![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גלעד כל הכבוד אחי אני גם הייתי כמוך יפה אחי אתה מעורר הערצה..
|
ציטוט:
|
ושאתה תעלה על הפודיום אנחנו נעודד
|
ציטוט:
בכל אופן אחי מי שאשם העיקרי פה זה החברים האחרים שלך שלא באו לסגור בניכם..ועוד יושבים על זה בשקט בידיעה שאתם הולכים לריב היתנהגות של מלשינים תסלח לי אחי :sad: בחבר'ה שלנו אם 2 רבים מכותש תיהם מקבלים פיצוץ לפנים וישר שמים יד אחרי זה וסוגרים |
ציטוט:
ואל תדבר איתו סתכל איך לאט לאט כולם יבואו אליך בריצה ותימצא לך איזה חברה ככה זה יעזור :) בהצלחה אח שלי ותאמין לי אני מבין אותך |
אני חייב לומר שפיתוח גוף פשוט הוציא אותי מהזבל
הייתי במצב נפשי מעורער מאוד אחרי תקופה באמת באמת בזבל ,גירושים קשים של ההורים ,מערכת יחסים מאוד מאוד בעייתית עם אבא שלי ,והרבה בעיות שהיו לפני זה שאני לא אפתח כאן ,אבל הייתי על הפנים ,רץ מפסיכולוג לפסיכולוג ליוצעת של הבית ספר ובחזרה ,ותאכלס ?לא ידעו מה לעשות איתי נתתי לעצמי להיתדרדר ,והפכתי מילד שהיה פעיל בספורט כל החיים שלו ,לילד שבגיל 14.5 שקל 107 קילו על מטר 70 וקצת ,באחוז שומן שלא מבייש חזיר בן כמה שנים טובות ...הייתי על הפנים בגיל 15 נכנסתי לחדר כושר ,בעצתו של אחי הגדול ,שחשב שלעסוק בספורט יעשה לי טוב תוך כמה חודשים ירדתי בלי מאמצים מיוחדים מ107 ל74 באיזה 10 אחוז שומן , הייתי מאוד גאה בעצמי ,הביטחון העצמי שלי עלה ,פתאום התחלתי לצאת עם בנות ,פתאום היו לי חיי מין (שברוך השם די פעילים מאז ועד היום :) ) ,פתאום הכל תפס כיוון חיובי עד גיל 16.5 היתאמנתי רציני ,אבל לא כמו באדיבילדר ,והיסתובבתי די הרבה זמן במשל של 80 וקצת קילו חטוב ,ואז הג'וק עקץ אותי ,רציתי להיות גדול ,רציתי להיות יותר מגדול ,רציתי להיות כל כך גדול שילדים יעצרו את האימהות שלהם ברחוב ויצביעו עליי ויגידו "אמא תראי איזה גדול האיש הזה " ,אז התחלתי ללמוד הרבה יותר לעומק בנושא תזונה (כבר אז רכשתי הבנה די עמוקה בנושא ) ובנושא אימונים , וממש כמו כשהתחלתי בחודשים ספורים עליתי ל91 קילו ,עדיין יחסית חטוב . היום אני שוקל 100 קילו על מטר 80 באיזה 14 אחוז שומן ,אחרי שכבר הייתי בשיא מסה של 107 ב16.5 אחוז שומן אני מאוד גאה בתהליך שעברתי ,אבל בעיקר אני גאה לשמוע שהרבה אנשים עברו את אותה דרך שאני עברתי ,בעיקר בגלעד ,שאני הערכתי כבן אדם עוד לפני ,אבל עכשיו מעריך אותו הרבה יותר ...כל הכבוד אחי ,גאה בך. |
ציטוט:
אחי אפילו שהוא בא ליסגור איתו תעניין יש דברים שאי אפשר להיתעלם תיסלח לי אבל אני אם אנשים כאלה לא רוצה קשר שלום שלום ואל תבוא לי בחלום |
ציטוט:
|
ציטוט:
אומנם לא הייתי שונה במראה אבל אם לחצים מהסוג שהסברתה פה באמת קשה בכלל להתמיד במשהו לא רק בפיתוח גוף כל הכבוד אחי!! שינויי מטורף גם גיל ואליאב אמרו לי שאתה אחד המפלצות :jockey: |
ציטוט:
וההוא שרבתי איתו זה הוא מהילדים הפוזאיסטים האלו, שאני לא יכול לסבול.!! |
ציטוט:
אני מבין אותך אחי אתה לא צריך לתת לי הסברים וואלה אבל דפוק לא איזה כאפה אחת שתשפיל אותו תאמין לי אם לא סתם ירוצו עליך שמועות של מניאקים |
ציטוט:
אם הוא חבר שלך ואתה כועס עליו פשוט אל תדבר איתו ואולי הזמן יעשה את שלו ותשלימו |
יאללה שועלים לילה טוב
אני צריך לקום עוד לעבודה ב4 בבבוקר יאללה רן אחי בהצלחה ויאללה גילעד אחי תפגיז אותה |
ציטוט:
|
ציטוט:
בואו ננסה לחזור לנושא של השירשור |
אני התחלתי להתאמן בגלל שהייתיי שחיף מסריח איזה 50-52 קילו, וגם בגלל איזה סרט של ברוס לי, אמרתי לעצמי אני חייב לבנות לעצמי כזה גוף והיום המצב אחרת אני כבר 80-82 קילו.....
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ