ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   השינוי שלי: (https://israelbody.com/showthread.php?t=8680)

Moshe 30-04-07 08:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Naughty Boy
פי דימי... מטורף לא דבר קל לעשות, אני בעצמי ירדתי 20 קילו עכשיו ומפחד לעלות את זה גם אם זה במסה כל הכבוד על זה שאתה עברת את הקטע של להתחיל לעלות במסה בלי לפחד להשמין!
דר"א תעלה נתונים של כמה שקלת לפני וכמה אחרי זה גם דיי מעניין.

ותעלה תמונה של הגופה שלך בלי בגדים אחי :), אפשר לשפוט יותר בקלות ככה :wiggle:
הלוואי גם אני הייתי מתחיל בי"א ולא בי"ב :P.
תחדש על הגוף ובהצלחה במסה גבר :).

ירדתי 35 קילו והבנתי ששומן בא ושומן הולך , שומן הוא חברינו הטוב ביותר ולעולם לא ניפתר ממנו
אם אתה דופק מסה דפוק עד הסוף בלי חשבון שומן תמיד ירד לא משנה מה , אז תקרע קצת תתחת זה יהיה שווה כל דקה וכל שנייה
מסה צריכה להיות תקופה שאתה נהנה בה , אישית הקטע של הפסיכולוגיה של הפחד להשמין על הזיין שיהיה הבאתי לעצמי לימיט מסויים עד לאן אני מגיע בשומן ואז מתחיל חיטוב מחדש , אין מה לעשות זה העסק פה ואם מפחדים מ"להשמין" במסה ועושים עליה של 2200 קלוריות עם 40 שעות אירובי אז עדיף כבר לא להתחיל מסה ולהיות כל החיים בחיטוב

benwin21 30-04-07 14:42

ציטוט:

רשום לך מהחטיבה, כיתה ט נראה לי

אני יודע שכתוב מכיתה ט' אבל מאיפה לי לדעת לפני כמה זמן זה.

לפני כמה זמן צולמה התמונה של לפני??(אני יודע שזה מכיתה ט' אבל אני לא יודע איזה כיתה אתה עכשיו)

Naughty Boy 30-04-07 14:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
ירדתי 35 קילו והבנתי ששומן בא ושומן הולך , שומן הוא חברינו הטוב ביותר ולעולם לא ניפתר ממנו
אם אתה דופק מסה דפוק עד הסוף בלי חשבון שומן תמיד ירד לא משנה מה , אז תקרע קצת תתחת זה יהיה שווה כל דקה וכל שנייה
מסה צריכה להיות תקופה שאתה נהנה בה , אישית הקטע של הפסיכולוגיה של הפחד להשמין על הזיין שיהיה הבאתי לעצמי לימיט מסויים עד לאן אני מגיע בשומן ואז מתחיל חיטוב מחדש , אין מה לעשות זה העסק פה ואם מפחדים מ"להשמין" במסה ועושים עליה של 2200 קלוריות עם 40 שעות אירובי אז עדיף כבר לא להתחיל מסה ולהיות כל החיים בחיטוב

צודק אין מה לעשות ממה שהבנתי רק ככה עולים במאסה =], מקווה להיפטר מזה מתישהו בשבועיים הקרובים למה כבר הפסקתי לעשות אירובי.

דר"א הוא עכשיו סוף י"ב. ז"א 3 שנים+ אפילו 4

P-a-n-1-c 30-04-07 15:01

ציטוט:

צודק אין מה לעשות ממה שהבנתי רק ככה עולים במאסה =], מקווה להיפטר מזה מתישהו בשבועיים הקרובים למה כבר הפסקתי לעשות אירובי.

דר"א הוא עכשיו סוף י"ב. ז"א 3 שנים+ אפילו 4

התמונה צולמה לפני באמת כ4 שנים, אבל הייתי ככה עד יא' - לא זוכר? :)

sandrik 30-04-07 15:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אם רק ידעתי את ההסבר לזה!!! :cry_1:
ההסבר היחידי הוא 2 דברים:
א- שינוי הורמונלי בגוף.
ב- כשהייתי שמן הייתי כל היום אוכל רק דברים עם שמן והייתי אוכל ה-מ-ו-ן ולא הייתי קם מהמחשב [רק למקרר ובחזרה].

כנראה שזה שילוב של השניים..

הוא היה שמן כי הוא היה ילד קטן.,
אם לא שמתם לב תמיד ילדים קטנים הם שמנמנים ואז באופן טבעי הם מרזם את כל שומן "הילדות שלהם"

ונהיה לו חילוף חומרים נורא מהיר בטח כי בילדות הוא אכל לעיטים נורא קרובות, מה שזירז לו את חילוף החומרים לעתיד.

ועוד דבר,
לאנשים שמנים יותר קל להוריד את כל השומן שלהם מלאנשים פחות שמנים.

למשל למישהו ששוקל 100 ק"ג, בקלות יצליח להוריד 5 ק"ג רק אם יוותר על חטיף קטן בתפריט שלו.

לעומת זאת מישהו ששוקל 80 ק"ג(לא בהכרח של שרירים אלא גם שומן עודף) שזה משקל נורמלי,
נורא קשה יהיה לו להוריד את ה5 ק"ג האלא,
כי את הק"ג האחרונים תמיד קשה להוריד.

יiסי 30-04-07 16:00

pan1c בתמונה הראשונה זה לפחות הפרש שנתיים ככה לא?

יiסי 30-04-07 16:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik
אם לא שמתם לב תמיד ילדים קטנים הם שמנמנים ואז באופן טבעי הם מרזם את כל שומן "הילדות שלהם"

ונהיה לו חילוף חומרים נורא מהיר בטח כי בילדות הוא אכל לעיטים נורא קרובות, מה שזירז לו את חילוף החומרים לעתיד.

ועוד דבר,

למשל למישהו ששוקל 100 ק"ג, בקלות יצליח להוריד 5 ק"ג רק אם יוותר על חטיף קטן בתפריט שלו.

לעומת זאת מישהו ששוקל 80 ק"ג(לא בהכרח של שרירים אלא גם שומן עודף) שזה משקל נורמלי,

צודקת... במיוחד בקילוגרמים האחרונים.. אם אני נתקע באחרונים אני פשוט נותן כאסח שבוע והם תמיד ירדו ...

sandrik 30-04-07 16:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
צודקת... במיוחד בקילוגרמים האחרונים.. אם אני נתקע באחרונים אני פשוט נותן כאסח שבוע והם תמיד ירדו ...

אבל אחרי "כאסח" רציני
הק"ג האלא גם עולים מהר מאוד וקשה לשמר עליהם

Jones 30-04-07 17:05

ציטוט:

ועוד דבר,

זה ברור כי הוא מפוצץ נוזלים ולכן קודם כול יורדים הנוזלים בין שבוע ולאחר מכן יהיה לו טיפ טיפה יותר קשה.

The Iron Man 30-04-07 17:55

יפה מאוד אחי כל הכבוד!
גם לי יש בעיה של ח''ח מהיר מאוד.

אליאב קרייסלר 30-04-07 18:12

ציטוט:

איזה שטויות , יש כאלה שזה בדיוק הפוך אצלם (כמוני :jockey: ) כשהם ילדים הם דקיקונים ואז כשהם מגיעים לגיל 15-16 הם עולים במשקל הגוף (שריר או שומן)...

אליאב קרייסלר 30-04-07 18:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Iron Man
יפה מאוד אחי כל הכבוד!
גם לי יש בעיה של ח''ח מהיר מאוד.

חח אתה יש לך בעיה אחרת...
נראה לי שקוראים לה חוסר התמדה :wiggle:

sandrik 30-04-07 21:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
איזה שטויות , יש כאלה שזה בדיוק הפוך אצלם (כמוני :jockey: ) כשהם ילדים הם דקיקונים ואז כשהם מגיעים לגיל 15-16 הם עולים במשקל הגוף (שריר או שומן)...

תלוי מי.
אמרתי לרב.

וגם אני הייתי רזונת כשהייית קטנה,
הגעתי לכיתה ח התנפחתי

Bullet 30-04-07 21:54

ציטוט:

ונהיה לו חילוף חומרים נורא מהיר בטח כי בילדות הוא אכל לעיטים נורא קרובות, מה שזירז לו את חילוף החומרים לעתיד

אין קשר בין תדירות האכילה לבין החילוף חומרים. רק כמות האוכל סה"כ היא שקובעת.

Vin diesel 30-04-07 22:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אין קשר בין תדירות האכילה לבין החילוף חומרים. רק כמות האוכל סה"כ היא שקובעת.

גנטיקה קובעת.

P-a-n-1-c 30-04-07 22:01

איך תמיד פיללתי לח"ח מהיר כשהייתי קטן. נשמע לי חלום "לאכול כמה שאני רוצה בלי להשמין", היום אני מבין כמה זה יכול להיות סבל..

אליאב קרייסלר 30-04-07 22:12

ציטוט:

איך תמיד פיללתי לח"ח מהיר כשהייתי קטן. נשמע לי חלום "לאכול כמה שאני רוצה בלי להשמין", היום אני מבין כמה זה יכול להיות סבל..

חחחחחחחח אצלי זה ההפך פעם הייתי עושה הכל בשביל לעלות כמה גרמים מצידי שיהיו גם שומן , היום כל דבר שאני מכניס לפה אני מפחד שאולי זה יטשטש קצת את הריבועים...

ציטוט:

הגעתי לכיתה ח התנפחתי

חחח דפקה סייקל דיאנבול...

P-a-n-1-c 30-04-07 22:13

אליאב אתה עדיין שחיף.. :whistle:

אליאב קרייסלר 30-04-07 22:15

ציטוט:

אליאב אתה עדיין שחיף.. :whistle:

זאת הסיבה שכשימלאו לי 17 שנים יפיפיות אני עומד לעשות את הצעד הדרמטי :blush:

gil-Nissim 30-04-07 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
זאת הסיבה שכשימלאו לי 17 שנים יפיפיות אני עומד לעשות את הצעד הדרמטי :blush:

והוא יכול גם לעלות לך בבריאות והוא לא הכי משתלם בשביל זה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ