![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לך את הברכה שלי לפתוח עליו פוסט. |
ציטוט:
|
|
חברים שלי שכנעו אותי סתם ללכת איתם למכון ליום ואני המשכתי ואחרי 4 חודשים הם פרשו ! ועד
|
ממ אני התחלתי להתאמן סץם כדי להיראות יותר טוב, הייתי רגיל.. לא שחיף ולא שמן, אבל מאסת שריר קטנה. בקיצור התחלתי להתאמן חודש וחצי ככה הגיעו תוצאות יפות (הייתי באימון יתר מטורף בגלל שהמדריך שלי היה מעשן כמה דברים :) ואז בא מדריך חדש לחדר כושר (רגעי נוסטלגיה אה אבנר?) שגם הוא מתעסק די הרבה בעניין של הבודיבילדינג וזה, והוא אמר לי להיכנס לקרוא קצת באתר הזה כי אני הייתי מתווכח איתו שהאימונים שלו הם סתם ושהאימונים שלי יותר טובים ( שוב אני מזכיר לכם שהייתי באימון יתר די גדול), ומאז.. אני פה הרבה חחחח Xd
וכמובן שהפכתי מאחד שרצה להיות שחיף עם קוביות - לאחד שרוצה לגדול ממש ולפתח תגוף..... סוף החפירה חחח XD |
ציטוט:
|
אבא תמיד התאמן.. אנ ימשאר שבצורה מסויימת כשהייתי קטן רציתי להדמות לו
אמא רצתה שאני ילך למכון כדי לקבל יציבה וקצת שרירים (הייתי כל הזמן הולך כפוף) זהו בעיקר.. הייתי ילד צנום שרצה לגדול |
ציטוט:
אחי תרשום אפחד פה לא יצחק או ילעג לך כולנו משפחה אחת גדולה פה להפך רד נעודד אותך ונתמוך בך אחי |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני זוכר שאמרתה תמיד שאתה מתחרה וגיל מכין אותך אתה עדין מתכנן לעלות לבמה? |
סתם הלכתי עם החברה פעם..
ומאז אנלא מפסיק להיות שם:wiggle: |
רציתי להיות דומה למתאבקים מה Wwf (חחחח זה היה בגיל 10)
אז הזמנתי את אבי פלדמן הזה (שאז היה בתחילת דרכו) לעשות לי אימונים אישיים עם משקוליות בבית |
ציטוט:
לא שאני מתבייש בעצמי אלה כרגע לא זה המון כסף ואין לי את זה כדי להיכנס לתחרות |
התחלתי בגלל חבר טוב שהתאמן ופשוט זיין אחד אחד מהילדים בשכבה בכוח ובמכות ואחיו היה עם היקף בייספס ארבעים וחמש הייתי אצלהם הרבה בבית ולאט לאט נכנסתי לקטע של האמונים עד שנרשמתי למכון
|
ציטוט:
אז התחלתה להתאמן מגיל 10? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ