![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע אני מתחיל עם מינונים נמוכים , נוקט את כל האמצעי זהירות שישנם... אין סיבה שיקרה משהו , אני יעשה את זה בצורה מאוד זהירה גם מצידי שהתוצאות יהיו 60 אחוז במקום 100 |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע אני גם רוצה להתחיל דוגרי,אבל אני קצת פוחד מזה.. יש לך איי סי אחי אני יוסיף אותך ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איי איי איי אם אמא שלי הייתה נכנסת ורואה תפוסט הזה... ישר מחרימה לי את כל הלחם קל טונות קוטג' וגבינות חח מכינה לי עוגות xD
|
:diractor:
ציטוט:
גם הבנתי שהיה לך בעיה בכבד לפני זה אז תעשה בדיקות לפני שאתה מתחיל גם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שיש לך עוד הרבה לאן לגדול, ושלעשות סייקל חיטוב כסייקל הראשון שלך זה רעיון גרוע. במקומך הייתי מתאמן טבעי עד אחרי הצבא, ואחרי הצבא כבר תעשה סייקל ראשון של מסה. סייקל פשוט, לא ססגוני מדי כדי לראות איך אתה מגיב לטסטסטרון בכלליות. נ.ב, אני לא מבין כלום בסטרואידים |
ציטוט:
(שלא יצא לי לקבל:disgust: ) |
אם המטרה שלך 90 קילו עם ריבועים לעוד שנה אני חושב שזה אפשרי גם טבעי רק תשקיע את כל מה שאתה יכול תיהיה 100% אתה יכול להגיע לזה כי עכשיו אתה שוקל קרוב ל 90 לא?
|
ציטוט:
ככל שאוכלים לעיטים יותר קרובות חילוף החומרים נהיה יותר מהיר, וגם כמות המים ששותים מזרזת אותו... ומי שאמר שגנטיקה גם לוקחת חלק בזה, זה נכון, אבל תמיד אפשר לשנות אותה טיפה. |
סנדרה, את טועה. עדיף שתעברי על הנעוצים בתת פורום תזונה.
את הגנטיקה אי אפשר לשנות. |
ציטוט:
הצלחת למשוך אותי עד גיל 18 להישאר טבעי חחח מעל זה אתה תצטרך שוב לגרום לי להישאר טבעי על ידי תגובה מעודדת:1eye: תודה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ