך הייתי מתאמן טבעי עד אחרי הצבא, ואחרי הצבא כבר תעשה סייקל ראשון של מסה. סייקל פשוט, לא ססגוני מדי כדי לראות איך אתה מגיב לטסטסטרון בכלליות.

נ.ב, אני לא מבין כלום בסטרואידים

sandrik 30-04-07 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
איך תמיד פיללתי לח"ח מהיר כשהייתי קטן. נשמע לי חלום "לאכול כמה שאני רוצה בלי להשמין", היום אני מבין כמה זה יכול להיות סבל..

דווקא לבנות ח"ח מהיר זו מתנה:)

(שלא יצא לי לקבל:disgust: )

nati10 30-04-07 23:27

אם המטרה שלך 90 קילו עם ריבועים לעוד שנה אני חושב שזה אפשרי גם טבעי רק תשקיע את כל מה שאתה יכול תיהיה 100% אתה יכול להגיע לזה כי עכשיו אתה שוקל קרוב ל 90 לא?

sandrik 30-04-07 23:28

ציטוט:

אין קשר בין תדירות האכילה לבין החילוף חומרים. רק כמות האוכל סה"כ היא שקובעת.

ברור שיש,

ככל שאוכלים לעיטים יותר קרובות חילוף החומרים נהיה יותר מהיר, וגם כמות המים ששותים מזרזת אותו...

ומי שאמר שגנטיקה גם לוקחת חלק בזה,
זה נכון,
אבל תמיד אפשר לשנות אותה טיפה.

Bullet 30-04-07 23:31

סנדרה, את טועה. עדיף שתעברי על הנעוצים בתת פורום תזונה.
את הגנטיקה אי אפשר לשנות.

אליאב קרייסלר 01-05-07 12:31

ציטוט:

טוב סבבה אני אגיד את מה שאני חושב.
אני חושב שיש לך עוד הרבה לאן לגדול, ושלעשות סייקל חיטוב כסייקל הראשון שלך זה רעיון גרוע. במקומך הייתי מתאמן טבעי עד אחרי הצבא, ואחרי הצבא כבר תעשה סייקל ראשון של מסה. סייקל פשוט, לא ססגוני מדי כדי לראות איך אתה מגיב לטסטסטרון בכלליות.

נ.ב, אני לא מבין כלום בסטרואידים

חח תגובות מ Bullet עושות פלאים , אני אשאר טיבעי בינתיים רק בשביל להוכיח לעצמי שכן אפשר להגיע לגודל יפה גם טבעי...
הצלחת למשוך אותי עד גיל 18 להישאר טבעי חחח מעל זה אתה תצטרך שוב לגרום לי להישאר טבעי על ידי תגובה מעודדת:1eye:
תודה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ